Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפים להאצה

dezlight
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי איביזה fr 1.2 tsi ידנית חדשה

ותמיד הייתי נוהג באוטומט רציתי לבקש כמה טיפים לתאוצה טובה הבנתי שאפשר להאיץ יותר בעזרת גיר ידני

כדי להגיע להאצה מקסימלית למשוך כל הילוך עד 6000 סלד מהראשון עד השלישי ולבטל ת esp. תוכלו לתת לי כמה טיפים?

פורסם

לא נראה לי שב1.2TSI יהיה לך יותר מדי הבדל בין ESC דולק וכבוי על גבי משטח יבש, אולי רק בהילוך ראשון.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כמו שאמרת בהודעה הראשונה. אני לא מושך את הראשון ליותר מ4500 סל"ד, סתם חבל על הגיר במעבר לשני.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אולי זה ישמע ברור מאליו אבל להעביר מהר הילוכים וללמוד את הגיר, ככה תצמצם את הזמן שאתה לא נותן גז (מאיץ בעצם) ותדע איפה אתה כבר סתם מאמץ את המנוע

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

צריך גם לדעת להעביר מהר לא רק להעביר מהר, באותה המהירות שהוא מעביר אם הוא לא עושה את זה בצורה הנכונה הוא יאבד את המומנט והגדישה.

הכי טוב זה פשוט להכיר את הקלאץ ולדעת באיזה נקודה ההילוך נכנס הכי טוב בכמה שפחות זמן שהרגל יורדת מהגז לצורך החלפת ההילוך.

Opel Adam S 2017

פורסם
צריך גם לדעת להעביר מהר לא רק להעביר מהר

האמת, אני מסכים, לא מספיק להעביר מהר, חשוב גם לדעת להעביר מהר...

:roll::wink:

לפותח השרשור,

למשוך הילוך זה לא תמיד טוב, לכל מנוע יש טווח סל״ד בו הוא יעיל ואחרי זה מאבד כוח,

אין טעם למשוך הילוך אם כבר עברת את הטווח היעיל.

ממליץ לך בין יתר הדברים שנאמרו פה גם לראות וללמוד מפות מנוע של הרכב שלך.

פורסם
האמת, אני מסכים, לא מספיק להעביר מהר, חשוב גם לדעת להעביר מהר...

:roll::wink:

לפותח השרשור,

למשוך הילוך זה לא תמיד טוב, לכל מנוע יש טווח סל״ד בו הוא יעיל ואחרי זה מאבד כוח,

אין טעם למשוך הילוך אם כבר עברת את הטווח היעיל.

ממליץ לך בין יתר הדברים שנאמרו פה גם לראות וללמוד מפות מנוע של הרכב שלך.

מתעלק...

מה כותבים לסבא גוגל כדי למצא מפת מנוע של 206 XS?

• תוכן חדש...