Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוסף לגיר אוטומט bg atc plus

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעברי השתמשתי בו בכמה מקרים.והוא לא הואיל בכלום.לפי נסיוני, חבל על הכסף.באמת אולי תתחיל בהחלפת שמן+מסנן שמן אם קיים. אבל תשים שמן איכותי כמו למשל סינטטי מלא של BG.תיקח בחשבון שהוא מעולה והוא במחיר כמו של המקורי

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

להזיק זה בטוח לא יזיק אלא רק יכול לשפר את המצב. פילטר הגיר אם אינני טועה יושב מתחת לאגן שמן הגיר כך שיש צורך בהורדת האגן על מנת להחליפו.

פורסם

לי באופן אישי זה פתר בעיה.

גיר 3 הילוכים, ההילוך הגבוה לא השתלב כשהרכב קר. וגם הרוורס לא השתלב בקור.

החלפת שמן לא שיפרה את המצב.

שבוע לאחר הוספת התוסף של BG כל התופעות נעלמו והגיר התנהג כמו חדש למשך שנתיים עד שהרכב נמכר.

אני לא יודע מה הוא עשה, אבל פעל כמו קסם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
ערב טוב!מישהו יודע איפה אפשר לקנות את התוסף הזה?(נבדק באוטודיפו וחנוית לחלקי חילוף בסלמה)תודה מראש...

תוסף טוב. מניסיוני עובד מצויין.

יש חנות ממש טובה על יצחק שדה פינת שווניצינו.

פורסם

שלום. אני עובד עם התוסף הזה הרבה זמן ממליץ עליו בחום ועוד יותר ממליץ לך לקנות גם פלאש יגן לגיר ויחד עם זאת להחליף שמן (הייתי ממליץ לך גם פילטר אבל הפילטר בבלנו יושב בתוך הגיר וכדי להחליפו חייב להוריד את הגיר לא ראלי)

• תוכן חדש...