Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה עברתי לחדר גדול יותר בדירה של הוריי (עתודאי), והחדר נמצא ממול לחדר של ההורים.

לצערי שכחתי לקחת בחשבון את חברה שלי, וקרה שאנחנו כבר לא שוכבים אצלי בבית בגלל שהיא מתביישת שההורים שלי ישמעו אותנו (בצדק), ולמען האמת גם אני :oops: .

חשבתי על להפעיל מוזיקה בכדי לטשטש את הרעש, אבל זה יעיר את ההורים שלי שנרדמים כל יום ב11 בלילה.

פתרונות מישהו? :?

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפתרון היחיד שאני מסוגל לחשוב עליו- קיר גבס שמאחוריו יש תבניות ביצים.

אבל לך תסביר להורים למה אתה הופך את החדר לחדר אקוסטי אם אתה לא מתעסק במוזיקה.

פתרון אפשרי נוסף- נייר דבק על הפה של חברה שלך, works every time.

אחח.. צרות של עשירים.

פורסם

כשההורים ישנים בחדר תעברו לסלון :lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

1) כדורי שינה להורים בארוחת הערב.

2) אטמים להורים כי החתולה נוחרת.

3) השלמה מצד ההורים. Worked for me...

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

בגלל זה להיות אבא לבנות זה סרט רע.

יום אחד היא מביאה את חבר שלה, ואתה כולך מחוייך, שואל לשלומו ומתנהג כאילו עסקים כרגיל; אבל בתוך הראש שלך כל מה שאתה יכול לחשוב זה שכל מה שעובר לו בראש זה "חה, אני זה שמזיין את הבת שלך".

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עמוד מחוץ לחדר בזמן שמתנגנת מוזיקה (עדיף האמת דיבורים מהטלוויזיה \ יוטיוב) ושהדלת סגורה , תוך כדי שכל פעם אתה חוזר על זה עם ווליום גבוה יותר .

עצור את הווליום בנקודה שהוא עלול להפריע להורים .

מזל טוב , זו תקרת הרעש שמותר לך מעכשיו , תפעיל מוזיקה על קבוע בווליום הזה ותרגיע את הווליום במיטה .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

שטויות, ההורים שלך יודעים בדיוק מה אתם עושים בחדר בלילה זה לא סוד, אין מה להתרגש, תפעיל טלויזיה ערוץ MTV ווליום נמוך/בינוני תסיימו את העניינים כבה את הטלויזיה ולישון.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זה שהם יודעים לא הופך את העניין לתקין מבחינת שני הצדדים. אני אישית לא הייתי מרגיש בנח במצב כזה ולא משנה לכמה הבנה הייתי זוכה מההורים (שגם אותם לא הייתי רוצה לשמוע בפעולה...)

אם לא נעים לך והעניין מספיק גבוה בסדר העדיפויות - עבור לגור לבד או עם שותפים, זה לגיטימי בגילך. אם יש אפשרויות אחרות כמו לישון אצל החברה - גם טוב. אין פתרונות קסם, בסופו של דבר תצטרך לוותר על משהו.

פורסם

בגלל שאתם צמודים, גם אם תאטום את הקיר עם תבניות ביצים, הם עדיין יוכלו להרגיש את הרעידות של המיטה \ החריקות שלה.

אם אתה שואל אותי, הפתרון הוא לעשות את זה אחרי 12 כשהם כבר כנראה ישנים. שים קצת מוזיקה או טלוויזיה (לא ברמה מופרעת), ותגיד לחברה להיות בשקט כמה שהיא יכולה. אם זה לא עוזר, שים לה יד על הפה כשהיא מתחילה להרעיש 8)

בקשר לחריקות של המיטה, תהיה עדין כשאתם אצלך.. ואולי עדיף שתעלה אותה למעלה...

ובפינת הריאליזם היומית..:

קח בחשבון שההורים שלך עושים את זה כל הזמן בחדר ליד ואתה לא שומע, ככה שיש מוצא. במקסימום, כמו לכל בעיה בחיים, שאל את אמא, לה הפתרונות. :wink:

פורסם

בואנה אתם מופרעים... :lol:

אצלי בחדר יש עוד פתח של מזגן שדרכו אמא שומעת הכל. בפעם הראשונה שהבאתי מישהי הביתה, בלהט הדברים שכחתי שהפתח הזה קיים. בבוקר אמא התמוגגה "אוי. הבן שלי נהיה גבר..." :shock: קר חסר שהיתה שואלת אותה איך הייתי והכל היה פשוט מושלם. :oops:

גילוי נאות: אמא היא תימנייה. מאוד תימנייה. :shock:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

כנראה שהגענו לשלב שבו הילדים צריכים להסביר להורים את "עובדות החיים" :lol: .

ברצינות - בדור שבו ההורים שולחים את בתם בת ה-17 לצימר עם החבר על חשבונם אין לך מה לדאוג. ההורים מבינים את צרכי הילדים (והילדות) שלהם, ואם לא מדובר בהורים, איך נאמר בעדינות, שמרניים במיוחד, לא צריכה להיות לכם בעיה.

מעבר לכך - אם אתה לא שומע את ההורים כנראה שהם גם לא שומעים אתכם, אלא אם אתם רועשים במידה חריגה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...