Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז גם אני התחדשתי-מיאטה NC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם תורי הגיע.

לפני חודשיים התחדשתי במיאטה NC,שנת 2006.

הספקנו כבר לבלות ביחד לא מעט בכבישים הנכונים,וגם בכאלה שלא,והחיוך לא יורד מהפרצוף!

ההתלבטות הייתה קשה,בהתחלה חשבתי על קליאו ספורט דור 3,או אולי גודשת כזו או אחרת,גולף GTI,לאון TFSI וכו'.

בסוף החלטתי ללכת על הנעה אחורית וההתלבטות עברה להיות בין דגמי המיאטה-בין הNB לNC,יש ויכוח שלא נגמר מי מהן טובה יותר,הNB נחשבת מחודדת יותר,מתנהגת יותר,אבל מעט חלשה ביחס לNC.

אחרי חיפושים ומעט חושבים עם עצמי,החלטתי ללכת על הNC,דווקא בגלל בקרת היציבות שנכנסה ב2006,אני אוהב לנהוג ואני אוהב לנהוג הרבה,ושמדובר בהנעה אחורית אני מעדיף רשת בטחון.

הספקנו לטעום ביחד לא מעט מהכבישים הנכונים ליד הבית,כמעט כל שבת(על מי אני עובד?כל שבת באופן אובססיבי)אנחנו מבלים ביחד כמה שעות של נהיגה,קצת מההתרשמות שלי-תנוחת הישיבה נמוכה,ההגה מרגיש טוב,אומנם לא ההגה של ה205GTI שכל כך אהבתי,אבל כן הגה בעל משקל נכון,חד ומשרה בטחון.

המנוע מושך נהדר לסל"ד גבוה,הוא מרגיש זריז אבל חסר לו הפאנצ' הזה,אין מכה,אין דחיפה.

התיבה הידנית כיפית ונוחה לתפעול,ההילוכים קצרצרים.

הרכב מרגיש רך בנהיגה ספורטיבית כמו שרבים אמרו לי לפני הקנייה,ובנהיגה על המגבלות הזווית גלגול מורגשת,לא משהו שאי אפשר לטפל בו בעלות של כמה אלפי שקלים.

איכות החומרים מאכזבת(!),המון קרקושים,זמזומים לא מוסברים שהולכים ובאים,סוככי שמש שנוטים ליפול(אני פשוט פירקתי אותם לגמרי),הגה וידית הילוכים שנוטים להתקלף,גג הבד רגיש מאוד לשמש,טיפול לא נכון או הזנחה ומהר מאוד הוא דוהה ומפתח כתמים מוזרים,הבעלים הקודם הזניח והגג שלי נראה זוועה.

לא משהו שהנעה אחורית וגג פתוח לא יכולים לפצות עליו :twisted:

צריכת דלק ממוצעת עד עכשיו-1 ל9,נהיגה בפקקים,נהיגה ספורטיבית,נהיגה בין עירונית,הכל ביחד.

סך הכל באמת חווית נהיגה ממכרת,וקשה לי מאוד להתאפק בסופי שבוע שלא לצאת לסיבוב,הרכב פשוט כיפי!

76088_10151428885118194_821776539_n.jpg

285247_10200652758749424_1999201677_n.jpg

16408_10200607374214839_1486874889_n.jpg

182261_10200451404155685_387106908_n.jpg

פורסם

תענוג של רכב!

שמור על שניכם.

ואני יודע שאתה יכול כי אתה נהג מעולה!

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

הבעיה של הסוככי שמש היא ידועה ואין מנוס מלהחליף אותם (לידיעתך נסיעה ללא סוככי שמש זו עילה להורדה מהכביש אם תיפול על בוחן תנועה קפדן). מעבר לזה נשמע כאילו הרכב לא עבר חיים קלים מכיוון שהקרקושים שאתה מדבר עליהם לא צריכים להופיע (נסעתי על הרבה NC בחיים שלי).

ממליץ לך לעבור על מספר שרשורים בפורום טכני של מועדון הרודסטרים, יש שם כמה אנשים שבצעו מספר פרויקטים לביטול קרקושים, רובם היו קשורים להתקנות מקוריות.

ד"א, אם הקרקושים מגיעים מכיוון הגג כשהוא סגור אז כיוון פשוט של מנגנון הנעילה האקצנטרי של הגג (עניין פשוט שכל מוסך שמתמחה בדגם מכיר, לוקח כחצי שעה ועולה כ-50 ש"ח) יפתור לך את הבעיה. בממוצע כל 2-3 שנים צריך לעשות כיוון למנגנון.

בכל אופן תתחדש ותהנה. מדובר באחד מרכבי הנהיגה הנכונים ביותר בפחות מ-100K ש"ח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה לכולם.

זה לא הייתי אני ביום מסלול.

בקרת היציבות מתנתקת לחלוטין.

חידשת לי לגבי כיוון המנגנון,רוב הרעשים מגיעים ממנו וממוט בגג שזקוק לחיזוק,חוץ מזה הכל די שקט.

פורסם

תתחדש חבר!

אשמח אם תשלח לי בפרטי את טווח המחירים למודל הזה :)

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

בתור "חובב זקנות" (וואו, זה נשמע לא טוב... :lol: ), אתה יודע מה דעתי על עזיבתה של ה-GTI, אבל בתור אחד שחווה את הרכב ממקור ראשון, אי אפשר בדיוק לרחם עלייך :wink:

שיהיו לנו עוד הרבה טיולים (ורצוי על הצד!).

תהנה

אדר.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

• תוכן חדש...