Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז החלפת רכבי לפני כשלושה חודשים האחרונים עסקתי בתכנון המערכת שתורכב ברכבי מסוג ניסאן אלמרה פרפקט, אט אט התאספו להם הרכיבים (שחלקם שודרגו ) וכשהגיע העת ,נקבע שההתקנה תיערך בשני ימים מלאים וזאת כדי שנגיע במגבלות לתוצאה האופטימלית.

נתחיל מחלקי המערכת:

רדיו דיסק :alpine- cda9833/35 (טרם נקנה) - "רדיו" זה יחליף את האלפיין 9811 שהיה ברשותי וזאת מכיוון שאין לו קרוסאובר מלא כפי שיש ב-9833/35.

מגברים: א- Genesis FOUR CHANNEL מגבר מסידרה 3 המספק 4*88 וואט ר.מ.ס שיחובר

לקומפוננט מסוג מורל הייבריד 6.5 אינטש (שני ערוצים למיד ושניים לטוויטר).

ב- GENESIS PROFILE SUB המספק 550 וואט ר.מ.ס ב-2 אום או 350 וואט ב-4 אום

סאב: jl audio 10 w3

חיווט: סטנדרטי 4 גייג' ?חיווט "נורמלי" לרמקולים ולסאב.

איטום: Dynamat Xtreme

ביום הראשון של ההתקנה נקבע מראש שייועד כולו לאיטום הדלתות ותא המטען בדינאמאט אקסטרים ולשם כך נקנה ה-BULK PACK שזה האריזה החסכונית של הדינאמט אקסטרים המכיל 36 SQF (כמות השווה ל-3 קיטים המספיק כל אחד לשתי דלתות) ,

עבודת האיטום היסודית נעשתה כמו כל העבודה ע"י יוסי ) ALPINE שיכונה מעתה "הרב יוסף") וכללה:

א- פירוק הדלת על כל מרכיביה וניקויה בטינר.

ב- שימוש בחתיכות גדולות של אקסטרים לאיטום החלק הפנימי של הדלת והן החלק החיצוני שלה.

קשה קצת לראות בתמונות את הזמן והסבלנות שהושקעה בכל דלת ע"י "הרב יוסף",

ג-הכנת טבעות עץ ציפויין בדינאמאט אקסטרים והרכבת המידים.

בסופו של היום הראשון החומר שנקנה לא הספיק לאיטום כל תא המטען והעבודה תושלם ביום ההתקנה השני.

יצויין כי לאחר איטום הדלתות ניתן להרגיש בהבדל ברזוננס שמתקבל מהנקישה מהדלתות הקדמיות לבין האחוריות שלא נעשה בהם איטום, בנוסף ברצוני להדגיש את התרשמותי מהאקסטרים שנראה הרבה יותר איכותי מהאוריגינל (שהורכב ברכבי הקודם) ואשר מנתוניו אנו למדים שהוא מתאים יותר לתנאי מזג האויר בארץ.

למרות שמלאכת ההרכבה טרם הסתיימה ברצוני להודות לכל אלו שתרמו לה:"הרב יוסף" ועוזרו ליתן שעמלו קשה בביצוע העבודה,רועי מ-sound fx אשר נועצתי בו רבות לגבי ההתקנה ובמיוחד לחברי היקר EYALR אשר תרם מידיעותיו וזמנו לתכנון וייעוץ טרם ההתקנה.

5.JPG

6.JPG

1.JPG

3?.jpg

4.JPG

פורסם

כל הכבוד על הפרוייקט!

אני מבין שהערכה החסכונית של הדנאמיט (BULK PACK) הספיקה לך לשתי הדלתות הקדמיות ולחלק מתא המטען...

אפשר לשאול כמה עלתה לך הערכה הזאת?

פורסם

פשששששש.......

נראה ממש מצויין.

תעלה תמונות של הרכיבים כאשר הם מותקנים.

אני ישמח לראות.

ואני מצטרף לשאלה כמה עלתה לך הערכה?

פורסם

גם אני מחכה לשאר התמונות נראה משהו משהו אחי, תתחדש ושיהיה לך בכיף.

האם אפשר לדעת למה החלטת דווקא לבחור ב9833 של אלפיין ולא במכשיר אחר כמו ה9600 או הMB100 ?

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

תודה על הברכות

האם אפשר לדעת למה החלטת דווקא לבחור ב9833 של אלפיין ולא במכשיר אחר כמו ה9600 או הMB100 ?

לגבי ה-H.U היה לי התלבטות בין ה-9600 ה"ארופאי" לבין ה-9835 "האמריקאי" שעולים לי אותו דבר -האלפיין נבחר כי מצד אחד התרגלתי לצליל של אלפיין בנוסף מההשוואה שעשינו הקרוס באלפיין מעט יותר משוכלל ופחדתי לשנות ולהתאכזב.

לגבי מחיר הערכה קשה לי להעריך משום שהמחיר נסגר גלובאלי (בין חברים) אבל מחיר ה-BULK הוא כמחיר 2.5 יחידות של קיטים לדלתות (ומבחינת כמות יש 3 יחידות).

פורסם

מברוק על ההתקנה ועל העבודה ..(רואים שאנחנו משפחה)

מחכה ל1.10 לראות ולשמוע אותך במפגש צפון! ...דיר באלק לא תבוא..

יוסי אלפין או "הרב יוסף" איך שתרצה איך אני מגיע אליו ? טל' משהו..

נ.ב

לא עדיף לעשות איטום תמיד אחרי התקנת שאר המערכת, על מנת להשוות לפני ואחרי?

כי ככה אתה לא יודע כמה באמת אפקטיבי היה האיטום.

פורסם

לערן כבר היה רכב לפני ואחרי איטום, לא צריך כל פעם לעבור את "החוויה" הזו של שמיעת המערכת לפני ואחרי איטום. זה תמיד עוזר. זה טיפשי להרכיב את המערכת ואז לפתוח שוב את הדלתות, לאטום ולסגור, עבודה מיותרת.

מברוק ערן :)

פורסם

סחתיין על ההשקעה !! תתחדש ותהנה !!

האיטום נראה ממש יפה ! (טיפלו בך יפה...)

תבוא למפגש שנוכל גם לשמוע.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

פשוט מהמם!!!!

ח"ח על ההשקעה.

ממש נראה פצצה.

בנוסף חוץ מהאיטומים.... אתה הולך לעשות איזה בניה בבאגז או משהו כזה?

ROVER=~~

• תוכן חדש...