Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה הרדיו באוטו התחיל לעלות לי על העצבים!!! :x הוא מעביר על דעת עצמו לתחנה בערבית שנקראת Traffic משהו אני לא ממש זוכר וגם לא נראה לי שזה רלוונטי. זה מעביר גם כששומעים רדיו וגשם כששומעים דיסק וזה לא קבוע, ז"א זה יכול להעביר 20 פעם ב 5 דקות ולפעמים זה לא קורה ואז זה חוזר עוד הפעם. מה אפשר לעשות?

עוד דבר שהייתי רוצה להתייעץ פה לגבי הרדיו דיסק הוא חיבור AUX שלא קיים. איזה אופציות יש להוספת חיבור כזה ומה העלויות?

תודה רבה לעוזרים :-D

פורסם

חיפשתי בספר של הרכב ולא מצאתי מה צריך לעשות כדי לתקן את זה, אולי מישהו יכול לכוון אותי ספציפית מה לעשות במאזדה 3?

ולגבי החיבור AUX ערכתי חיפוש באינטרנט ומצאתי קיט שנקרא GTA, מישהו מכיר?

פורסם

תבטל את פונקצית AF/AT ברדיו. כיצד? לא זוכר, זה מופיע בספר הרכב. אאל"ט זה כפתור מצד שמאל של חוגת הווליום.

לגבי AUX אין לי מושג.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נשמע הגיוני, עבר זמן מאז שלי היה ארוע דומה. פתר את הבעיה למשך כל תקופת החזקת המאזדה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

היום זה קרה לי ואז לחצתי על TA וזה תקן את זה וחזר לתחנה ששמעתי קודם, מקווה שזה לא יקרה יותר.

למישהו יש מענה לגבי חיבור AUX?

תודה רבה על העזרה

פורסם

מישהו יודע איך לבטל TA בפורד פוקוס 2013? לא מצאתי כפתור TA ייעודי (ראו צילום מצורף) או אופציה רלוונטית בתפריט.

focus-sync.jpg

פורסם

מתסבר שכן בפוקוס שלי כפתור TA. הוא נמצא היכן שבתמונה בהודעה הקודמת מופיע כפתור INFO. כשאני לוחץ עליו הוא עובר מייד לתחנה הערבית, אבל זה בדיוק ההיפך ממה שאני רוצה - לבטל כליל את ה"פיצ'ר" הזה. רעיונות?

פורסם

נסה אולי ללחוץ TA בזמן שזה עובר לתחנה בערבית...

מישהו יכול להמליץ לי מה לעשות לגבי חיבור AUX? אשמח להמלצות להוספת החיבור הזה בדרך הזולה ביותר.

• תוכן חדש...