Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו רנו מגאן EX 2003

טופל במוסך מורשה של רנו 2 משאבות בלם אחוריות (מקורי 476)

סט נעליים מצופות 178 שקל

עבודה וחידוש נעלי בילום - 300 שקל

סה"כ עם מעמ וחלפים 1200 שקל

הגיוני ? מחיר כזה (הציעו לי משאבה לא מקורית אבל בלמים, העדפתי לא לחסוך.. )

אני שואל כדי שלהבא אני אדע אם לטפל שם

פורסם

המחירים מעט על הצד הגבוה לטעמי אבל סבירים למוסך מורשה.

משאבת בלם בנדיקס OEM למגאן עולה באיביי פחות מ 20 דולר כולל המשלוח לישראל, ועל כזה סכום אין מיסוים

http://www.ebay.com/itm/RENAULT-MEGANE-BRAKE-WHEEL-CYLINDER-BENDIX-/251041593086?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3a733eb6fe

ז"א שהמשאבות ספציפית יקרות בצורה מופרזת למדי.

סט נעלי בילום לבלמי תוף אחוריים במגאן, OEM תוצרת דלפי עולים כ 50$

http://www.ebay.com/itm/RENAULT-MEGANE-MK1-MK2-NEW-DELPHI-REAR-BRAKE-SHOES-/360597152847?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item53f543e44f

אז פה יוצא שדווקא החלקים בישראל זולים יחסית, רק לא ברור לי למה היה צריך חידוש נעלי בילום אם ממילא מתקינים סט חדש.

מחיר העבודה לדעתי סביר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

להזמין ברקסים מחו"ל זה הימור: אישור משרד תחבורה יאכל לך את כל הכיף גם אם תצליח להשיג אותו

וההשוואה לא הוגנת כי הוא מדבר על מקורי ואתה על תחליפי. תחליפי בארץ לעומת העלות + דמי משלוח לא יוצא הבדל גדול

פורסם

אני בכלל לא בטוח שמדובר בתחליפי, אלו חלקים מיצרנים מובילים, יש מצב שהם מיצרים גם את החלקים המקוריים. בכל מקרה אתה צודק שההבדל לא גדול.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...