Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני נוטה להאמין שזה לא אמיתי וגם אם יצאה באמת הודעה כזאת אולי זה במטרה ליצור איזושהי הטעייה.

מצד שני אומרים שחוסר בויטמין D (כזה שמקבלים בחשיפה לשמש) עלול לפגוע בך....

:)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אז תחליט, נראה או לא נראה? בכל מקרה זה פוטושופ, חצי דקה של חיפוש בגוגל יכלה לאשר את זה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לצורך הדיון - נניח שנסראללה מת - אז מה?

מישהו חושב ברצינות שהחיזבאלה יהפוך בעקבות הארוע לארגון ציוני? האם העומד בראש ארגון טרור יכול באמת ובתמים לשנות באופן מהותי את אופיו?

יותר מזה - מה עדיף אריה זקן וחלש שמתחבא שש שנים בבונקרים או אריה צעיר ונמרץ שצריך להראות לכולם את גודל הביצים שלו?

להזכירכם, נסראללה תפס פיקוד אחרי חיסול מוסאווי - ונראה לי שאיש בישראל לא רווה נחת בשל שינוי הקודקודים.

פורסם

אני, עד שזה לא מפורסם בדבקה, בגיבוי מומחי המודיעין של האתר, לא מאמין לאף מילה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני דווקא בדרך כלל סומך על המקורות הערבים של פורום רוטר (הודעות בטוויטר שעוברות תרגום בגוגל טרנסלייט)

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

הוא מת כבר מזמן, למי שלא יודע.:evil:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

טוב. אני מבין שאין מה לפתוח בחגיגות בינתיים. נו, נמתין עד שהזמן יעשה את שלו, או שהמוסד יעשה את שלו... :-D:twisted:

בינתיים - בואו נאחד כוחות ונילחם נגד Dr. Evil.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מעניין אם הם מתפללים שם ש"אצבעו המורה של אללה תבוא ותחדור אל פלחי עכוזו ותוציא הסרטן מגופו, ואינשאללה זה יהיה רק במעט פעמים, ולא כל יום 72 פעמים ביום".

*בהנחה שמדובר על סרטן הערמונית.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...