Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שהתעלמתי ואמרתי לספר שלי לספר אותי יותר ויותר קצר בכל פעם, החלטתי לנסות ולהילחם בבעיה. אני בן 26, אוכל בריא, מתאמן ומשתדל לשמור על אורח חיים בריא, אבל לגנים כנראה תוכניות משלהם, וכתוצאה מכך אני סובל משיער דליל ונשירה בחלק העליון של הראש (השיער היה דליל גם לפני כמה שנים, אבל אז בקושי שמו לב לזה, כאשר בתקופה האחרונה זה החמיר) בתוספת נסיגה של קו השיער ומפרצים.

חשבתי על האופציה הזולה והקלה שהיא להסתפר קצוץ, אבל אני לא ממש אוהב להיות עם שיער ממש קצר, וזה גם לא מתאים לי לפי דעתי (היו לי 3 שנים בצבא לבדוק את זה).

אז נשאלת השאלה מה עושים? ממה שקראתי ושמעתי יש המון פתרונות אפשריים (כדורים, משחות, סוגי שמפו שונים וכדומה), אבל מכיוון שיש כל כך הרבה דעות, כתבות ועוד (שלא בטוח שכל מה שנאמר שם נכון) די קשה לגבש החלטה.

ניסיתי גם לבקר אצל רופא עור, אבל זאת תמיד אותה התשובה - או פרופרסיה או משחת מינוקסי.

לכן, אם יש כאן מישהו שהשתמש במוצר כלשהו לעצירת ההתקרחות ויכול לתת חוות דעת על סמך ניסיון אישי (בין אם זאת חוות דעת חיובית או שלילית), כולל תופעות לוואי שהוא חווה (או ניסיון של מישהו קרוב אליו שהוא יודע בודאות שהמוצר עזר/לא עזר לו) זה יעזור.

כדאי רק לציין שיש 2 דברים שאני לא מעוניין לחרוג לגביהם:

1. אני מעדיף שלא להשתמש בכדורים דוגמת פרופרסיה לאור תופעות הלוואי שעלולות לבוא עם התרופה.

2. אין לי בעיה להשקיע ולהתמיד בטיפול, אבל אני לא רוצה להגיע למצב שבו כל סדר היום שלי סובב סביב זה (קראתי על אנשים שהגיעו לתוצאות, אבל הם השתמשו ב3-4 סוגי משחות/שמפו כל יום + חפיפה של הראש באמצע ועוד).

תודה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה לי שהפתרון הקשה יהיה הפשוט ביותר: התרגל למראה החדש שלך. אל תתעסק עם כל מיני תרופות שמביאות פתרון חלקי במחיר לא מעט תופעות לואי.

קיים גם הפתרון של השתלת שיער, המושתל היחיד שאני מכיר נראה די מגוחך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מכיר כמה אפשרויות:

1. משחה של שיערות. עושים את זה מדג פטיש, דג חרב ודג חשמל. מערבבים הכל ביחד. לוקחים מיץ מרה של חיה מה בלילה ירח מלא מסכנה עושה "גורו גורו! גורו גורו!". תוך חודשיים יש לך שיער כמו שמשון-דלילה.
  2. טיפולי לייזר/השתלות שיער
  3. הטבע רוצה שתהיה קירח? IF YOU CAN'T BEAT IT, JOIN IT!
    Phantom%20sakin_300dpi_B.jpg

מבין כל האפשרויות הנ"ל, אני בחרתי בשלישית ולא מצטער לרגע. הקרחת הזאת היא אחד הדברים הטובים בחיים שלי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אתה נוגע בנקודה כואבת למין הגברי בכלל ולי בפרט

אישית ניסיתי את הפרופסיה ואת המינוקסי ולא ראיתי תוצאות. כשהפסקתי להתעסק עם השיער דווקא חלה האטה בקצב הנשירה.

גם אני פחדתי שקרחת זה לא בשבילי (ואישתי גם איימה עליי בבריחה עם הילד) אבל לפני פסח עשיתי קרחת, ולא רק שהיא לא עזבה אותי אפילו קיבלתי מחמאות מאנשים.

ועוד דבר קטן השלווה שבהשלמה עם חוסר השיער מורגשת ואתה נראה גם יותר טוב מאשר מי שעוד מנסה לעשות מניפולציות על השיער שנשאר וכל היום מודאג מזה.

בקיצור טבעי זה הכי אחי.

פורסם

היו כבר כמה וכמה שרשורים בנושא. השורה התחתונה, יש דברים שהטבע נתן והאדם עדיין לא למד איך לשנות, זה אחד מהם. אל תלחם בזה, אתה תפסיד בטוח.

פורסם

פרופסיה באמת עוזרת לעצירת קצב הנשירה ובמידה מסוימת גם משחזרת חלק מהשערות שנשרו. אבל היא גם עושה משהו אחר, נחמד קצת פחות, וזה להוריד לך את החשק לעשות גורו גורו בליל ירח מלא.

ואני אומר - מה שווה רעמה נאה על הראש אם אין לך חשק לעסוק בעבודת הבריאה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמו כל גבר שמתחיל להקריח.. כולם חושבים שבסוף הם ימצאו את הפיתרון והדרך לגרום לשיער להראות מלא ולפחות לכל מי שאני מכיר כולל אותי, הגענו לאותה מסקנה שאין מה להילחם בטבע.

אני כבר 7 שנים מגלח את הראש בין פעם לפעמיים בשבוע, אני חושב שזה נראה יפה,גברי ומחמיא (לי לפחות) ובכל אופן זה עדיף על כל החברה שמסדרים ומסרקים את השיער בצורה מגוחכת חושבים שבאמת לא שמים לב שהם דלילים.

איך אמר אלעד... ואני מוסיף WELCOME TO THE BOLD CLUB

:wink:

פורסם
פרופסיה באמת עוזרת לעצירת קצב הנשירה ובמידה מסוימת גם משחזרת חלק מהשערות שנשרו. אבל היא גם עושה משהו אחר, נחמד קצת פחות, וזה להוריד לך את החשק לעשות גורו גורו בליל ירח מלא.

ואני אומר - מה שווה רעמה נאה על הראש אם אין לך חשק לעסוק בעבודת הבריאה?

לא שמעתי על זה, מדבר מנסיון?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

לא אישי שלי, אבל של חבר. אני באופן אישי משתמש במכונת תספורת.

חיפוש מעמיק ברשת יגלה לך גם מקרים בהם יש חשד שהמחסור במיץ גברא לא נעלם גם אחרי הפסקת השימוש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לא שמעתי על זה, מדבר מנסיון?

מניסיון של עבדכם הנאמן (שבגיל כזה צעיר לוקח את זה :cry: ), חברו וקרוב משפחה שלי אני יכול להגיד לך ש5 מספרים בלילה זאת לא מילה גסה. יש אי אילו תפקודים מוזרים אבל לא משהו שמשפיע ממש.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

השתלת שיער זה הפתרון היחידי.

הבעיה היא שהשתלה שתראה באמת טוב תעלה הון תועפות ( 60 אלף שקל ומעלה).

וגם זה , רק בחו"ל ...

לי יש מפרצים שמפריעים לי מאוד ולכן אני מגלח כל שבוע על חצי או אפס , יוצא יפה דווקא :-D

• תוכן חדש...