Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו גרים בבית פרטי עם גינה.. מדי קיץ יש לנו נמלים בחצר אבל זה לא רציני כ"כ פשוט שמים להם קצת דזיקטול והבעיה נפתרת.

השבוע הסתבר שבמהלך החורף הם בנו לנו בחצר אימפריה, נמלים מכל הסוגים, קטנות, רגילות, ענקיות עם כנפיים.. פשוט הכל ובכמויות די מלחיצות.

הן משום מה מתעלמות לחלוטין מהדזיקטול ופשוט הולכות מעליו, כאילו הוא לא קיים, והקן שלהן כ"כ עמוק שכבר ביזבזתי עליו 2 מיכלי ספריי נגד נמלים וזה לא עזר.. מדובר על כמה קנים מפוזרים ואחד מרכזי עם חור די ענק...

מה עושים?

פורסם

קנה את זה

http://ctslx.cts.co.il/app/cts/documents/pdf/SEIGE%20PRO%202012%20catalogue%20page%20new.pdf

בסניף הגרעין הקרוב ופעל לפי ההוראות.

החומר לא זול.

בהצלחה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

מה שאני עומד להציע לך פתר לי בעיית נמלים של חצי שנה תוך ימים ואחר כך גם ישמתי את זה בכמה משרדים אצלנו בעבודה ועד היום הבנות מביאות לי שוקולדים :)

אז ככה, לך קנה חומר שנקרא "אבקת בורית", אם אתה מאיזור חיפה והקריות יש אצל שמואל חן כימיקלים. זה עולה 20-25 ש"ח לקילו שלם. אתה תצטרך רק כמה כפות.

אתה מכין את התמיסה הבאה, 2-3 כפות סוכר, כוס מים חמים + כף אבקת בורית.

כמובן שמבעוד מועד הכנת קופסאות פלסטיק ריקות כמו הקופסאות של הסלטים בסופר. בקופסאות האלה אתה מחורר חמשה-שה חורים על ההיקף במפגש בין התחתית לדופן. זאת אומרת שהנמלים יכולות להיכנס ולצאת בקלות.

בנוסף יש לך גם צמר גפן בהישג יד, ועכשיו להגשה.

את מרטיב את הצמר גפן עם התמיסה ככה שיהיה רטוב אבל לא ספוג כולו, שם בקופסא וסוגר אותה. מניח את הקופסא על אחת הדרכים החביבות על הנמלים שלך ומחכה יומיים שלושה.

מה שיקרה זה שהנמלים יבואו לאסוף את התמיסה המתוקה ולא ירגישו את הריכוז הנמוך של האבקה הרעילה. הם לוקחות את זה חזרה לקן, מחלקות לכולם ולאט לאט הרעל עושה את שלו.

אם אתה רואה שלא קורה כלום אחרי כמה ימים, או לחילופין יש המון המון נמלים מתות ליד הקופסא, אתה יכול לשחק עם המינון של האבקה - להעלות או להוריד לפי הצורך.

בהצלחה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...