Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

לרגל רכישת אוהל חדש (ראה כאן) אני נוסע מחר לסופ"ש של לינה בשטח.

אני מחפש אתר חביב בצפון, עדיף לא חוראני מדי, כלומר שיהיו שירותים סבירים, דשא יהיה בכלל יופי, ואתרי הליכה רגועים.

המוטו הוא טבע, שקט אבל בלי להתכלב.

חשבתי על שמורת דן, האם מותר להקים שם אוהל?

תודה רבה חברים

נ"ב - ראיתי את השרשור של איתמר מלפני שנה, האתרים שם נשקלים אבל נראים לי המוניים מדי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

היי, הייתי בשמורת דן, מקום נחמד מאוד. הייתי בקיץ, היה המון אנשים, ולא הרבה מקום. ראיתי אוהלים, אך אינני יודע אם מותר הדבר או לא. יכול להיות שכעת בחורף יהיו פחות אנשים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מעיין ברוך, הולך?

הייתי, די נחמד.

שירותים ומקלחות מסודרים, מדשאה ונחל נחמד זורם במקום. כניסה בתשלום פר אדם - לערסים זה עולה יותר.

Gn'f'R

פורסם

'הפור נפל על', ותודה למקלדת הבאמת וירטואלית של הטאבלט.

תודה ג'וקר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תתחדש על האוהל.

לי יש אוהל ל3 של פרינו. אחלה אוהל. שימש כבית בניו זילנד במשך כמה חודשים ועמד יופי גם בתנאי מזג אויר קיצוניים.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

הפורל דן דווקא התאים יופי. יש שם חוות פורלים גדולה למדי, נשמע הגיוני שיהיה להם גם מוזיאון, פארק שעשועים ואתר קמפינג בנושא פורלים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בר, נשמה, איך השירות של צ'מפיון, היית צריך מהם משהו לאחרונה? :twisted::-P:wink:

הרכב עשה את הנסיעה הלוך ושוב בגאון ובשאגה, וחוץ מכאבי גב אני יכול לדווח שהכל כשורה. האוהל מעולה אבל מיועד ליחיד גדול או זוג טבעוניים רזים שמאד אוהבים להיות צמודים אחד לשני.

פארק הקמפינג של קיבוץ דפנה מומלץ בחום למי שמחפש אתר קטן ומשפחתי, עם פסיליטיז מעולים, מדשאות, פלג נחל מפכה וחנייה צמודה. לא מיועד למנרגלים ומשמיעי מוזיקה, זה אסור ונאכף בצורה קפדנית.

שמורת דן מדהימה בעונה זו של השנה, ומומלץ מאד להגיע לשם בשעת בוקר.

אה כן, הבריזו לי ונסעתי לבד בסוף... :-(8)

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...