Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום! ותודה לקוראים ולמגיבים.

יש ברשותינו רכב מסוג i10 hyundai.

מאז שרכשנו אותו לפני שנתיים התחילה בעייה של צריכת שמן במנוע כולל הדלקות נורת שמן מספר פעמים.

בקיצור, התחילו רעשים במנוע והגענו למוסך החברה מתוך ציפייה שהמנוע יוחלף לחלוטין. ואומנם.. כך המליץ הנציג במוסך של היבואן.

מסיבה לא ברורה החברה לא אישרה את הבקשה והחליטה להחליף רק ראש מנוע.

(להבנתי אורך החיים של מנוע אחרי טיפול כזה הוא נמוך יותר...)

עד כמה זה נשמע סביר והגיוני?

אפשר לדעתכם להתעקש על זה? ללכת לתביעות קטנות?

ושוב תודה לעונים!

פורסם

אין השפעה על אורך החיים של המנוע בעקבות החלפת ראש המנוע.

אם לאחר התיקון המנוע תקין, ללא רעשים וצריכת השמן עומדת בתקני היצרן, הרי שאין יותר בעיה והרכב תוקן על פי תנאי האחריות.

במידה והבעיות ימשכו, יש להמשיך את הטיפול מול המוסך והיבואן עד לקבלת רכב תקין ב-100%.

פורסם

אני לא חושב שתוכל לטעון משהו שיתקבל בבית המשפט כל עוד הרכב הוחזר למצב המקורי,במיוחד שהוא כבר שנתיים על הכביש.

מה שכן, הייתי מנסה לקבל עוד שנת אחריות על המנוע, ככה שאתה יודע שיש לך שנתיים שקטות ובנוסף בודק אם אין ירידת ערך בעקבות הטיפול(אגב גם בהחלפת מנוע תיתכן ירידת ערך).

פורסם

אני לא הייתי מוותר, אין שום סיכוי שה"פועלים" בארץ יסגרו את המנוע ברמה שהוא נסגר בחו"ל.

אני שמעתי ממנהל מוסך רשמי של אחד היבואנים (לא רלוונטי של איזו חברה ואיפה) על הקומבינות שהם עשו עם המנועים במסגרת האחריות, קיבלתי חום.

פורסם

לעצם שאלתך.

בשביל זה יש אחריות.

בקש הארכת אחריות על המנוע - בכדי לודא שהתיקון בוצע כיאות, בנוסף לשקט הנפשי.

במידה ויסתבר שהתיקון לא מצליח (מותר לעשות מקצה שיפורים), תהיה סיבה ראויה למו"מ על פיצוי.

חזור לכאן לעדכן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אני לא הייתי מוותר, אין שום סיכוי שה"פועלים" בארץ יסגרו את המנוע ברמה שהוא נסגר בחו"ל.

אני שמעתי ממנהל מוסך רשמי של אחד היבואנים (לא רלוונטי של איזו חברה ואיפה) על הקומבינות שהם עשו עם המנועים במסגרת האחריות, קיבלתי חום.

איזה קומבינות אם מותר לשאול?

פורסם

-עדכון-

היום דיברתי עם מרכז השירות ולאחר דין ודברים(...) הם הסכימו להאריך את משך האחריות על המנוע בשנה נוספת.

מקווה שלא יהיו בעיות.

אגב ממה שיצא לקרוא, יש לא מעט רכבים מסוג i10 עם התקלה הספציפית הנ"ל.

תודה רבה על העזרה!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום

גם לי זה קרה ביונדאי I10 בת שנה, 17,000 ק"מ (הבעיה שלי היא איבוד מים איטי).

דרך אגב במוסך ביהוד הודיעו לי שהכל בסדר עם הרכב (ובטיפשותם גם כתבו את זה) ורק לאחר דין ודברים ארוך עם מח' השירות של כלמוביל העברתי את הרכב למוסך המרכזי בפ"ת ושם איתרו בעיה בראש המנוע.

מציע שנתאגד מול כלמוביל.

• תוכן חדש...