Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלי יצפאן עובר ושואל שאלות. הנה התשובות:

יאיר שמיר הוא בנו של?

"לא מכיר יאיר שמיר"

"ירושלים של זהב ושל..."

"ושל אור"

"ושלנו"

מדינת ישראל בת כמה?

58

57

כל עוד בלבב פנימה נפש יהודי...

במימייה

מה נסגר?! כמובן שאני מאשים את מערכת החינוך ועוד יותר - את ההורים. החינוך הבסיסי הזה אמור להגיע מההורים. את ההמנון הם צריכים ללמוד בע"פ! נעמי שמר - המשוררת הלאומית! אבוי לנו! מה נסגר?!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע בכל מקרה מדובר ב"צחוק מהעבודה" וביצפאן ככה שאני לוקח את אמינות המשאל בעירבון מוגבל.

מה שכן אמין זה העובדה שאנשים לא זוכרים בת כמה המדינה. כי זה באמת קורה. וזה עצוב

פורסם

השאלות והתשובות אמיתיות. רואים שהן אמיתיות.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
מה זה אלי יצפאן?

מאז ומתמיד טענתי שלדבר הזה יש הומור ירוד ולא מצחיק בעליל.

כל נבחרת "צחוק מהעבודה" היא גרועה מבחינתי ונקלעתי במקרה לקטע שפות"ש דיבר עליו.

פורסם

תריץ חיפוש ביוטיוב על jaywalking עם ג׳יי לנו ותראה שמצבנו עוד טוב יחסית.

כמו שם אני מניח שגם כאן הסקר נערך ע״מ להראות את התשובות הכי מפגרות.

יתכן מאד שעל כל ״בור״ כזה היו עשרה אנשים שידעו את כל התשובות.

פורסם

זה מזכיר לי משהו די מבייש.

הייתי בערב יום הזכרון האחרון בתיכון שבו למדתי. כל הבוגרים מגיעים על מדים, נפגשים וגם באים לטקס כדי לחלוק כבוד, מעיין מנהג לא רשום.

מה שהיה עצוב, זה שהגיעו לחלק של התקווה, ומישהי שרה (עם מיקרופון!!!) "כל עוד בלבב פנימה, עין לציון צופיה" :shock:

מובן לכם שבאותו רגע הייתי בשוק של החיים שלי (מצד שני היא לא הראשונה, והספקתי יום לאחר מכן בבית עלמין בחלקה הצבאית הספקתי לשמוע עוד אנשים טועים).

בחייאת ראבק, כמה קשה ללמוד את ההמנון בעל פה בלי לטעות?

זה משהו שכל בנאדם נורמטיבי צריך לדעת. בעל פה וכמו שצריך.

זה לא הופעה של אייל גולן או שלמה ארצי בקיסריה ומקסימום עשית פאדיחה וקצת צחקו ממך, אם הזמר נתן לך לשיר. זו בושה לא לדעת את ההמנון.

אז, אני באמת לא מתפלא שלא יודעים בת כמה המדינה וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה שהיה עצוב, זה שהגיעו לחלק של התקווה, ומישהי שרה (עם מיקרופון!!!) "כל עוד בלבב פנימה, עין לציון צופיה" :shock:

במעמד גמר גביע המדינה, הזמר המחונן "ישי לוי" כלשהו עלה תוך שהוא נראה תחת השפעת סמים, שר את כל המילים של ההמנון הפוך- ולהזכירך, מדובר במעמד רשמי של גמר גביע המדינה שכבוד הנשיא פרס מכבד בנוכחותו. לעינייך הרואות.

http://www.youtube.com/watch?v=6nij7LHqOwo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

יש כל כך הרבה זמרים (כן, גם מזרחיים) שהיו עושים את זה מכובד, יפה ונקי, ואת זה בחרו.

פורסם

במצב של ימינו, אם תכריח ילד ללמוד את ההמנון, הוא פשוט ידקור אותך ויילך "הבית".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ואתה? מזדהה?

כי אני חושב שה"רב" הזה לא רשאי להיקרא "רב" או איש חינוך בישראל. עלוב. אייל גולן הוא אחד הזמרים היחידים ששומרים על עברית גבוהה ותקינה. נושאי השירים? זה מבוקש. לכן זה מיוצר. כלום לא מיוצר אם אין ביקוש.

אם יש ביקוש - יש היצע. זה כלל. אז מי הוא שיתחיל לומר שזה רפש?! אני מתערב שהבן שלו גם שומע את ה"רפש" הזה.

צריך גם קרם אני מאמין.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטח שאני מזדהה. לדעתי הוא צודק ב100%.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בוא נתחיל מהתכונה הישראלית הכי מסריחה והיא לבקר ישראלים אחרים. מלשון ביקורת :evil:

כולנו מרגישים שיש לנו את הזכות להעביר ביקורת אם זה על בחירת הרכבים של אנשים אחרים ואם זה לעביר ביקורת על התנהגות של אחרים.

אולי פשוט כל אחד יתעסק בלנסות לשפר את עצמו.

זה שבן אדם לא יודע בת כמה המדינה,או מיזה יאיר שמיר לא הופך אותו לבור בעיניי- זה שבן אדם פותח דלת על רכב של אחר הופך אותו לבור בעייני.

יש המון אנשים אינטיליגנטים שלא מעורים בהיסטוריה של מדינת ישראל - אבל משלמים מסים כחוק,ומתנהגים כאזרחים למופת.

לעומתם יש הרבה שאני בטוח שיודעים כל מילה בהמנון אך עם זאת הינם אזרחים שהופכים את המדינה הזאת למחורבנת.

פורסם

אני לא מסכים איתך. עם חלק ממה שאתה אומר.

עומר אדם? צודק. נאור אורמיה ודומיו? צודק.

הפרוייקט של רביבו?! מחדשים את השירים היפים ביותר מכל הזמנים! זוהר? הוא לדעתי ייצר את השירים היפים ביותר שהיו אי פעם.

אייל? כמו שאמרתי - השפה הכי גבוהה, תקינה ונקייה שיש מכל הזמרים.

מה עם יהורם גאון? גם הוא מזרחי. השירים שלו זה רפש?

צריך גם קרם אני מאמין.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סליחה שאני מצטט את ההודעה שמעליי אבל רציתי להדגיש את המשפט הזה:

מה עם יהורם גאון? גם הוא מזרחי. השירים שלו זה רפש?

מאיפה הבאת את הקביעה שבגלל שהוא מזרחי, אז המוזיקה שלו מטומטמת?! אולי לא קראת כמו שצריך את הכתבה בקישור.

מבחינתי, אייל גולן וחבר מרעיו שציינת לא שונים מג'סטין ביבר וליידי גע-גע (ויסלח לי הברווז של הפורום) ושאר להיטי MTV עדכניים, שחוץ מלהתלבש ולרקוד בצורה זנותית ולצעוק מלל ברמת חיבור של ילד ביסודי בליווי מוזיקה קליטה וקצבית אין שום מסר ורעיון ששוה להקשיב לו ב"שירים" שלהם.

נושאי השירים? זה מבוקש. לכן זה מיוצר. כלום לא מיוצר אם אין ביקוש.

אם יש ביקוש - יש היצע. זה כלל.

בזה אתה צודק, איפה שיש בורות וטמטום, יש ביקוש לחומר מתאים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...