Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז למי שלא מכיר, זה שירות שחוסך כסף (Cash Back):

http://www.ebates.com/rf.do?referrerid=fa5v6nbNEdZE8zhmK8GHGg%3D%3D

אתם נכנסים לאתר ונרשמים ומתחברים, ברגע שתרצו לקנות משהו, נניח ב Amazon (כמעט כל חנות קיימת באתר הזה), אתם מבצעים חיפוש באתר הזה (Ebates) ומגיעים לדף של Amazon, שם תוכלו לראות גם מה מקבלים וכמה ותוכלו ללחוץ SHOP NOW ומה שזה עושה זה בעצם מעביר אתכם לאתר שרציתם (Amazon בדוגמא שלנו) וכך גם תוכלו לקבל Cash Back.

נניח אני הזמנתי מ Vitacost ב 120.13$ וקיבלתי Cash Back לחשבון ה PayPal של 4.81$

או במקרה אחר הזמנתי מ Priceline מלון ב 340$ וקיבלתי Cash Back של 17$

כמובן שלכל אתר תנאים אחרים ואפשר לקבל החזרים רבים יותר וכמובן שככל שמזמינים יותר מקבלים יותר.

בקיצור כסף בחינם למי שמזמין מהאינטרנט אם רק יבצע את ההזמנה דרך האתר הנ"ל.

אהה ועוד משהו מגניב, כשיש חגים (שזה בערך כל שבוע אצל האמריקאים ;) ) בד"כ האתר יוצא במבצעים של Double Cash Back.

** גילוי נאות: על כל נרשם אקבל 5$.

תהנו!

פורסם

נשמע טוב, איך זה עובד? ממה האתר מתפרנס? הפניות?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

עשיתי בדיקה חפוזה עליהם באתרים בחו"ל - ובמבט ראשוני בלבד - אין טענות על מרמה או שימוש בכתובת המייל שנותנים להספמה.

את התשלום עשוים באתר הקניות שבוחרים (כמו אמאזון) ולא אצלם, כך שאין חשש שהכסף יעלם.

האתר קיים מעל 10 שנים ועבר כמה בעלים. באיזה מקום ראיתי הצהרה של מנהל האתר(הנוכחי) כי אינם שותלים רוגלות או מריעין בישין כדי לאסוף מידע.

כמו שרועי כתב - הרעיון הוא חלוקת כספי תיווך עם משתמשי האתר.

תשלום מבוצע אחת לרבעון, חודש וחצי אחרי סיומו, בשיק שנשלח למשתמש או זיכוי לפייפאל.

אם מישהו התנסה באתר - נא לחלוק איתנו רשמים, כי הרעיון נראה שווה ניסוי.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אכן רעיון גאוני, גם לדעתי.

ד"א ראיתי שהם נותנים גם 5$ מתנה למי שנרשם דרך הלינק שלי:

You get paid cash back for shopping by check or Paypal. As an added bonus, we'll each get a $5 bonus from Ebates when you make your first purchase!

:)

פורסם
אכן רעיון גאוני, גם לדעתי.

ד"א ראיתי שהם נותנים גם 5$ מתנה למי שנרשם דרך הלינק שלי:

:)

מערכת האבטחה שלי חוסמת אפשרות להיכנס דרך הלינק בטענה שיש וירוסים, סוסים טרויאניים, רוגלות וכל המרעין בישין...

אני אוותר על ההחזרים....

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...