Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להגיד לי איך זה שבכל העולם הטורנטים מפותחים לאללה ובישראל אין זכר לטכנולוגיה הזו? אני מחפש דיסקוגרפיה של להקת רוק ישראלית כלשהיא ופשוט אי אפשר למצוא, בעוד שאפשר למצוא של כל להקה מהעולם בטורנטים בחו"ל.

אני יודע שלמזרחית עוד אפשר למצוא הורדות HTTP ב"נושמים מזרחית" או משהו כזה, אבל מה נסגר עם רוק? מאיפה מורידים במהירות אלבומים שלמים?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אמיר אני שונא טרקרים שדורשים רטיו מסויים ע"מ להמשיך להשתמש בשירותים שלהם, מה לעשות שיש לי מהירות העלאה על הפנים, ובד בבד אני מוריד הרבה מאוד קבצים ככה שגם אם המחשב שלי עובד 24\7 אני לא עומד ברטיו מספיק.

מקס(?) אין בפיירטביי אפשרות לחפש בעברית או שאני לא מבין איך.

תודה!

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

hebits מאפשר לך מאוד בקלות להגיע לרטיו טוב

בזכות שלל טורנטים חינמיים וכפולי העלאה

ממליץ בחום

:wink:
פורסם
אמיר אני שונא טרקרים שדורשים רטיו מסויים ע"מ להמשיך להשתמש בשירותים שלהם, מה לעשות שיש לי מהירות העלאה על הפנים, ובד בבד אני מוריד הרבה מאוד קבצים ככה שגם אם המחשב שלי עובד 24\7 אני לא עומד ברטיו מספיק.

אני היחיד שרואה סתירה בין מה שרשום פה לבין החתימה שלך ?

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אני היחיד שרואה סתירה בין מה שרשום פה לבין החתימה שלך ?

אני לא מצליח להבין מה הקשר בין החתימה שלי לבין מה שרשמתי, בא לך להרחיב?

פורסם

hebits ממש קל.

תשקיע 20שקל בסידבוקס לחודש חד פעמי,תוריד טורנטים שהם FREE עם קצת מורידים\מעלים,צבור קרדיט נאה - ותהנה מהורדות :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
מוזר. google translate לא מצליח לתרגם לי את השרשור לעברית... :cry:

מר שמר היקר,

טורנטים אתה יודע מה זה?

במידה וכן אפשר להמשיך.

האתרים שאליהם קישרתי הם אתרים סגורים המחייבים הזמנה. באתרים מהסוג הזה המשתמש מתחיל ב"רטיו" (ערך) של 1.

כשהמשתמש מתחיל להוריד חומר מהאתר ה"רטיו" שלו יורד כי הוא מושך (סרטים, שירים וכו'). כשהמשתמש משאיר את החומר על המחשב בדיוק כמו שהוא ירד (לא מחולץ או שהועבר לאן שהוא) הטראקר של האתר(השרת) יודע לשלוח אליו אנשים כדי שימשכו ממנו חומר וכך ה"רטיו" שלו עולה. ככל שהוא ישאיר יותר את החומר על המחשב ימשכו יותר וה"רטיו" יעלה.

באתרים החופשיים ניתן לבצע "HIT AND RUN" כלומר למשוך את הסרט/שיר ובשניה שנגמרת ההורדה ניתן למחוק את הטורנט מהתוכנה וכך אנשים לא יכולים למשוך את מה שהורדת. מהלך כזה כמובן פוגע בקהילת המשתפים ולכן האתרים הסגורים אליהם קישרתי מחייבים הזמנה ובעלי מדיניות שיתוף די קשוחה.

אם מישהו מזמין אותך ואתה עובר על חוקי האתר / ה"רטיו" שלך יורד בצורה קיצונית מעיפים אותך ואת המזמין מהאתר.

fiat x1/9

פורסם

ביטורנט הוא פרוטוקול תקשורת.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7%98

התוכנה בה משתמשים (כמו אימיול) היא תוכנת הורדה והעלאה.

מומלצת, קלילה במשאבים.

http://www.utorrent.com/

דוגמא לאתר פופולרי בו ניתן לחפש סרטים/שירים/משחקים וכל תוכן אחר המעניין אותך.

http://thepiratebay.se/

לאחר שמצאת את מה שחיפשת אתה מוריד קובץ קטנטן מהאתר (אם אני לא טועה כ-20 KB). לחיצה של דאבל קליק עם העכבר על הקובץ שהורדת תגרום להורדה של מה שחיפשת באתר על ידי תוכנת היוטרנט.

למעשה הקובץ הקטן מקשר אותך לטרקאר (השרת) של האתר שיודע לשלוח את המחשב שלך לאנשים המשתפים את הקובץ ולמשוך מהם.

בעתיד הלא רחוק זו תהיה צורת הצפייה בטלויזיה המועדפת על האנושות, לדעתי.

fiat x1/9

פורסם

השלב של הורדת הקובץ הקטן מהאתר כבר בוטל :-)

היום בפיירטביי כל הקישורים הם Magnet Link שברגע שאתה לוחץ עליו תוכנת הטורנט שלך (utorrent שהוזכרה פה היא מ-ע-ו-ל-ה) כבר מתחילה את התהליך בלי שלב ביניים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עריכה: אתה צודק, באתר אכן בוטלה הורדת הקובץ. אני אפילו לא שמתי לב לזה מרוב ההרגל. צריך לציין שלא בכל אתר בוטלה ההורדה בשיטה של הורדת קובץ קטן.

fiat x1/9

• תוכן חדש...