Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר. נמאס ממיטת העץ הישנה. זוגתי כבר לא רוצה אותה. המחשבה היא בכיוון מיטת ברזל, שכן היא תחזיק מעמד יותר זמן ולא תתחיל לחרוק/לשחרר ברגים וכו' לאחר שנתיים... החיסרון הוא בעית העיצוב שיש למיטת ברזל, ולא, אני לא מתכוון לייצר מיטה עם מראשות בסגנון לואי ה- 5 וכו'. כן ארצה מראשות שיהיו מספיק גבוהים ועם סף, שנוכל להניח עליו ספר/קרם וכו'. יש לי גם מי שיבצע את עבודות הריתוך.

הבקשה שלי כאן לעזרתכם היא קודם כל העיצוב. אשמח לרעיונות.

דבר שני - מהו לדעתכם הרעיון הכי טוב לשיטת החיבור בין חלקי המיטה? כך שבעתיד כאשר נירצה לשנע אותה החיים יהיו קלים.

תודה מראש.

פורסם

לדעתי מיטה מעץ עדיפה מכל הבחינות , אם המיטה מתפקרת אחרי שנתיים זה אומר שלא קנית איכות טובה ,

אצלי מיטה מעץ בעלת בסיס מאסיבי , לא חורקת ויש לה לפחות 10 שנים .

חוץ מזה אתה באמת רוצה שאתה קם בלילה סהרורי להיתקל עם האצבע בפרופיל מתכת ?

פורסם

שכחת לציין שהקטע עם המכה קורה בדרך כלל לאצבע הקטנה :-D

אגב, אני לא מכיר מישהו שממש משנה לו מהיכן יקבל את המכה הזו - עץ או מתכת :lol:

אשמח כמובן לשמוע מה רכשת והיכן, ואם אתה זוכר מתי זה היה ומחיר.

לאחר מחשבה, חיפשתי ולא מצאתי ברשת אתר או פורום של אנשים שמייצרים ריהוט כזה בעצמם. האם אתם מכירים?

תודה.

פורסם

תזכיר לאשתך את הצורך להזיז את המיטה מדי פעם על מנת לשטוף/לטטא ותראה איך הרעיון הזה נגדע באיבו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בעיקרון אני לא יכול להגיד כמה עלתה ואיפה נקנתה מאחר וקיבלתי אותה במתנה,

אני מאמין שהיא נבנתה ע"י נגר פרטי ולא מאלו שנמכרות בחנויות ,

בעיקרון היא מאוד מאסיבית , הרגליים מעץ מלא (אורן לדעתי ) צבוע אטום במידה של 8 על 8 אם אני זוכר נכון , והמסגרת עשויה עץ אורן עבה נראה לי 5 על 4 שעליה מחובר סנדוויץ 12 מ"מ אני חושב .

מידות מדוייקות אני יכול להגיד מהבית ( כרגע בעבודה)

עברה איתי 2 דירות ומחזיקה יפה , אפילו לא נידנוד קל .

פורסם
בעיקרון אני לא יכול להגיד כמה עלתה ואיפה נקנתה מאחר וקיבלתי אותה במתנה,

אני מאמין שהיא נבנתה ע"י נגר פרטי ולא מאלו שנמכרות בחנויות ,

בעיקרון היא מאוד מאסיבית , הרגליים מעץ מלא (אורן לדעתי ) צבוע אטום במידה של 8 על 8 אם אני זוכר נכון , והמסגרת עשויה עץ אורן עבה נראה לי 5 על 4 שעליה מחובר סנדוויץ 12 מ"מ אני חושב .

מידות מדוייקות אני יכול להגיד מהבית ( כרגע בעבודה)

עברה איתי 2 דירות ומחזיקה יפה , אפילו לא נידנוד קל .

תודה עבור עזרתך.

אין צורך לטרוח ולתת מידות, רק דבר אחד מעניין אותי: האם היא מתפרקת, ואם כן אילו חיבורים יש בין החלקים?

פורסם

המיטה מתפקת ל"בסיס" שעליו ובתוכו יושב המזרן שהוא החלק העיקרי ול - 5 רגליים ( אחת במרכז ו ארבע מסביב) , כל רגל מתחברת לבסיס עם 2 ברגים ארוכים ( כ - 8 סנטימטר בערך ) שמוברגים מהצד העליון של הבסיס כלפי מטה (הברגים נסתרים מאחר והמזרן יובש עליהם) , להוציא אותם זאת הנאה מפוקפקת אם אין מברגה איכותית (וכרגע יש לי מברגת שקרכלשהו ).

אההה, יש גם גב מיטה שמתחבר לקיר (אין לו חיבור למיטה) אבל הוא תוספת שהוספנו לאחר מכן אצל רפד .

פורסם

יש מיטות שמתפרקות יפה, בלי לפרק ברגים או עם מעט מאוד ברגים, גם מעץ (ללא חריקות) וגם ממתכת.

יש (היה?) יצרן שנקרא "שגב" שיצר מיטות מתכת מתפרקות איכותיות.

חיפוש של " פרזול מיטה" בגוגל מביא תוצאות רבות למשל.

יהודה

• תוכן חדש...