Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

זה באמת אחד הפרוייקטים שהכי מעניינים (ומרתיחים) אותי בארץ בתחום התשתית.

הסימפוזיון הזה נמשך כבר למעלה משנה (ואולי שנתיים?) ובמסגרתו עומדים על הפרק בסך הכל פחות מ 15 ק"מ (!!) של הוספת נתיב נסיעה חדש לכל כיוון, שדרוג גשרים, הרחבתם ועוד שאר קללות מעולם התשתית.

מה שמעלה לי את לחץ הדם בכל פעם שאני עובר שם הוא האדישות הבלתי נתפסת של קבלני הפרוייקט והמפקחים. זה נראה כאליו לאף אחד לא אכפת מהפרויקט וההפקרות חוגגת. נראה שהעבודות מתבצעות באיזי, בלי לחץ וגם שבת הוא יום מנוחה, אז מה אם זה אחד הכבישים הכי סואנים בארץ. אין יום שמקטע הכביש הזה לא נסתם לכמה שעות בגלל תאונה המתרחשת תודות לרשלנות פושעת של נתיבים צרים, חסרי שוליים, אספלט משובש בעל הפרשי גובה וסימון לקוי.

עיינתי היום באתר של מע"צ (AKA נתיבי ישראל, כאילו המיתוג החדש מצליח לכפר על המוניטין שהרוויחו ביושר) ולהפתעתי מועד הסיום המקורי של הפרוייקט היה אמור להיות פברואר 2013 (וגם התאריך הזה אני לא בטוח שהיה המועד המקורי). האם מע"צ נקנסה? האם מישהו מהבכירים "שילם בראשו" על כמות תאונות הדרכים? איפה התקשורת בכל הסיפור הזה?

זה פשוט עצוב באיזו מדינה אנחנו חיים. הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הייתי ממליץ על קופי פייסט לפוסט הנ"ל לדואר של כל מיני תוכניות תחקיר בערוץ 1\2\10 וכמה עיתונים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

באיזה עיתון קראתי שמשרד האוצר מנסה "להרוג" פרוייקטים כאלה כי לדעתם זה לא כלכלי להשקיע בתשתיות, ומשרד התחבורה נלחם בזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
באיזה עיתון קראתי שמשרד האוצר מנסה "להרוג" פרוייקטים כאלה כי לדעתם זה לא כלכלי להשקיע בתשתיות, ומשרד התחבורה נלחם בזה.

תנסה בבקשה להיזכר בשם הכתב כדי שלהבא אני אדע לא להתייחס ברצינות למה שהוא אומר.:roll:

פורסם
שלום לכולם.

זה באמת אחד הפרוייקטים שהכי מעניינים (ומרתיחים) אותי בארץ בתחום התשתית.

הסימפוזיון הזה נמשך כבר למעלה משנה (ואולי שנתיים?) ובמסגרתו עומדים על הפרק בסך הכל פחות מ 15 ק"מ (!!) של הוספת נתיב נסיעה חדש לכל כיוון, שדרוג גשרים, הרחבתם ועוד שאר קללות מעולם התשתית.

מבלי לזלזל במה שכתבת, אני חושב שהמקום הראשון שייך לפרוייקט (סיוט) המטרונית בחיפה. זה התחיל ב2006, עד היום זה לא נגמר. מה הם צריכים לעשות? הגבהת נתיב נסיעה קיים, הוספת כמה תחנות חדשות וביצוע התאמה של כבישים בתוך שטח בנוי. נשמע מסובך, לא?

אה וכמובן, לשתול רכיב חכם בתוך מסלול הנסיעה, שכחתי מזה (חבל שגם הקבלן שכח מזה ונזכר רק בתום הסלילה של כמה מקטעים שלמים).

-------

מעבר לכך, אני בטח שיש עוד כמה פנינים מהסוג הזה בארצינו. אין ביקורת, אין פיקוח.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תנסה בבקשה להיזכר בשם הכתב כדי שלהבא אני אדע לא להתייחס ברצינות למה שהוא אומר.:roll:

בדיוק מהסיבה הזאת רשמתי שזה באיזה עיתון, ולא אני המצאתי את זה :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מבלי לזלזל במה שכתבת, אני חושב שהמקום הראשון שייך לפרוייקט (סיוט) המטרונית בחיפה. זה התחיל ב2006, עד היום זה לא נגמר. מה הם צריכים לעשות? הגבהת נתיב נסיעה קיים, הוספת כמה תחנות חדשות וביצוע התאמה של כבישים בתוך שטח בנוי. נשמע מסובך, לא?

אה וכמובן, לשתול רכיב חכם בתוך מסלול הנסיעה, שכחתי מזה (חבל שגם הקבלן שכח מזה ונזכר רק בתום הסלילה של כמה מקטעים שלמים).

שכחת את הגשר בצומת קריית אתא שבנו והרסו ובנו והרסו ובנו והרסו ובנו והרסו...

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ואי הקטע כביש הזה כלכך מעצבן!

אני הולך לדוג כמה פעמים בשבוע ואני עובר שם עם הרכב שלי.

יש חלקים שיש 3 פסים חרוטים, עמוקים, שכל פעם שאני עובר אני מברך את הרכב שלא התפרק, אני מאמין שעוד רכבים מוקשחים ומונמכים נוסעים שם, אני לפעמים עושה דרך עקיפה וסיבוב רק כדי לא לעלות בקטע הזה.

ואני כבר לא מדבר על העניין, שאני גר ביבנה ולפעמים צריך לנסוע דרך הקטע הזה כדי לחזור מהעבודה ופתאום פקק של כמה שעות.

כמות התאונות שם פשוט מחרידה, יוצא לי לשמוע בתדירות גבוהה ברדיו על תאונות בקטע הזה

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

מעצבן ביותר, אבל פורום רכב זה לא במה מספיק גדולה.

צריך אמצעי תקשורת, וצריך גוף מפקח על מע"צ או פירוק של המוסד הארכי הזה.

פורסם

בתור נהג משאית אשר כל יום נוסע מקריית מלאכי לבת ים וחזרה,אני פשוט מקלל את כל הקבלנים והעובדים שקשורים לפרוייקט הזה.

יכלו לסיים אותו מזמן,יכלו גם לתכנן את הכביש הארור הזה בצורה הרבה יותר חכמה...כדי שבעתיד (שזה עכשיו) יהיה פשוט וקל יותר לשדרג אותו..אבל בארץ הקומבינות בחיים לא יחשבו על עשר או עשרים שנה קדימה, כאילו לא ידעו שכמות התושבים והרכבים בארץ תגדל.

והפסים החרוטים האלה בכביש..בשביל מה זה טוב? אני אשכרה לא מבין בשביל מה עושים את זה..מה כדי שנקלל אותם עוד יותר? פשוט בושה.. ההתנהלות הזאת מטפטפת מהבכירים בממשל לפקידים שכל מה שמעניין אותם זה המתנה שהוועד יסחוט למענם לפסח.

פורסם

אני לא יודע מה אתכם, למזלי רוב האוכלוסיה לא מכירה את הנסיעה דרך כביש 42 (במקום לעלות לכביש 4, אז נוסעים דרך יבנה ויוצאים אחרי פלמחים).

לא מזמן הייתי צריך לנסוע לת"א בשעות העומס, דרך כביש 42 לקח לי פחות זמן מכביש 4.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני רק מחכה שישלימו את החיבור של יבנה מערב עם תחנת אשדוד (רכבת) ואני אומר שלום לכביש הזה , אין בוקר בלי פקק כשאני נוסע מאשדוד לחולון

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...