Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חברת מדבקה סינית, לא תחזיק לאורך שנים.

אכן חברת מדבקה סינית, אבל ממה ששמעתי לאנשים שיש שהאיכות לא רעה בכלל.

ומי קונה מערכת לשנים? עם כל החידושים וההתפתחות?

אני כחובב גאג'טים מושבע, מחליף את הפלאפון כל שנה כמעט, ומערכת אני אחליף עוד שנתיים שלוש, צריך יותר מזה?

או את האוטו לגמרי...

ןלאנשים יש נטיה מובנית של לזלזל בסינים, אבל גם המערכות של פיוניר קנווד והשאר, לרוב מורכבות בסין או במזרח הרחוק, אז מה זה אומר???

פורסם

חברי היקר.

יש הבדל עצום, בין חברה עם מהנדסים וצוות פיתוח שתכננה והמציאה מוצר כמו שצריך ורק את ייצורו העתיקה לסין כדי לחסוך עלויות, ועדיין מבצעת את הפיקוח ובקרת האיכות שלה על המוצר המוגמר.

לבין חברה סינית, שלקחה מוצר עשתה לו הנדסה הפוכה, פשוט ראתה איך הוא מורכב וחיקתה את זה, עם רכיבים זולים ובלי הקפדה על איכות הרכבה ובכלל.

גם אייפון מיוצר בסין, זה אומר שאפל סינית? ממש לא.

איכות אמרת? זה כבר עניין יחסי, השאלה למה אתה רגיל, איכותי זה בטוח לא ושנתיים אני בספק אם זה ישרוד.

פורסם
חברי היקר.

יש הבדל עצום, בין חברה עם מהנדסים וצוות פיתוח שתכננה והמציאה מוצר כמו שצריך ורק את ייצורו העתיקה לסין כדי לחסוך עלויות, ועדיין מבצעת את הפיקוח ובקרת האיכות שלה על המוצר המוגמר.

לבין חברה סינית, שלקחה מוצר עשתה לו הנדסה הפוכה, פשוט ראתה איך הוא מורכב וחיקתה את זה, עם רכיבים זולים ובלי הקפדה על איכות הרכבה ובכלל.

גם אייפון מיוצר בסין, זה אומר שאפל סינית? ממש לא.

איכות אמרת? זה כבר עניין יחסי, השאלה למה אתה רגיל, איכותי זה בטוח לא ושנתיים אני בספק אם זה ישרוד.

אתה טועה ומטעה, זה לא כזה נורא כמו שאתה מתאר.

אם תכנס פנימה למוצר, תראה אותם לוחות, ותראה אותם רכיבים, תתפלא, אבל זה ככה בדיוק, לא כל החברות הסיניות הן כאלה, אבל חלק מהן זה כן.

זהו מוצר OEM כלומר הוא מיוצר תחת מספר מותגים שאין להם חברות, לומר בוודאות או לא בוודאות שלא יחזיק שנתיים זאת טעות, אבל תכלס מקבלים ב 1000 שקל כל מה שמקבלים מפיוניר או קנווד ב 2000 וצפונה.

המוצרים מהמזרח כבר לא כמו שהיו פעם, הכוונה לרכבים, לאלקטרוניקה. ותאמין לי, אני מדבר מניסיון.

הסינים יודעים להעתיק ואפילו לשפר, אתה פשוט משלם בחברות הגדולות על השם.

עכשיו אולי תגיד לי שגם בפיוניר או קנווד אין תקלות, עזוב, הויכוח עקר מיסודו.

יש מוצרים סיניים לא רעים נקודה, קבל אל תקבל, עניין של השקפה.

ספציפית המערכת הזאת, מותקנת בכמה ג'יפיפ וברכב של בעל חנות הסטריאו לרכב, אז בספק אם היא כזאת גרועה...

פורסם

אם השקפת העולם שלך בנויה על:״יש את המערכות האלו בג׳יפים וברכב של הבעלים״ אז מצפים לך חיים מעניינים, ובטח ובטח שאין לך זכות עם ביסוס כזה להגיד שאני טועה ומטעה.

אתה ממש רחוק מלקבל את האמינות והאיכות של קנווד ופיוניר במוצר כזה, זה שיש בשה בלוטוס וgps לא מעיד על שום דבר שמתקרב אל המכשירים של החברות הגבוהות.

אותם חלקים פנימיים? אתה מוכן להראות לי ולכולם כדי שנראה? או שאתה אומר על סמך תחושה?

אתן לך דוגמא קטנה, להורי יש גם ג׳פ, יונדאי סנטה פה דיי חדש, המערכת השתגעה אחרי כמעט שנה, כפתור הווליום החליט שהוא עובד מתי שבא לו בלוטוס מתנתק ומתחבר מתי שבא לו, תוכנת הניווט נעלמת מתי שבא לה וצריך לאפס את המכשיר כל הזמן כדי להחזיר אותה.

ובוא נחזור לתפקוד העיקרי של הרדיו, לנגן מוזיקה, איכות עלובה, וטוב שאפשר לכוון באס וטרבל. באמת מזל.

עכשיו אם הטיעונים שלך כאלה מבוססים ואתה נשמע דיי בטוח בעצמך ויש את המערכת ברכבי יוקרה ואצל המתקין שלך באוטו למה אתה שואל בפורום אם התשובות שאתה מקבל לא נראות לך?

תקנה ותתחדש.

פורסם
אם השקפת העולם שלך בנויה על:״יש את המערכות האלו בג׳יפים וברכב של הבעלים״ אז מצפים לך חיים מעניינים, ובטח ובטח שאין לך זכות עם ביסוס כזה להגיד שאני טועה ומטעה.

אתה ממש רחוק מלקבל את האמינות והאיכות של קנווד ופיוניר במוצר כזה, זה שיש בשה בלוטוס וgps לא מעיד על שום דבר שמתקרב אל המכשירים של החברות הגבוהות.

אותם חלקים פנימיים? אתה מוכן להראות לי ולכולם כדי שנראה? או שאתה אומר על סמך תחושה?

אתן לך דוגמא קטנה, להורי יש גם ג׳פ, יונדאי סנטה פה דיי חדש, המערכת השתגעה אחרי כמעט שנה, כפתור הווליום החליט שהוא עובד מתי שבא לו בלוטוס מתנתק ומתחבר מתי שבא לו, תוכנת הניווט נעלמת מתי שבא לה וצריך לאפס את המכשיר כל הזמן כדי להחזיר אותה.

ובוא נחזור לתפקוד העיקרי של הרדיו, לנגן מוזיקה, איכות עלובה, וטוב שאפשר לכוון באס וטרבל. באמת מזל.

עכשיו אם הטיעונים שלך כאלה מבוססים ואתה נשמע דיי בטוח בעצמך ויש את המערכת ברכבי יוקרה ואצל המתקין שלך באוטו למה אתה שואל בפורום אם התשובות שאתה מקבל לא נראות לך?

תקנה ותתחדש.

סה"כ רציתי לדעת אם מישהו מהפורום מכיר את המערכת, אבל כן, אני לא משקר, האיכות טובה, ואכן זה מותקן במספר רכבי יוקרה, מה לעשות.

רק לידע כללי, מה שחשוב באמת זה המגבר והרמקולים, כל השאר דיי זניח אם באיכות שמע עסקינן.

ואני אחרי ההתקנה מוכן להפגש עם מי שרוצה, ולהשוות ביצועים, ואגב, רואים שלא התעמקת במכשיר, כי אין בו GPS .

וכל דבר יכול להתקלקל, גם בסנטה פה. זה לא אומר כלום.

פורסם

נ.ב

תעשה הבדלה גדולה מאוד בין קוריאני לסיני, כי גם יש הבדל עצום בינהם.

למרות שאני גם לא מעריץ תוצרת קוריאנית אבל זה עדיף בהרבה.

יש פרק בטופ גיר, מיוחד לאנשים כמוך על ההעתקים של הסיניים למכוניות.

נראות אחת לאחת אבל תוצאות ההספקים ובחינות הריסוק היו מאוד מעניינות.

ממליץ לך לצפות.

פורסם

תקנה ותתחדש.

אגב, זה רק רכב,

לבית למשל השקעתי במערכת יוקרתית, מגבר של ימאה וסט איכותי ביותר של קליפטש, אז מה? גם לרכב אני צריך להתפרע? כולה מאזדה 2 לא אוטו ספורט.

פורסם
אתה טועה ומטעה, ברגע שהרדיו דיסק שהוא בעצם מקור האות הראשון לא איכותי לא ישמעו טוב.

מי שומע היום דיסק????

הכל ב USB

פורסם
אני לא מדבר על הדיסק, הרדיו עצמו..

תשמע, אני מספר לך עובדות על הרכבים שבהם זה מותקן, בין אם לטעמכם או לא.

נכון שיש מערכות HIGH END של כל מיני חברות שהעלות שלהם בהתאם.

אבל אם נניח אתה משווה מערכת של 2000 שקל של קנווד פיוניר ו 1000 שקל של תוצר סיני, לא תקבל הבדל משמעותי.

ותאמת, אין לי שמץ של מושג אם זה סיני, קוריאני או טיוואני.

פורסם
נ.ב

תעשה הבדלה גדולה מאוד בין קוריאני לסיני, כי גם יש הבדל עצום בינהם.

למרות שאני גם לא מעריץ תוצרת קוריאנית אבל זה עדיף בהרבה.

יש פרק בטופ גיר, מיוחד לאנשים כמוך על ההעתקים של הסיניים למכוניות.

נראות אחת לאחת אבל תוצאות ההספקים ובחינות הריסוק היו מאוד מעניינות.

ממליץ לך לצפות.

לא קונה אוטו סיני, ואני לא הולך לרסק את המערכת, כולה לשמוע מוסיקה ולראות קצת קליפים (לא בזמן נהיגה) ולדבר ב BT.

לפעמים החיקויים הם לא פחות טובים.

זה לא המוטו שלי בחיים, ולדברים חשובים באמת, אני משקיע באיכות של חברות ידועות, תשאל למה, סדר עדיפויות, שרות,

עידכונים, תמיכה.

אבל כאן מדובר סה"כ ברדיו דיסק עם מסך 6 אינץ', לא מערכת לדיסקוטקים.

חברה, הכל בפרופורציה.

פורסם
אתה טועה ומטעה, ברגע שהרדיו דיסק שהוא בעצם מקור האות הראשון לא איכותי לא ישמעו טוב.

אגב, לידע כללי,

היום כל מקורות השמע הם דיגיטליים, ביטים של 1 ו 0, ולכן ההמרה נעשית ע"י רכיבי DAC סטנדרטיים גם בפיוניר וגם בסיני וגם בקנווד, ומה שבאמת חשוב זה המגבר שמקבל את האות האנלוגי המומר ודוחף לרמקולים.

ולכן בעצם מה שהכי חשוב זה המגבר הפנימי של המערכת ואיכות הרמקולים שאליו מחוברים.

אלו עובדות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...