Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי במקום שאפרק את המערכת ברכב רק לצורך בדיקה. מישהו יודע כמה שורות של פינים יש בגב המערכת בחיבור ה aux? כדי שאדע איזה כבל להזמין כי יש המון בלגאן עם הנושא הזה וכל אחד אומר אחרת.

בכלל אם יש כאן בעלרכב זהה שבצע חיבור

מהמערכת המקורית לאייפון אשמח לשמוע פרטים.

תודה!

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש מתאם מיוחד אם לזה התכוונת.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אגב הסתדרתי.

מתאם בעלות 40 ש״ח בלבד.

עבודה בצעתי בעצמי ואין לי ידע בכלל רק פעלתי לפי הוראות של סרטון קצר.

יצא נקי אסטטי ולא מורגש הכניסה לאייפון מוחבאת במאפרה של הסיגריות.

פשוט תענוג!

פורסם

40 שקל!?

הייתי אצל מתקין בטבריה והיה לידי עוד בחור שהגיע עם מזדה 3, הבחור שילם 600 שקל עם התקנה עבור קופסה בשם GTA CAR KIT

זה מתחבר למערכת המקורית של ה3 ויש בזה USB,AUX וכרטיס SD...

רק אם הבחור היה יודע על קיומו של הכבל :cry: (היה לו אייפון)

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם
אגב הסתדרתי.

מתאם בעלות 40 ש״ח בלבד.

עבודה בצעתי בעצמי ואין לי ידע בכלל רק פעלתי לפי הוראות של סרטון קצר.

יצא נקי אסטטי ולא מורגש הכניסה לאייפון מוחבאת במאפרה של הסיגריות.

פשוט תענוג!

אשמח ללינק או לשם של המתאם

Mazda 3 2008 Active

פורסם

יאפ! 40שח בלבד.

את הקיט שציינת אני מכיר והוא יכל להשיג אותו ב 360₪ דהיינו כ100$ מהאייביי כולל משלוחה.

אני לא רציתי להוציא סכום כזה אז מצאתי באיביי ב 12 דולר. ועובד מצוין + +

פורסם

הזמנת את הכבל הרגיל לא? רק כבל AUX שאתה מחבר לרדיו מאחור... גם לי ייצא בעלות 50 שקל ועבודה לבד זה כולה 4 ברגים... אנשים שלא יודעים הולכים ומשלמים 400 שקל על זה

פורסם

צריך לשים סוף לכל הסחטנים שגובים מחירים אסטרונומיים על עבודה של 10 דק' וכבל פשוט!

לכל המעוניינים-

לגבי המתאם:

יציאת AUX המתחברת לכניסת האוזניות של האייפון או לכל נגן חיצוני.

בעקבות החיבור לכניסת האוזניות הכבל ישמש אתכם באופן אוטמט גם כדיבורית. (יכול להיות שיתקבל אפקט אקו (הד) אבל שמעתי שגם לזה יש פיתרון שמחברים איזשהו משהו לכבל).

הלינק מהאיביי של הסוחר ממנו רכשתי :

http://www.ebay.com/itm/200906311985?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

לגבי ההתקנה:

בעיקרון ההתקנה פשוטה מאוד גם למתחיל חובבן כמוני.

פשוט תפעלו לפי הסרטון בתשומת לב לכל הפרטים.

הסרטון במקור שייך למתאם GTA CAR KIT כפי שבחור מעליי ציין וההרכבה בנויה על אותו עיקרון בדיוק.

לא צריכות לצוץ בעיות, אבל אני מוכן לעזור למי שלא ברור לו מה לעשות.

בהצלחה!

פורסם
צריך לשים סוף לכל הסחטנים שגובים מחירים אסטרונומיים על עבודה של 10 דק' וכבל פשוט!

לכל המעוניינים-

לגבי המתאם:

יציאת AUX המתחברת לכניסת האוזניות של האייפון או לכל נגן חיצוני.

בעקבות החיבור לכניסת האוזניות הכבל ישמש אתכם באופן אוטמט גם כדיבורית. (יכול להיות שיתקבל אפקט אקו (הד) אבל שמעתי שגם לזה יש פיתרון שמחברים איזשהו משהו לכבל).

הלינק מהאיביי של הסוחר ממנו רכשתי :

http://www.ebay.com/itm/200906311985?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

לגבי ההתקנה:

בעיקרון ההתקנה פשוטה מאוד גם למתחיל חובבן כמוני.

פשוט תפעלו לפי הסרטון בתשומת לב לכל הפרטים.

הסרטון במקור שייך למתאם GTA CAR KIT כפי שבחור מעליי ציין וההרכבה בנויה על אותו עיקרון בדיוק.

לא צריכות לצוץ בעיות, אבל אני מוכן לעזור למי שלא ברור לו מה לעשות.

בהצלחה!

תודה רבה גיבור

דרך אגב- האם החיבור מונע משמיעת דיסקים? על מה אתה לוחץ במערכת כדי לעבור אליו? יש חסרונות כלשהם?

Mazda 3 2008 Active

פורסם

הכל עובד בלחיצה על כפתור המדיה...

פורסם

היי, אני כנראה ארכוש את הכבל .

בבעלותי מאזדה 3 , שנתון 2006 (הוחלפה המערכת לדגם 20088)) .

מאיפה אתה בארץ?, אשמח לקבל עזרה בהתקנה , אין לי ידיים כל כך לדברים האלה , הפחד לפרק ולא לדעת להרכיב .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

הייתי שמח לעזור אבל המקסימום שאוכל לעשות זה להסביר לך בדיוק את מה שמראים בסרטון שצרפתי. גם לי לא היה מושג איך לעשות אבל עשיתי. כל מה שצריך זה מברג פיליפס ומברג שטוח קטן באורכו ומקדחה לביצוע החור במאפרה.

לא אוכל לקחת אחריות על רכב לאשלי בטח כשאנילא מתקין במקצועי.

אם אתה בכלזאת חושש גש למתקין שים 100₪ פלוס מינוס וזה יפתור לך את הבעיה.

ממליץ לך בכל זאת לנסות ולא כדי לחסוך את המאה ש״ח אלא זאת תהיה הזדמנות טובה בשבילך גם קצת להכיר את הרכב ולהרגיש טוב שעשית זאת לבד. החיסכון של המאה זה רק הבונוס על העבודה הטובה.

אבל שוב... איך שאתה מרגיש. אני פשוט אמרתי לך מנסיון של אחד שמעולם לא פירק בורג ברכב.

• תוכן חדש...