Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש תופעה די נפוצה אצל אנשים רבים (בעיקר נשים אך גם גברים) לשים תמונה של עצמם, כאשר הדגש הוא על עצמם ולא הנוף או אובייקט נוסף, כרקע מרכזי בפלאפון ו\או במחשב.

תמונה זו בדרך כלל תהיי מחמיאה מאוד, פלצנית, ערוכה באיזו שטות כמו איסטגרם ולא מצייגת את המציאות.

מי אתם אנשים יקרים ומדוע אתם עושים זאת?

אינכם "מתפדחים" לשים תמונה של עצמכם לעייני כל ולראות את עצמכם בכל הזדמנות?

לא עדיף איזה רכב\גור חתולים\נוף\יצירת אומנות במקום?

אני נבוך לשים תמונה מחמיאה של עצמי ברקע, האם העולם בסדר ואני דפוק?

אם יש פה אנשים המעודדים את התופעה, אשמח לקבל תשובות.

תודה,

דניס, שאוהב לשים ספינות וים ברקע.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי יש את הרקע שהגיע עם הטלפון.

גם לבנות הזוג שלי אני לא מרשה לשים תמונה שלי.

אני יודע איך אני נראה ולרוב היא גם יודעת איך אני נראה.

לשים אנשים ברקע זה אידיוטי וגם קשור לתופעה של אנשים שהולכים עם תמונות פספורט של אחרים או של עצמם בארנק או שמים תמונות של בני המשפחה בכל פינה בבית.

Creepy...

פורסם

פרנקוס, רק אתמול הכרתם וכבר היא רוצה לשים את התמונה שלך ברקע של הנייד שלה?

ואללאק אתם...

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

כמו שאמרת, לרוב נשים שמות את זה על המסכי טלפון / מחשב או כל דבר אחר שיש להן, לרוב פקאצות, ואם לא פקאצה אז כאלו ששמות תמונה שלהן עם מישהו אחר (חברה / בן זוג שזה בסדר).

אני מכיר בנות כאלה ששמות מגינים לאייפון עם תמונה שלהן! ועוד ברקעים ורודים וכו'.

התמונה אגב מוטבעת על גבי המגן...כן כן יש גם כאלה

גברים שעושים זאת מצד אחר - הם גברים שמחפשים תשומת לב או בעלי עודף אהבה עצמית.

זו התשובה היחידה שיש לזה, כי הגיונית, אני לא חושב שגבר ישים תמונה שלו סתם כי היא "יפה".

היה לי חבר כזה ששם כל הזמן תמונות של עצמו, וגם כשהוא מעלה אותן לפייסבוק הוא כותב איזה משפט "אז איךךך יפה לי כובע??? גלח?? חולצה של FC ברצלונה??", עד שהערתי לו על כך כי שאר ה"חברים" שלו התביישו - הוא הוריד.

לי אישית אם מדובר בחברה שלי שצלמה עצמה איתי ושמה זאת על המכשיר / מחשב, זה יותר מחמיא ונחמד לגמרי.

פרנקוס, רק אתמול הכרתם וכבר היא רוצה לשים את התמונה שלך ברקע של הנייד שלה?

ואללאק אתם...

:lol: :lol: :lol:

Opel Adam S 2017

פורסם

דווקא בטלפון יש בזה הגיון מסויים - אם הטלפון נאבד נגיד במקום עבודה, אפשר לזהות את האדם, לגשת אליו, ולהחזיר !

מבחינת מסך מחשב - לא יצא לי להיתקל בנרקסיסט ששם תמונה של עצמו בלי בת-זוג/חברים/משפחה...

פורסם

נזכרתי בויכוח אינטפנטילי שהיה לי עם אישתי בזמנו

היא הלכה במשך שנים עם תמונה של אחותה הקטנה על צג הסלולר שלה וסירבה לשים תמונה שלי

כעסתי מאוד והחלטתי לנקום יום אחד , כשהיא הלכה לישון צילמתי צילום תקריב מאוד

לא מחמיא של הבוהן שלי ושמתי לה את זה כשומר מסך .

ידעתי שהיא תמחק מיד אז הקשתי עליה , צילמתי בוק שלם של אצבעות הרגליים שלי עם הסלולר

שלה ובתור הדובדבן פניתי אח"כ למחשב שלה וטיפלתי גם בו .

Gn'f'R

פורסם
לי יש את הרקע שהגיע עם הטלפון.

גם לבנות הזוג שלי אני לא מרשה לשים תמונה שלי.

אני יודע איך אני נראה ולרוב היא גם יודעת איך אני נראה.

לשים אנשים ברקע זה אידיוטי וגם קשור לתופעה של אנשים שהולכים עם תמונות פספורט של אחרים או של עצמם בארנק או שמים תמונות של בני המשפחה בכל פינה בבית.

Creepy...

אשמח לשמוע למה אתה חושב כך ? (אני מדבר על המשפט המודגש).

תמונה של הבנות שלי במסך המחשב בעבודה או במסך הסלולארי נותן רגע של רגיעה במהלך היום כאשר אני צריך תזכורת לדברים החשובים באמת בחיים.

תמונה של עצמך גם לי בתודעה זה נשמע קצת מוזר ,אבל תמונה של אדם קרוב אלייך שעושה לך רגע של חיוך ביום יום הלחוץ והמעייף נשמע לי הגיוני לחלוטין.

אולי אני ה"לוקו" כאן...:loco:

פורסם

הסיבה ההגיונית היחידה שאני רואה לזה היא באמת במקרה של אובדן של הטלפון.

כל מקרה אחר הוא כמו לייק לסטאטוס של עצמך בפייסבוק, משול לאוננות בציבור.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אבל זה לא מה שרשמת במוגדש, כביכול אם זה לא חפץ או נוף כנראה זה לא מתאים כהגדרתך ..

בת זוג שאתה אוהב זה לא מוזר ? כלב ? אוגר? :-D

פורסם

גם לי זה לא מובן, אבל שמתי לב שבדרך כלל האנשים האלה מהסוג שלא אוהבים מראה פשוט, כל עיצוב שלהם יהיה מלווה בצבעי קשת ובקישוטים ילדותיים. סוג כזה של אנשים, לך תבין...

פורסם

לי אישית יש תמונה ביחד עם זוגתי, וזה בהחלט גורם לי לחיוך מדי פעם כשאני מרים את הטלפון וקצת ניתוק מהיום עמוס בחזרה לזכרון של ערב נחמד או אירוע דומה.. לא השקעתי בזה יותר מדי מחשבה פשוט כך יצא כשבחרתי רקע מהתמונות שהיו זמינות במכשיר

פורסם

אינכם "מתפדחים" לשים תמונה של עצמכם לעיני כל ולראות את עצמכם בכל הזדמנות?

אם זה במחשב האישי ובמכשיר הפאלפון זה לא לעיני כל...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לשים תמונה עם המשפחה או עם חבר/ה זה נורמלי. אבל תמונת פרופיל של עצמך על כל מסך שבבעלותך? מתאים לטיפוסים כמו קים ג'ונג און.

אולי זה מצביע על זה שאין להם בחיים דברים מעניינים יותר מעצמם. זה בטח מדכא לחיות ככה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אולי זה מצביע על זה שאין להם בחיים דברים מעניינים יותר מעצמם. זה בטח מדכא לחיות ככה.

מזתומרת? גם לי אין דבר יותר חשוב בחיים מאשר עצמי, ואני ממש לא מדוכא להיות אני! :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...