Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

היום בפוקס עשיתי סיבוב באוטו של אישתי בלנו .

שמתי לב שיש איזה רעש לא נקי מהמנוע . נגשתי למוסך ולאחר בדיקה קצרה התברר שבורג שמחזיק את הפולי של המנוע נשבר!

כמה מוסכים הפחידו אותי שצריך לפתוח מנוע , אבל לאחר בדיקה בכמה מקומות הגעתי לאיזה בחור שהצליח לחלץ את הבורג ולשים חדש.

כל העניין הסתכם ב 350 ש"ח

יש לי רק 2 שאלות ,

איך דבר כזה קורה ?

האם המחיר סביר ?

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

דיי נדיר שזה קורה אך עדיין יכול לקרות, עייפות החומר ולעיתים זה קורה בגלל שרצועות האביזרים מתוחות על הפולי יותר מידי חזק מה שגורם לו עם הזמן להיתעוות מעט וכל זה גם משפיע של הבורג שמשמש כציר לפולי. המחיר בסדר בהיתייחס לעובדה שהוא הצליח לחלץ את הבורג בלי לפתוח מנוע. כיצד הוא חילץ אותו?

:)
פורסם

הוא קדח לתוך החלק שהיה בפנים , הכניס איזה משהו ואז הבריג אותו החוצה.

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

גם אני כבר במשך שנים סוגר את הבורג של הפולי עם פטיש אויר ומעולם לא סגרתי עם ידית מומנט ולא היה שוב בעיה עם זה. כמובן שאני לא מחזיק את הפטיש אויר שייתאבד על הבורג אלא כמה דפיקות קלות שלו וזהו. אין ספק בבמוסכים הם הרבה פעמים מגזימים עם הפטיש אויר.

פורסם
דיי נדיר שזה קורה אך עדיין יכול לקרות, עייפות החומר ולעיתים זה קורה בגלל שרצועות האביזרים מתוחות על הפולי יותר מידי חזק מה שגורם לו עם הזמן להיתעוות מעט וכל זה גם משפיע של הבורג שמשמש כציר לפולי. המחיר בסדר בהיתייחס לעובדה שהוא הצליח לחלץ את הבורג בלי לפתוח מנוע. כיצד הוא חילץ אותו?

מאיפה אתה ממציא את השטויות האלו בורג פולי נשבר בגלל רצועות מתוחות

פורסם

ניתקלתי בעבר במיקרים בהם רצועות אביזרים מתוחות מידי פשוט הרסו את הפולי עצמו וכאשר הפולי עצמו לא במצב הכי טוב זה גם משפיע על הציר שלו. יש לך הסבר הגיוני מדוע פולי מבצע שמיניות?

פורסם

יכול להיגרם מ: אם פולי לא מאוזן, משכך תנודות שלו קרוע.

עייפות החומר של הבורג, לרוב בגלל פתיחה וסיגרה של הבורג מספר פעמים.

בטנדרים למשל מומלץ להחליף כל פתיחה של הבורג.

המחיר מאוד הגון!

פורסם

מה זה משכך תנודות ?

האם יש חשיבות לבורג ? כי הוא שם לי בורג אחר שהיה לו , לא בטוח שזה האוריגינל של האוטו .

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
גם אני כבר במשך שנים סוגר את הבורג של הפולי עם פטיש אויר ומעולם לא סגרתי עם ידית מומנט ולא היה שוב בעיה עם זה. כמובן שאני לא מחזיק את הפטיש אויר שייתאבד על הבורג אלא כמה דפיקות קלות שלו וזהו. אין ספק בבמוסכים הם הרבה פעמים מגזימים עם הפטיש אויר.

את הפולי מנוע אתה יכול לחזק עם פטיש אוויר למרות שעדיף ללכת עם הוראות יצרן ולעבוד לפי מומנט, למתוח את הרצועות עם פטיש אוויר זה סיפור אחר לגמריי.

פורסם
יכול להיגרם מ: אם פולי לא מאוזן, משכך תנודות שלו קרוע.

עייפות החומר של הבורג, לרוב בגלל פתיחה וסיגרה של הבורג מספר פעמים.

בטנדרים למשל מומלץ להחליף כל פתיחה של הבורג.

המחיר מאוד הגון!

מה זה משכך תנודות ?

האם יש חשיבות לבורג ? כי הוא שם לי בורג אחר שהיה לו , לא בטוח שזה האוריגינל של האוטו .

בתשובה לשאלתך בפרטי, משכך תנודות תפקידו כשמו כן הוא לשכך תנודות, של גל הארכובה, בשל העומס הנוחת על הפולי בשל רצועות האביזרים המורכבות אליו, ומעבירות תנועה גלית לעבר אלטרנטור מדחס מזגן ולעתים גם הגה כח.

מומלץ לבדוק האם משכך התנודות ,שבא ביחד עם הפולי ויצוק אליו, לא נעלם /נשחק , או נפגע במקרה כזה יש להחליף גם את הפולי.

את הבורג מומלץ להרכיב כחדש, ולא כמשומש ,שפורק קרוב לוודאי ממנוע קודם, ולחזקו בעזרת ידית מומנט, לפי הוראות יצרן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...