Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

מפגש צפון ראשון לעונת הקיץ הזו, חוזרים למשכננו הקיצי מול מתחם השופרסל דיל בנשר.

כתובת : נשר, בר יהודה 147,תל חנן.

הגעה למפגש בשעה 14:00 אני מזכיר חברים חדשים שמגיעים למפגש, תבואו ותציגו את עצמכם תבקשו לראות את הרכבים ולשמוע את המערכות נעשה זאת בשמחה זאת מטרת המפגש.

בבקשה אשרו הגעה, כרגיל כיסאות מתקפלים כוסות חד פעמיים שתייה וכיבוד קל יתקבלו בברכה, מקווה שיהיה מפגש גדוש ומהנה כמו הקודם, בבקשה מכל מי שמגיע, לא לזרוק זבל מסביב כולל כוסות של שתייה ובדלי סיגריות תהיה פינה עם שקית זבל ליד הכיבוד לזה היא מיועדת.

נתראה בשישי.

אם מישהו צריך עזרה בהכוונה או כל שאלה אחרת אתם מוזמנים להתקשר ואני אשתדל לעזור 052-7345785 מור.

מפגשצפון[1][1][2][1].jpg

פורסם

מגיע.

למה נשר ? אין שם אזעקות להפעיל.

תלתל אתה בטוח תבריז, זנחת אותנו מאז שהצעת את הציוד שלך למכירה. ואיזה חובות?שנפתח מחלקת גבייה?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

פששש ואני רואה שגם דודו בעניין...

יהיה מפגש שמח :-D

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

נשר נבחר פה אחד לאחר שגונב לאוזנינו שאתה מתכנן "לבדוק" את סף רגישות האזעקות בבורג.

לגבי "הזנחה" עדיין לא הגעתי לרמתו של ידידי השגלן שמוכר את חבריו עבור (חריץ) נזיד עדשים מזדמן. :wink:

ולגבי חובות,אולי עשיתי טעות שהצהרתי על בואי כי בעקבות כך המפגש יהיה דליל...:lol:

וממרום גילי המופלג,עדיין מוקדם להקדים את המאוחר אבל בהחלט מקווה להגיע כדי לפרוש בשיאי.

ליאור

• תוכן חדש...