Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורד ו-gm חברו לייצר תיבה אוטומטית חדשה, בת 9-10 מהירויות.

http://www.washingtonpost.com/business/general-motors-ford-to-work-together-on-new-gas-saving-automatic-transmissions/2013/04/15/9ea4d568-a581-11e2-9e1c-bb0fb0c2edd9_story.html

השיקול העיקרי הוא כמובן חיסכון בדלק

תקנו אותי אם אני טועה, אבל נראה כי התעשייה האירופאית ( כולל פורד אירופה עם הדו מצמדית שלה) הולכת לכיוון הרובוטית בעוד התעשיה האמריקאית מעדיפה לשפר את האוטומטית הקיימת ( על פי הכתבה גם לקרייזלר תיבה מתקדמת עם 9 מהירויות).

.We apologise for the inconvenience

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היפנים עוברים ל CVT.

כל אחד ומה שהוא אוהב.

היפנים את רוצים את הכי הי טק. ה CVT (וריאטור בשפה של קטנועים) באמת הכי טובה.

האמריקאים כמו הישראלים רוצים את מה שהם רגילים.

האירופאים לא רוצים אוטומט, הם רוצים להעביר הילוכים עם הידיות האלה מאחורי ההגה אבל בסטטיסטיקות כתוב שהם עוברים לאוטומט.

אייל

פורסם
היפנים עוברים ל CVT.

כל אחד ומה שהוא אוהב.

היפנים את רוצים את הכי הי טק. ה CVT (וריאטור בשפה של קטנועים) באמת הכי טובה.

האמריקאים כמו הישראלים רוצים את מה שהם רגילים.

האירופאים לא רוצים אוטומט, הם רוצים להעביר הילוכים עם הידיות האלה מאחורי ההגה אבל בסטטיסטיקות כתוב שהם עוברים לאוטומט.

חייב לציין שcvt מצטיין בכל דבר החל מאמינות ועד כח.

פורסם

אני שונה CVT, בנסיעה ברכב עם גיר כזה בפול גז, אתה מרגיש שאתה נוסע על T-MAXX(הטורים תקועים על סל"ד גבוה, ומהירות הרכב עולה לאט ביחס לסל"ד)

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תיסע על CVT טוב, תבין. הדוגמא שיש לי היא דווקא לא שגרתית, ניסאן אלטימה. שם העסק פשוט עובד. כנראה שיש הבדל בין גיר שאפשר לדחוס לעלויות של יאריס לגיר שאפשר לגבות עליו יותר כסף.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

למיטב זכרוני, תיבות CVT ומומנט של 25 קג"מ וצפונה = בלאגן.

אם הונדה וחבר מרעותיה מתכוונות להמשיך לדגול במנועי 1.6-2.0 אטמוספריים, ניחא. אבל כל יצרן אחר שמגדיש את העסק, עשוי למצוא את זה במהרה לא רלוונטי.

פורסם

יש באלטימה כ-35 קג"מ והעסק עובד מעולה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נכון לעכשיו הרכב אחרי כ-70-80K ק"מ למיטב זכרוני ואין סימנים להתנהגות מחשידה. אין לי מושג כמה זה יחזיק, אבל נראה לי זה כבר יותר מ-DSG7, לא? :wink::lol:

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
תיסע על CVT טוב, תבין.

CVT של לאנסר 1.8 ו-143 כוח סוס, נחשב למספיק טוב לדעתך?

הנה דוגמה קטנה שמצאתי ביו טיוב:

http://www.youtube.com/watch?v=zgVKnU1rgEg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בקשקאי הCVT (רציף) עובד מעולה,הרכב גמע 103 אלף ק''מ משנת 08 ,באמת שהוא נהדר בהשוואה לאוטו פלנאטרי וגם על פני חלק מהרובטיים החד\דו מצמדיים.

פורסם
CVT של לאנסר 1.8 ו-143 כוח סוס, נחשב למספיק טוב לדעתך?

אין לי שמץ, לא נהגתי. התייחסתי לרכב יותר יקר ויותר חזק.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אין לי שמץ, לא נהגתי. התייחסתי לרכב יותר יקר ויותר חזק.

אני רוצה להגיב גם לגבי הג'אז שהייתה לי עם 83 כ"ס על הנייר שהאיצה הרבה יותר מהיר מקורסה מושכרת שנהגתי בה לפני יומיים עם 100 כ"ס על הנייר.

אני די בטוח שהגיר עשה כאן את ההבדל.

• תוכן חדש...