Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי עם מישהי(ולכל אלה שזוכרים את המשיכה שלי למילפיות,אז לא היא לא מילפית לצערי,אבל לא נורא) בכל מקרה,ראיתי תמונות שלה בפייס של ידידה ובקשתי מהידידה את המספר,אז יש מספר, יש עניין גם מצידה, יש הכל,הבחורה גרה בבית שמש,ואני בראשל"צ,היא אמרה לי יום שלישי היא בנמל בת"א עם חברה(זו שקישרה בינינו) והציע לי להצתרף,את הבחורה לא פגשתי מימיי לכן אמרתי לה שאני מעוניין לפגוש אותה בדייט אינטימי,רק אני והיא,אבל היא בשלה הציעה שאצתרף אליה ולחברה או שנקבע יום ואבוא עד לבית שמש,עכשיו ת'כלס מה זה לא בא לי ליסוע עד בית שמש,אין מה לעשות שם,אני לא מכיר שם כלום,הרבה יותר מעניין יהיה שהיא תבוא למרכז,לא יודע אבל איך אני עושה זאת,אולי בכל זאת להצתרף אליה ואל חברתה זה לא יהיה כזה נורא? שוב,זו תהיה הפעם הראדונה שאראה אותה לייב. אודה לכל עצה! אוהב אותכם י'אחים =]

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוצה שהדייט יהיה בנאלי וחסר כל מעוף לפוטנציאל כלשהו? - לך לדייט איתה ועם חברה שלה.

רוצה שלדייט יהיה סיכוי להתמנף לאנשהו ושתהיה באוירה יותר פתוחה, חופשית ואינטימית עם הבחורה? - סע עד לבית שמש.

כשהייתי בגילך, אם היתה בחורה לטעמי שאני חושק בה, הייתי נוסע גם עד למאדים (וגמעתי מאות קילומטרים עבור בחורות בעבר).

בעקרון, לעולם לא הבנתי את הבחורות האלה שאומרות לך שבא להן להיפגש אך בפעם הראשונה או בפעמים הראשונות זה

רק עם אמא/סבתא/ חברה/ דודה/בת דודה/אחיינית או הפסיכולוגית שלהן. מה זה הקטע הזה?!

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אין פלא שהיא מעדיפה שתצטרף לטיול בחבורה, זה נוסך בטחון ונותן לה גיבוי למקרה שהדברים לא יסתדרו, סה"כ התנהגות טבעית ומובנת לגמרי. במקומך הייתי מצטרף ולא חושב על זה יותר מדי, ואם לא ימצא חן בעיניך פשוט תגיד לה:

http://www.youtube.com/watch?v=nRfZo6fSgxQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אם היא מבית שמש, היא בטח כבר רגילה לזה. :wink:

פורסם

מצטער לא יכול להבין איך אפשר לצאת עם מישהי לדייט על סמך "טלפון מידידה והבעת התעניינות של הצד השני" ועוד להרחיק עד בית שמש.

רוצה למצוא דייט טוב? תצא לרחוב תתחיל עם בחורות ותראה בלייב איך האינטרקציה, אל תגלה שהיא לא משהו אחרי שנסעת 50 ק"מ צד.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אם חשקה נפשך בה תסע.

אם אתה לא מעוניין לנסוע תזמין לה מונית לתל אביב , מה שכן היא לא תבוא בעצמה.

אם הידידה שבאה איתה לנמל מכירה אותך (ולפי מה שסיפרת היא זאת שהכירה ביניכם), בקש ממנה להיות פחות מעורבת או אפילו ללכת באמצע, או שתביא חבר שיהיה עם אותה ידידה, העיקר שהפוקוס יהיה עליך

Miata ND2

פורסם
אל תעשה כ"כ הרבה חשבון, תלך לנמל ותדאג להביא איתך חבר שינטרל את החברה שלה. משמה הכל תלוי כבר בך..

מחזק.

רק אל תשכח לסגור איתו מראש, "מי הולך על מי".

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

כמו שאמרו קודמיי

תיהיה ידיד טוב ותסדר מישהו לידידה שלך.

ככה היא תרד מהגב שלכם ואתה תיהיה "לבד" עם החברה.

תראה לאן זה מתפתח אח"כ תציע לה לצאת לטייל ליד הים ומשם תמשיכו לבד כבר.

אין שום פסול להכיר מישהי עם חברה שלה,

אל תסתכל על זה בתור דייט אלא קדם-דייט.

404

פורסם

תסכם מראש עם הידידה המשותפת שתמצא איזה תירוץ להשאיר אתכם כמה דקות לבד. לא על ההתחלה כמובן, אלא אחרי שתספיקו לשבור את הקרח. ואם למרות הסיכום זה לא יקרה, אז כנראה שהחברות מראש סיכמו ביניהן על מילת קוד ל"אל תשאירי אותי לבד איתו"... :wink:

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

גם אני לא מבין למה לא.

צא איתן. תביא חבר, לא תביא חבר, פחות משנה, אתה מגיע כדי לראות אם שווה לנסוע עד לבית שמש.

כמו שאמרו לך, אל תראה בזה דייט אלא קדם-דייט. אם שם הכל יסתדר ושניכם תמצאו חן אחד בעיניי השני, אני בטוח שלא תהיה לה בעיה להגיע אלייך או לחילופין אתה תשמח לנסוע אלייה.

בהצלחה ומי ייתן ותצא סמיילי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

חברים, שכחתם לשריין לבחור תכנית חירום/מגירה במידה ושתיהן קופות יבשה.

חובה לתאם מראש עם חבר שיתקשר בשעה מסויימת, כחצי שעה אחרי הדייט, לשים אותו "בטעות" על ספיקר ולהקשיב לו צורח בהיסטריה על זה ששדדו אותו, אנסו אותו וחללו את גופו והוא מפציר בך להגיע בזה הרגע ע"מ שתבוא לחלצו.

Works like a charm :lol:

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...