Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם? כל עם ישראל יוריד את התוכנה, ואז לא יהיה מי שיקנה אותה בסכום אסטרונומי?:-D

האם יש לה סיכוי נגד WAZE?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

"לאחר שנים בהם אפליקציית הניווט IGO של חברת NNG הייתה זמינה רק למשתמשי אייפון - היא מגיעה גם לפלטפורמת אנדרואיד. החברה הודיעה היום (א') על זמינות IGO PRIMO בחנות האפליקציות של גוגל, ואף על מתן הורדה בחינם למשך זמן קצר בעוד שבועיים."

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/2623592

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

המודל שלהם גמור. לא מבין איך בכלל הם עושים כסף כשוויז נמצאים בזירה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

תנסה פעם לנווט עם וויז ללא רשת סלולרית (או שאין לך חבילה במחיר סביר, למשל בחו"ל) ונראה במה היא עדיפה.

בIGO או כל תוכנה דומה אחרת (סייג'יק, גרמין ועוד) המפות אצלך על המכשיר ואתה לא תלוי בחסדי הרשת.

פורסם

בתיאוריה אתה צודק.

בפועל, כשעם קו של גולן טלקום אתה יכול להתנהל גם בחו"ל ללא הוצאות נוספות או לחילופין לרכוש סים פריפייד מקומי, אז כל התשתית שעליה מתבססת התיאוריה שלך נשמטת.

חוץ מזה, למיטב ידיעתי בגוגל מפות יש לך אפשרות להוריד למכשיר מפה של איזור מסויים (נדמה לי שזה מוגבל לשטח של 40X40 ק"מ) ולנווט גם כשאינך מחובר לרשת אלא רק ללוויין ה-GPS.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מישהו יכול להסביר במה היא טובה מוויז?

בלקחת לך 260 ש"ח על תוכנה שיכולה להיות חינמית.

תנסה פעם לנווט עם וויז ללא רשת סלולרית (או שאין לך חבילה במחיר סביר, למשל בחו"ל) ונראה במה היא עדיפה.

בIGO או כל תוכנה דומה אחרת (סייג'יק, גרמין ועוד) המפות אצלך על המכשיר ואתה לא תלוי בחסדי הרשת.

שמר - יש היום לא מעט תוכנות בהן אתה יכול להוריד מפות למכשיר הנייד כגון GOOGLE MAPS שמגיע יחד עם גוגל NAVIGATOR

Opel Adam S 2017

פורסם

אין לי מושג כמה פעמים טיילתם בחו"ל, אבל יש מספיק מקומות בעולם (אפילו במדינות נאורות לכאורה, נניח ארה"ב) ללא כיסוי רשת דור 3 או בכלל. גם באמצע יערות באירופה אפשר להתברבר ללא רשת סלולרית. על מקומות כמו אפריקה אני כבר לא מדבר, וגם לא על תקלות רשת שעלולות להשאיר אותך עם הז*ן ביד.

כן, אני מכיר את האופציה של גוגל לשמור בCACHE (מהיום ששוחררה), אבל יש לה כמה מגבלות: הקובץ מוגבל בגודלו (עד 10 מגה) וגם הניווט צולע לחלוטין (אפשר לראות כתובות, אבל לא בכל ארץ יש את אופציית הניווט).

אפשר להתגבר על המגבלה ע"י הורדת כמה קבצים לזכרון המכשיר, אבל מנסיון - זה לא תחליף לתוכנת ניווט.

בקיצור - יש הצדקה לתוכנת אופ-ליין לדעתי (לא שהייתי קונה את האייגו, אבל בכ"ז), למרות היתרונות של וויז ושות'. האידאל מבחינתי הוא מפות שמורות בזכרון המכשיר ועדכונים בזמן אמת של תנועה/תיקונים וכו' (נניח TMC).

פורסם

יש לה יתרון באוף ליין זה ברור.

אבל עדיין השתמשתי הרבה בגוגל נביגייטור והוא עובד מצויין גם אוף ליין, פשוט הורדתי מפות למכשיר.

ובלי שום קשר לזה היום אפשר להוריד IGO לאנדרויד ללא כל בעיה מאתרים מותאם אישית למכשירים, מנסיון. אני פשוט לא אהבתי את התוכנה שהיתה איטית משום מה על ה ONE X

Opel Adam S 2017

פורסם
מישהו יכול להסביר במה היא טובה מוויז?

לאותם ימים קשים שניצלת 100% מחבילת האינטרנט שלך ואתה לא יכול לגלוש.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

חבילות של 3GB ומעלה אני לא מנצל רבע וזה כולל חיבור המחשב הנייד לסלולרי וגלישה דרכו.

http://igoprimofullscreen.blogspot.ro/2012/08/igo-primo-1280x720-full-screen-full-rar.html

נ.ב לא ידוע לי אם מותר לפרסם לינקים, אבל זה היה פורט נחמד לגמרי, מתאים רק לבעלי רזולוציה HD של 1280*720

Opel Adam S 2017

פורסם

ואני מנצל הרבה מעל 3 (כשלא היו מגבילים את הגלישה הייתי מגיע ל5-7 ג'יגה , כי אני מתחבר בעבודה לנייד)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...