Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל יום / יומיים מגיעה שיחה לטלפון הביתי של בזק ממספר 001402, בדר"כ כלל זה סקר כלשהוא.

לפעמים אפילו מתקשרים 3 פעמים ביום.

אחרי שלמדנו את הטריק אנחנו כבר לא עונים למספר הזה, האם יש איזשהיא דרך להפסיק את המטרד?

פורסם

ניסית לשאול את מי שהתקשר אליך?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

סקר אלקטרוני?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כנראה מחברת סקרים ש"התלבשה" על המספר שלכם.

מדובר בcall center של חברה כלשהי אשר יש לה מרכזיית IP, מוציאה שיחות דרך בזק בינלאומי (0014XX זה הזיהוי שבזק בינלאומי מוצאים על השיחות שעובורת דרכן).

נסה להקשיב להודעה פעם אחת ולזהות מי החברה היוזמת - אח"כ תוכל להתקשר אליהם ולשפוך את זעמך על אחת הפקידות.

לחילופין - משיך להתעלם מהם.

פורסם

זאת שיחה בד"כ מסקייפ.

אפשר לקנות סקייפ OUT ב-5 יורו לחודש וולהתקשר ללא הגבלה. המס' הזה אופייני לסקייפ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
סקר אלקטרוני?

כן, מה מפתיע בזה? שואלים שאלה נותנים מספר תשובות ואתה צריך לבחור ע"י ידי לחיצה על מספר התשובה.

רגע זה קורה רק לי? אין עוד אנשים שמקבלים שיחות כאלו מהמספר הזה?

פורסם
זאת שיחה בד"כ מסקייפ.

אפשר לקנות סקייפ OUT ב-5 יורו לחודש וולהתקשר ללא הגבלה. המס' הזה אופייני לסקייפ.

לא סקייפ. הודעה מעליך הסברתי במה מדובר. גם סקייפ מוציאים שיחות בארץ דרך בזק בינ"ל - אבל לא זה המקרה (לא שיחה מאדם פרטי).

פורסם

אצלי זה ממספר 00001401 לטלפון של הבית. בנייד עוד הייתי יכול לחסום את המספר הזה, אבל בבית אין לי אפשרות.

כשנכנסת שיחה למספר הזה אני עונה ומנתק מיד. יש תופעה גם של הטרדות לטלפונים הנידים לעתים רחוקות ממספרים שמתחילים ב- 073, 072 וכ'. כל ההטרדות הם של הודעות מוקלטות ללא יוצא מהכלל.

• תוכן חדש...