Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם אין לי פייסבוק? לעולם לא אוכל לקרוא את הכתבה? מה ההיגיון?

למען הבהרה: מדובר בכמות מעטה של כתבות. אבל זה קורה בערך פעם ביום, באחת הכתבות שהם מפרסמים. לשאר אפשר להיכנס רגיל, אבל תמיד יש את האחת הזו, שצריך לעשות לייק בשבילה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

על מה אתם מדברים?

(אין לי פייסבוק, והדפים היחידים שלא הצלחתי להגיע אליהם היו של כל מיני מבצעים והגרלות למיניהם)

פורסם

וואלה, ראיתי את זה עכשיו, לחצתי על הכתבה שנקראת "איפה מקבלים הכי הרבה דוחות" ונפתח לי דף שמבקש ממני לעשות לייק כדי לקרוא את הכתבה. לדעתי זו ממש חוצפה, זה אתר חדשותי, אולי אחד המובילים אם לא המוביל בארץ והם משתמשים בשיטות של אתרים מפוקפקים כדי לקבל לייק. מאתר בסדר גודל כזה לא הייתי מצפה להתנהגות כזו.

פורסם

לאיפה? לCRAP-NET? אתה לא היחיד :)

מחזק לגבי אם ממש אתם צריכים לקרוא,תעשו לייק,תקראו,ותקחו אותו חזרה :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...