Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במידה ויש כאן בעלי VW POLO עם תקלה במשאבת ABS (מחלה ידועה) אז להלן פתרון לתקלה:

http://www.tigerstyle.co.uk/phpBB3/viewtopic.php?f=10&t=58585&p=459146#p459146

בוצע ונוסה על פולו עם תקלה ועובד פיקס :-D

בהצלחה!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

היום בוצע תיקון לפולו נוספת, הפעם היינו יותר חכמים ולא פתחנו את הקופסא לשני חלקים אלא חתכנו עם דיסק בזהירות מעל אזור ההלחמה.

לאחר הפתיחה לא ראינו בעין שיש בעיה כלשהיא עם ההלחמות ולא היה פלוק בנמצא לבדוק רציפות אבל החלטנו בכל מקרה לעבור על ההלחמות אם כבר פתחנו.

לאחר שעברנו על ההלחמות וסגרנו בסיליקון את הפתח והרכבנו הכל בחזרה אז ה ABS חזר לעבוד והתקלה נעלמה :)

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בפולו שהייתה במשפחה זה היה עוזר לדעת את זה, בצמפיון רצו להחליף משאבה חדשה אולי כדאי לעדכן גם אותם שיש תיקון פשוט .

בכל מקרה זה יכול לחסוך המון עוגמת נפש .

פורסם

אני לא רוצה לדעת כמה ביקשו/מבקשים עבור החלפה למשאבה חדשה.

• 10 שנים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 22.3.2013 בשעה 18:23, Slava 1982 כתב:

שלום,

במידה ויש כאן בעלי VW POLO עם תקלה במשאבת ABS (מחלה ידועה) אז להלן פתרון לתקלה:

http://www.tigerstyle.co.uk/phpBB3/viewtopic.php?f=10&t=58585&p=459146#p459146

בוצע ונוסה על פולו עם תקלה ועובד פיקס :-D

בהצלחה!

לצערי אני לא יכול לשלוח לך הודעה פרטית אז אני נאלץ להקפיץ את העץ תוכל בבקשה לשלוח לינק עדכני או אפילו תמונה לאזור שצריך לעבור על ההלחמות
גם לי יש את הבעייה הזאת בפולו 1998 תודה רבה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

המון המון תודה על המידע הבאמת מצילה.

אומנם בנתיים הסתדרתי (בזכות המידע שנתתה בעץ הנ״ל)
וזאת באמת הייתה הבעייה מדהים,
מצאתי גם את המחשב הקודם שהחלפתי לפני כמה שנים (שמרתי אותו מסיבה לא ברורה) וגם שם החיבור לחשמל השתחרר מהלחמה בדיוק באותו מקום
הסברה שלי זה כל הבאמפרים בכבישי הארץ הם הגורם לזעזוע (למרות 3 הבולמים מסיליקון שיש למערכת) עדייו הזעזור שובר את ההלחמות.

הפתיחה של הקופסה מעט טריקית כדי לעשות את המקסימום כדי לשמור כמה שיותר על המסגרת כדי שיהיה קל לסגור ולאטום כמו שצריך 

ותנחש מה לאחר כל הסיפור משהו כמו יומים מאוחר יותר נדלקה שוב המנורה של השׁABS והופ מצאתי פיוז שרוף החלפתי לא עזר חפשתי כמה שעות עד שמצאתי שאחד מהכבלים בצמה שיוצאים מהמצבר יש בעיית מגע עשיתי גשר והבעייה נפתרה מקווה שזה יחזיק מעמד.

• תוכן חדש...