Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מהי הדרך הנכונה לבצע ניקוז אוויר ממערכת קירור?

ב SERVICE BOX של היצרן מפורט כמובן הנוהל והוא מאוד ברור, אך נדרש להשתמש בכלי יעוד ומתאם למיכל עיבוי שבתמונות.

מרכיבים את הכלי על מיכל העיבוי, וממלאים בו נוזל קירור, כך שמפלס הנוזל יהיה גבוה ומעל גובה פתח הניקוז.

לאחר שהנוזל מתחיל לצאת מפתח הניקוז, סוגרים את פתח הניקוז, סוגרים את הכלי עם ידית (מס' 3), מפרקים אותו וזהו.

ללא הכלי הנוזל לא יוצא מפתח הניקוז, אין מספיק גובה.

איך אפשר לבצע את התהליך ללא הכלי היעודי או עם משהו מאולתר?

תודה.

11.jpg

22.jpg

33.jpg

44.jpg

פורסם

אתה בטוח שהנוזל לא יוצא מפתח הניקוז?

אולי יש עוד פתח ניקוז לא פתחת?

אם אני לא טועה, במדריך של היצרן של ה406 שהייתה לי, גם היה משהו עם כלי כזה (לא זכור לי שהיו חלקים 1 ו2 אבל כן היה את המיכל הזה), וכתבו שם איך להשתמש בו אבל דילגתי.

פשוט מזגתי את הנוזל קירור למיכל, איך שיצא מהניקוזים סגרתי את הונטיל והבורג, ואז מילאתי למפלס הדרוש ושלום על ישראל.

פורסם

בקבוק ליטר וחצי חתוך (בחלק התחתון כמובן), את הפיה של הבקבוק אתה שם בפיה של מיכל העיבוי.

לבקבוקים של פיוז תה וספרינג תה (כדוגמא) יש פתח מילוי רחב והוא נכנס בדיוק ואפילו טיפה בלחץ. לפף מסביב לפתח המילוי של הבקבוק חתיכת בד או ניילון עבה לשיפור האיטום, חבר ובצע את הניקוז.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...