Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

שמעתי על שיטת הצבע ספריי לרכב.

ברשותי יונדאי סונטה שנת 2000 יש על הרכב מאחורה בטמבון קילופי צבע ממש בצורה נוראית וגם באזור הדלתות.

הייתי רוצה להשתמש בספריי על מנת לטשטש אותם.

הקילופים זה ממש שכבה של צבע שהתקלפה מהשמש או משהו כזה מה עושים במצב כזה.

הרכב בצבע שמפניה יש ספריי שתואם איפה קונים אותו אני גר באזור מרכז.

תודה לעוזרים.

פורסם

אם הצבע התקלף לגמרי השלב הראשון הוא לקלף את הצבע הקיים הפגום (הצבע שכבר לא צמוד לטמבון, אבל עדיין לא התקלף) עד למצב שאין צבע מתרומם, לאחר מכן לשייף כדי להפחית את המדרגה, ואז לצבוע יסוד ואת הצבע.

את הספריי לפי קוד הצבע אפשר לקנות בטופ קולור בתל אביב, ביצחק שדה 37.

פורסם

בעיקרון יש לך את טופ-קולור בתל אביב שמתמחים בייצור צבעים לפי קוד צבע הרכב לפחית ספרי או פחית רגילה.

אבל אתה לא יכול ככה סתם לגשת ולצבוע,לפי מה שאתה מתאר המצב לא משהו.

זה אומר שאתה צריך לשייף את השטח עד למצב חלק,לאחר מכן למרוח חומר פחחים,לרסס צבע פרימר ואז את הצבע שלך (ואם צריך או לא צריך תלוי בקוד הצבע אז גם לכה).

בקיצור אם יש לך ידיים לזה אז בהצלחה יש מספיק פרוייקטים בפורום של אנשים שביצעו את זה.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני ממליץ לך ללכת לתל אביב לחנות בשם קארפיקס ,יש שם אפשרות גם לקנות ספריי צבע מותאם וגם לקבל שירות של תיקון במקום ויעוץ תבקש לדבר עם צדוק או שאול ,הם יכולים גם להסביר לך במקום ותראה איך זה עובד.אם יתאים לך תקנה.

• תוכן חדש...