Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחרי לג בעומר ששמעתי על כל כך הרבה אנשים שחיפשו לשכור גנרטור ללילה חשבתי על לקנות גנרטור לשימוש פרטי, ולהשכרה בתקופות כאלה או לפי ביקוש.

באיזור שלי שוכרים גנרטור תמורת 200 שח ל24 שעות + צק בטחון, דלק על חשבון השוכר כמובן.

אני ילד בן 18 אין לי מה להפסיד בקטע של התעסקויות וכו.

מה דעתכם?

פורסם

אני וחבר חשבנו בדיוק כמוך, אבל שיש תקלה אתה תיסע לתקן? מה עם שם עסק כדי שתוכל לטבוע במקרה ש?

יש הרבה דברים לחשוב עליהם אני והחבר מנסים לחפש איזה חוזה אצל עורך דין, אם זה פשוט יותר בבקשה תגידו לי!

אנחנו גם בני 18 שזה אומר שגם מס הכנסה צריך לשלם ;)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

רעיון נחמד, אבל כמה דגשים.

תאלץ להשקיע "קצת" יותר בגנרטור שמגיע עם מיכל דלק ומיכל שמן בנפרד, אתה ממש לא תרצה לרכוש ולהשכיר גנרטור אשר דורש ערבוב של דלק ו 2% ( כן כן ) של שמן, למרות שבתחנות דלק מוכרים דלק מוכן מראש בערבוב כזה, אבל עדיין, הם עושים צרות צרורות למי שלא מבין וכבים הרבה.

ישנם גנרטורים שקטים במחירים של עד 1500 ש"ח, אשר בהחלט ייתרון לכל מי ששוכר וגם לשימוש הפרטי שלך, כמובן שהם מגיעים עם הרבה פיצ'רים בנוסף.

דאג לדעת, האם בגנרטור שאתה קונה ( תלוי במחיר, כי זה ביקרים יותר ) ישנו מייצב מתח או לא, דאג ליידע את הלקוח שלך במקרה שכזה והחתם אותו על מסמך אשר מוריד ממך כל בעיה כאשר הציוד שלו יישרף בגנרטור פשוט ללא מייצב מתח.

לסיכום, כמה כללים:

1. דאג לרכוש גנרטור עם מיכל דלק ומיכל שמן מופרד !

2. וודא / שאל האם בגנרטור שלך ישנו מייצב מתח ( תבדוק במפרט הטכני )

3. נתון ההספק שיעניין אותך תמיד יהיה ההספק הרציף ולא המקסימאלי מן הסתם.

4. גנרטורים ממותגים כגון: הונדה, ימאה וכו' ( המחירים גבוהים בפי כמה והאיכות בהתאם )

5. העדף גנרטור מושתק ובתצורת מזוודה, אשקל משקלם נע בדרך כלל באיזור ה 20-24 קילו והגודל קומפקטי. ( המחיר בהתאם )

רוצה לעשות עסק איכותי ולקבל ביקורות טובות מהמשכירים וליצור רצף לקוחות? דאג להשכיר גנרטור איכותי.

( כמובן שתמיד תדאג אתה למלא שמן במיכל, לא אף אחד אחר )

אתר טוב שממנו תוכל לקבל סקירת שוק לגבי המחירים וסוגים :

http://www.hml.co.il/%D7%92%D7%A0%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D/c-37-1-0.htm

פורסם

זה יכול לעבוד מעולה אם תעבוד על שיווק. אישית היית זקוק לזה הרבה פעמים, ולא היה לי מאיפה להתארגן. זה ממש אחלה רעיון!

מהנסיון שלי, שהוא לא מועט - בענייני השכרה, בכל תחום, אתה *חייב* לקנות את המוצר הכי "האבי דיוטי", כלומר הכי איכותי, יקר, אמין ועם כל היתרונות. משהו שנמצא בשימוש כל הזמן, כמו גנרטור שיוצא להשכרה יומית \ שבועית, יגרום לך להרבה התעסקות והרבה עוגמת נפש אם זה לא יהיה גנרטור מהליגה הגבוהה. אל תתפשר על יד שניה וכאלה. תשים כסף טוב לאחד חדש דנדש ברמה הכי גבוהה, רק שקט יהיה לך מזה, וזה גם יהיה לך יותר כלכלי - לקוחות מרוצים מספרים לחברים...

בהצלחה, וכל הכבוד על היזמות בגיל מוקדם!

פורסם

תודה רבה על התגובות המפורטות והמפרגנות.

כמובן שחשבתי על מנוע 4 פעימות בדיוק בגלל הדלק המהול.

לא חושב על לתבוע , כולם כאן מכירים את כולם וכשהוא יושכר זה יהיה לחבר\ חבר של חבר וכו.

חשבתי גם על מייצב מתח, חשבתי האם השקע ששמים בדרך כלל במחשבים או במקררים עושה את אותה עבודה ? אם כן פשוט אחבר אותו לגנרטור ומשם שיוציאו כבל להזנה והוא ישמש כמייצב המתח?

ללא קשר עם האחריות תחול עלי, אני רוצה לתת שירות בראש שקט

חשבתי ללכת על חדש עם כמה שיותר אחריות, בהחלט לא מוצר פשוט כי הוא לא ישמר תמיד בידיים של בעל הבית.

לגבי מס הכנסה אתייעץ מה לעשות.. אולי פשוט עוסק פטור ופשוט אצהיר על הכנסות וזהו. כמובן שיש לי עוד מה ללמוד בנושא.

אשמח לתשובות והמשך תגובות

תודה רבה שוב

הקישור לא עובד לי

פורסם

חבר קנה בל.כ. גנרטור מיוצב ארבע פעימות עם סטרטר, מתצוגה, במחיר תחרותי למדי. תוצרת Lutian.

הרצנו אותו כמה לילות, לתאורה והגברה, עבד דבש. לא יודע מה קורה בטווח הארוך, אבל נראה שהוא בנוי טוב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שלום

NITCH - ל.כ ?

אני מבקש את עזרתכם בשתי נושאים:

המלצה לגנרטור- מנוע 4 פעימות, אמין, לא בעל הספק מטורף(ובהתאם לזה יקר) בעל מידות שיכולות להיכנס ברכב מיני במושב או בבגאז. לגבי מיוצב או לא נחליט לאחר שנדע אם השע מוגן מתח יכול לתפקד כמיצב.אחריות ארוכה ככל שניתן.

התקציב לדעתי הוא באיזור ה2000 ומטה. הגנרטור הולך להיות מושכר לעיתים רחוקות, לפרק זמן קצר- יום יומיים.

לגבי מיסים- ממה שאני יודע עוסק פטור רק מצהיר שהוא מתעסק במסחר , מצהיר על הכנסות וזהו. לא אגיע להיקף הכנסות

שיחרוג מזה של עוסק פטור.

אשמח לקבל מידע בנושא ממישהו בעל ניסיון בכלל טוב יותר. אני כמובן מחפש באינטרנט במקביל.

תודה רבה

פורסם

ל.כ. מוכרים כלי עבודה, בעיקר סיניים. יש להם שני סניפים : אחד בא.ת. רמלה (היה בצריפין, עברו לפני חודשיים) ואחד באיזור חיפה.

בעבר היו זולים מאוד. היום, לדעתי, כבר לא ממש אטרקטיביים למעט הברקות פה ושם (צריך גם להתחשב בכך שמדובר במוצרי מדבקה לרוב ולא פירמה מוכרת - למעט מקיטה שנמכר אצלם בשנה האחרונה).

למרות זאת - יש להם מבחר גדול בתחומים שונים.

אני מנסה רגע לחשוב - אתה תקנה גנרטור של לפחות 1500 ש"ח, תשכיר אותו פעם ב... תמורת 100-150 ש"ח (אחרת יילכו לסתם חנות כלי עבודה). כמה זמן ייקח לך להחזיר את ההשקעה? שנתיים?

עזוב אותך. כלי עבודה, במיוחד מוטוריים - זה לא מוצר שכדאי להתחיל לתת לכל דורש, בוודאי אם אתה לא מתקן לבד. לא כלכלי.

פורסם

170שח ל24 שעות. אנסה להקדים את בתי העסק בשיווק ופרסום, יש לנו רק מקום אחד שמשכיר גנרטורים.

הרבה אנשים מחפשים, לסתם על האש בפארק, לליות בים ועוד. בגלל שאני בן גילם של ה"בליינים" אני חושב שכן תהיה לי עדיפות מסויימת על בתי עסק.ועוד מחיר טוב יותר.

אולי אצרף לדיל שרשרת לדים שאבא שלי (עובד בתחום ) יכול להשיג לי בזול והנה כמה עוד נקודת זכות

פורסם

המתאם לחשמל שאתה מדבר זה מגן מקפיצות מתח!! הוא לא שווה כלום על גנרטור.

גנרטור מיוצב. זה גנרטור שיוכל "לחוש" את העומס שיש. ולפני זה לשנות את המהירות מנוע. ולייצב את עצמו לבד!

מנסיון רב עם גנרטורים.

מיצובישי. ימהה. רובין.

לא הייתי קונה גנרטור של פחות מ2000W.

אני מנסיון היום. מחפש של 3000W. טיפה כבד. אבל יציב ביותר.

לגבי התקציב שלך. אין גנרטורים!

זה מתחיל ב3500 ומעלה. ומסתיים ב 10,000 שקל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אוקי, כלומר לחפש גנרטור מיוצב.

אני לא מחפש את הטוב ביותר, כי הגנרטור הולך להיות מושכר ב200 ש״ח לערב לא ב500 והתמורה בהתאם.אני לא רוצה סיני עלוב אבל כן מחפש אחד שיכול להחזיק שרשרת לדים/ גרלנדה עם מנורות חסכוניות וסידורים ממוצעת.בשביל דרישות כאלה צריך גנרטור בשווי 3.5 אלף? ( השאלה בתמימות לחלוטין)

• תוכן חדש...