Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב משפחה מוכר את המיטו 155 שלו, שנת 2010 עם 40K ק"מ.

ה GTI נמצאת אצלי כשנה וחצי והיא שנת 2006 עם 112K ק"מ.

90% מהנוסעה שלי היא בינעירונית: כביש החוף\איילון\כביש 22. ממצוע שנתי לפחות 20K ק"מ.

במהלך השנה וחצי השקעתי המון בגולף כדי שתגיע למצב אופטימלי מבחינה מכנית וקוסמטית, ובסה"כ אני מאוד מרוצה ממנה.

המחשובת על ההחלפה עלו בעקבות כך שהמיטו חדשה ב 4 שנים ועם הרבה פחות ק"מ במונה.

כמה דברים שמציקים לי במיטו:

הקלאצ' והעברת ההילוכים לא חלקה כמו בגולף, זה מאוד יפריע לי בפקקים של האיילון.

הדבר היחידי שמציק לי בגולף זה הקילופים, במיטו אמנם אין קילופים אבל הפלסטיקה מרגישה זולה ומקרקשת.

הכבישים בחיפה נוראיים והגולף מתרסקת על כל הבורות, המצב במיטו עוד יותר גרוע בגלל צמיגים עם חתך סופר נמוך וג'נט 18".

אם אני באמת עושה את המעבר הזה צריך למצוא מוסך טוב שמכיר את האוטו, אשמח לקבל המלצות על מוסכים באיזור ת"א או חיפה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

בזמנו יכולתי למכור את שלי ולהזמין מיטו 155 חדשה בלי להוסיף כסף.

נהגתי על המיטו ו... אין מה להשוות בכלל! פשוט אבסורד שחשבתי על החלפה כזו בכלל.

תרד מזה ומהר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מבחינת מוסך, אני ממליץ על מוסך הכוכב בצ'ק פוסט.

לגבי היתר, המיטו אכן קשה מאוד וחישוקי 18'' בוודאות לא תורמים. נסעת על שתיהן, תנסה את המיטו בכבישים יותר מעניינים, באם יש לך אפשרות כזו, ותחליט.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני אישית חושב שלגולף יש יתרון בהכל על המיטו, אבל יש משהו במיטו שאין לגולף וזה ה"אלפא רומיאו".

כמו שאתה כותב את זה, אני רואה שאתה שואל את זה בהיסוס ואם אני אלך קצת יותר רחוק, אני אגיד שהתשובה ברורה, אתה לא רוצה להחליף ואתה בא לפה בשביל שאנחנו נסכים עם העובדה הזאת בשביל שתאמת את זה שאתה לא משוגע כשמציעים לך רכב צעיר וטרי יותר על רכב מבוגר יותר.

היתרון היחיד בין הרכבים הספציפיים האלה של האלפא על הגולף היא השנתון והק"מ, כל השאר אין על מה לדבר.

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם

לי יש אלפא והרכב הבא שלי גם יהיה אלפא אבל אפילו אני אומר שזה ממש לא מוצדק.

המיטו לא תיתן לך שום דבר שהגולף לא תיתן (חוץ מפוזה מסוימת).

אם זה היה בין גולף "רגילה" ובין מיטו אולי הייתי מצדיק אבל בין GTI ומיטו? באמת?

תשאר עם הGTI.

פורסם

היתרון היחיד בין הרכבים הספציפיים האלה של האלפא על הגולף היא השנתון והק"מ, כל השאר אין על מה לדבר.

זאת בדיוק הנקודה, כרגע אני מוצא את עצמי הרבה פעמים "מתקמצן" לנסוע באוטו בגלל הק"מ. מאוד קוסם לי לעבור לרכב עם ק"מ נמוך.

בזמנו יכולתי למכור את שלי ולהזמין מיטו 155 חדשה בלי להוסיף כסף.

נהגתי על המיטו ו... אין מה להשוות בכלל! פשוט אבסורד שחשבתי על החלפה כזו בכלל.

תרד מזה ומהר.

זה גם המקרה כרגע, בגלל שהבעלים של המיטו מאוד לחוץ למכור אני יכול להוריד אותו חזק במחירון (אני מכוון ל 20 אלף מתחת למחירון) ויוצא שאני יכול לעלות לרכב שחדש יותר ב 4 שנים בלי להוסיף כסף.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אתה באמת עושה חשבון לק"מ ברמה כזאת?

באמת אני שואל, חשבון לדלק אני מבין, גם אני עושה.

אבל מעולם לא לקחתי את הק"מ בחשבון.

זה היה משנה לדעת עם תמכור את הרכב עם 130 אלף או 160 אלף?

אני מדבר על רכב במצב מושלם ביחס לשנתון (כמו ששלך אני מניח)

כי זה בערך ההפרש אחרי לא מעט שנים ברכב משפחתי (האוטו שלך כבר בן 6), אני לא מדבר כמובן על רכב עבודה\הסעות

אבל ל"התקמצן" על ק"מ.....

גם בחניה האוטו עולה כסף.

פורסם

לדעתי לך על זה, רוב הסיכויים שאת הגולף תמכור מהר ומקסימום אם לא תאהב את המיטו תמכור גם אותה (בהנחה והקרוב משפחה יד 1).

פורסם

גם בחניה האוטו עולה כסף.

מסכים ב-100%. תהנה מהרכב, אל תתקמצן על נסיעות והנאה ממנו. הוא משרת אותך, לא ההיפך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתה מכיר את רד??,רד מזה!!!

נהגתי במיטו סתם,אבל סתם אוטו,חלש ודלוח.

וזה אחרי שאתה מודה בפה מלא שהשקעת בגולף הרבה כסף.

פורסם

אני אומר לך על זה, נשמע כמו הזדמנות של פעם ב...

מקסימום תמכור ותתקדם למשהו אחר, חיים פעם אחת.

כמובן שהכל בתנאי שהתחברת ואהבת את המיטו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אתה מכיר את רד??,רד מזה!!!

נהגתי במיטו סתם,אבל סתם אוטו,חלש ודלוח.

וזה אחרי שאתה מודה בפה מלא שהשקעת בגולף הרבה כסף.

על איזה מיטו נהגת שהרגישה לך חלשה ודלוחה?????

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
אתה באמת עושה חשבון לק"מ ברמה כזאת?

באמת אני שואל, חשבון לדלק אני מבין, גם אני עושה.

אבל מעולם לא לקחתי את הק"מ בחשבון.

זה היה משנה לדעת עם תמכור את הרכב עם 130 אלף או 160 אלף?

אני מדבר על רכב במצב מושלם ביחס לשנתון (כמו ששלך אני מניח)

כי זה בערך ההפרש אחרי לא מעט שנים ברכב משפחתי (האוטו שלך כבר בן 6), אני לא מדבר כמובן על רכב עבודה\הסעות

גם בחניה האוטו עולה כסף.

אני מסתכל על זה מנקודת המבט שלי, לרכב עם ה 160 אלף לא הייתי טורח להתקשר (כן, גם אם רשום במודעה שהרכב במצב מעולה). לההוא עם ה 130 אלף כבר יש יותר סיכוי.

קשה לי למכור רכב שלא הייתי קונה בעצמי.

לגבי המיטו, קצת מפתיע אותי שיורדים על האוטו ברמה כזאת.

נהגתי בה פעם כשהייתה חדשה ועוד פעם לפני כמה חודשים. דווקא די נהניתי, אבל ישר איך שעליתי על ההגה שמתי על DYNAMIC כך שיכול להיות שהיא פחות מהנה\נעימה במצב NORMAL. אני צריך לבחון אותה יותר לעומק ולראות איך הוא בניסעה ממושכת, מקווה שיתאפשר לי לקחת אותה לכמה שעות בסופ"ש.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני חושב שהאדם היחידי שיכול לענות לך על השעלה הזו זה אתה

נתונים "יבשים" אם לוקחים את שני הרכבים ביחד עם 0 ק"מ הגולף זה רכב ברמה יותר גובה מכול מבט

• תוכן חדש...