Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב מסתיים לי המנוי להולמס פלייס ואני צריך לחשוב על המשך הדרך מבחינת כושר.

את המנוי שלי קניתי יד שניה ממישהו מחיפה, המנוי הוא לגראנד קניון פרימיום ועלה לי 280 שקל לחודש.

אני כרגע מתאמן גם בגראנד וגם בהרצליה. הגראנד כרגע רוצים לחידוש 350 ש"ח לשנתיים ו-360 ש"ח לשנה.

מישהו מצליח לקבל חידושים במחיר פחות הזוי ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אינך שייך לאיזה מועדון צרכנות?

משהו בסגנון חבר, הוט, תעשיה אווירית ועוד.

בלי גב מהם קשה להוריד מחירים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני מנוי ותיק בגראנד ומשלם 350 ש"ח לחודש - וגם גיסי שהצטרף לאחרונה משלם סכום דומה. אשתי משלמת 10-20 ש"ח פחות ל"מנוי בוקר" (כלומר - כניסה למועדין עד 16:00 בימים א-ה, שימוש מלא בסופ"ש וחגים). כל הנסיונות שלי להתמקח כשלו - למרות שיש שמועות שאנשים הצלחיו לרדת לסביבות 300 ש"ח לחודש.

היתרון היחיד שלי הוא מנוי פלטינום שמאפשר לי להתאמן בכל המועדונים בארץ (עם מגבלה קטנה בעזריאלי) ובעולם, זכות שמעולם לא ניצלתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איזה קטע, אתה יכול להתאמן בציריך, אבל חבוב, המנוי שלך לא מספיק קלאסה כדי להתאמן בעזריאלי...הזוי

אגב ספקים של הולמס פלייס מוכרים מנוי ב-290 ש"ח לחודש.

החסרונות: אי אפשר להעביר ולהקפיא את המנוי, אי אפשר להנות מצבירת ותק, תשלום אחד לספק.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מכון ווינגייט - 170 שקלים בחודש+בריכה+בריכה אולימפית+סאונה+כל מגרש ספורט שיש בווינגייט (טניס, כדורגל/סל וכדומה). הדבר הכי טוב זה שיש שם מסלול ריצה אולימפי, אני משתמש בו הרבה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
איזה קטע, אתה יכול להתאמן בציריך, אבל חבוב, המנוי שלך לא מספיק קלאסה כדי להתאמן בעזריאלי...הזוי

אגב ספקים של הולמס פלייס מוכרים מנוי ב-290 ש"ח לחודש.

החסרונות: אי אפשר להעביר ולהקפיא את המנוי, אי אפשר להנות מצבירת ותק, תשלום אחד לספק.

אני לא מכיר את סיפור ה"ספקים" והקפאה רפואית של 3 חודשים לפני שנה כבר שינתה את התחשיב.

מעולם לא ניצלתי את אפשרות ה"נדידה", בסופו של דבר כאשר אני רוצה לצאת לחופש הדבר האחרון שאני מחפש הוא את האינקויזיציה. מכסימום את המוזיאונים שלה באירופה. ובנסיעות לחו"ל אני שורף מספיק קילומטרים ברגל גם בלי מכון כושר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גרייט שייפ 220 ש"ח לחודש.

אומנם אין שם בריכה אבל זה נראה לי טיפשי להוסיף עוד 100 + ש"ח בחודש רק בשביל בריכה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

היתרון הגדול של ההולמס - פריניום אינו הבריכה, אלא שירותים אחרים:

1. פתיחה בשעה 06:00. אין בחיפה מועדון אחר הנפתח בשעה זו, ואני לא יודע כמה מועדונים במקומות אחרים בארץ. מאפשר לאשתי ולי אימון של שעה מלאה לפני העבודה.

2. מגבות!! לא צריך לסחוב מגבות למועדון, לא צריך להשאיר מגבות רטובות (ומסריחות) בבגאג' כל היום ולא צריך לכבס מגבות כל יום, שזו הוצאה לא קטנה.

ד"א - ההולמס "אנרג'י" בקניון חיפה עולה 290 ש"ח לחודש, אין אספקת מגבות ושעות הפתיחה פחות נוחות.

פורסם

את האמת אני כבר 8 חודש לא בעניינים אבל בפעם האחרונה :\

רשת פורמה:מנוי חודשי 180 שח לכל חודש[מותנה במנוי שנתי].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
מכון ווינגייט - 170 שקלים בחודש+בריכה+בריכה אולימפית+סאונה+כל מגרש ספורט שיש בווינגייט (טניס, כדורגל/סל וכדומה). הדבר הכי טוב זה שיש שם מסלול ריצה אולימפי, אני משתמש בו הרבה.

איך העומס שם בסביבות 6:30-8:00? מספיק מקום להתאמן ולשחות בשעות האלה? ושעות הערב?

כניסה לוינגייט עם הרכב כרוכה בתשלום?

• תוכן חדש...