Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

מחפש דירה להשקעה, התקציב הוא עד 350K,מעדיף פחות אפילו.

ישנן הצעות טובות?

מצאתי מקום בטבריה שנקרא "מגדלי המלכים",שמעתם עליו?

בניין יחידות נופש מול הכינרת בטבריה

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מומחה נדל"ן (או משהו קרוב אפילו), אבל בתקציב הזה לפי דעתי אתה יכול למצוא דירות בב"ש ובדימונה.

בב"ש יש לך את האוניברסיטה שמספר הסטודנטים בה צפוי רק לגדול (או לכל הפחות להישאר כמו שהוא), ולכן דירה בקרבת האוניברסיטה (שכונות ג' ו-ד', אולי אפילו חלק מב' ו-ו' הישנה) תהיה יחסית מבוקשת.

לגבי דימונה, העיר נמצאת בתנופת בנייה רצינית, ובכל חור צצים לך בניינים חדשים ושכונות של וילות. לפי דעתי הביקוש לדירות בה רק יגדל בשנים הקרובות, במיוחד כאשר תושלם בנייתה של עיר הבה"דים (כ-20 דקות נסיעה מדימונה), וכן כל מיני פרויקטים אחרים באזור (זה גם רלוונטי לב"ש). בנוסף, מחירי הדירות בה לפי דעתי נמוכים יותר מאשר בב"ש.

אופציה נוספת שדי דומה לדימונה היא ירוחם, שגם בה יש הרבה התחלות בנייה לפי מה שראיתי, וגם בה הביקוש לדירות צפוי לעלות. מה שכן, ירוחם היא מקום די שומם ובכלל די חור בהשוואה לדימונה (לא יודע עד כמה זה רלוונטי למי שקונה דירה להשקעה).

פורסם

ללא ספק בב"ש. בתקציב שעומד לרשותך תוכל להשכירה לסטודנטים הלומדים בבן גוריון או מכללת K.

לחבר טוב שלי יש דירה להשקעה בב"ש, אמנם רכש אותה ב-150K ש"ח לפני כמה שנים, והיום הדירה שווה לפחות 270K

ש"ח, אך יותר חשוב, התשואה הנהדרת שהוא מקבל היא 8% שנתית שזה סכום נפלא לחיסכון ורווח גבוה.

כלל אצבע - ככל שתרחיק צפונה או דרומה מהמרכז מבחינת רכישת דירה, כך התשואה תהיה גבוהה יותר ביחס לערך הנכס.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ומה בנוגע להתנחלויות וכד'? המחירים שם לא אמורים להיות יותר נוחים?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בשביל מה לו הרפתקאה ריזיקלית?

אני במקום פותח השרשור הייתי הולך בראש ובראשונה על ב"ש, ואם ממש לא בא לו על ב"ש - אז חיפה (כמובן שבשני

המקרים באיזורים הקרובים לאוניברסיטה).

פורסם
עברו הימים שבלוד היה אפשר לקנות במחיר הזה משהו סביר.

אני ממש לא בטוח. לא מזמן ההורים שלי קנו דירה להשקעה בפאן-לון (למי שמכיר) באיזור הסכום הזה והיא כמובן מושכרת

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אני ממש לא בטוח. לא מזמן ההורים שלי קנו דירה להשקעה בפאן-לון (למי שמכיר) באיזור הסכום הזה והיא כמובן מושכרת

באמת פאן שם?

:-o

פורסם
ואם ממש לא בא לו על ב"ש - אז חיפה (כמובן שבשני המקרים באיזורים הקרובים לאוניברסיטה).

בחיפה לא ימצא שום דבר במחירים דומים בקרבת הטכניון\אוניברסיטה. אולי דירה ברכבות של יזרעאליה המצריכה שיפוץ, או דירות בשכונות ממש חלשות או מרוחקות ממוסדות הלימוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מנסיון בשטח, דירות במחירים כאלה בחיפה נמצאות בשכונה ש:

1. יום לאחר חתימת החוזה אתה מגלה שהזוג+3 ילדים שחתמת איתם חוזה הם בעצם הסרסור, הזונה ו 3 הילדים הם בעצם אחיינים שהגיעו רק כ"קופים" שיראה כמו משפחה.

2. חודש אחרי שהדייר נכנס לדירה הוא מפסיק לשלם.

3. אם תנסה להגיע לדירה, סביר להניח שיוזמן לך אמבולנס.

4. אין שום ערובה שמשפחת הנרקומנים שהשתכנה לך בדירה בכלל תפנה אותה מרצון אי פעם.

5. גם הצ'ק ערבון לא שווה יותר מאשר קאעקן פאפיר!

לך תחשב עכשיו תשואות על הדירה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש ממש דירות זבלה באיזור

אני ממש לא בטוח שתוכל לקנות, אולי באיזורים המעורבים לגמרי, והותיקים לגמרי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

אופציה נוספת שאני שקלתי בעבר היא בניין דירות סטודיו בסמוך לאוניברסיטת בר אילן.

הבניין מודרני ועם כל השירותים הצמודים (כולל אחזקה בעלות חודשית), החיסרון הוא שלפי מה שהבנתי אין טאבו מסודר לכל דירה אלא אתה מקבל רק הערה בטאבו (לא סגור הזה) והדירות מאוד קטנות (מצמצם אותך לקהל יעד מסוים, סטודנטים, אבל מצד שני כל הבניין הזה נבנה למטרה הזו).

אם אתה רוצה לרכוש דירה "אמיתית" אז אני מסכים פה עם הדיעה הרווחת שבאר שבע תתן את התמורה הטובה ביותר.

ד"א, אם יש לך הכנסה ודיור קבוע לשנים הקרובות (ואתה לא מפחד לקחת משכנתא קטנה של כ-300K ש"ח) כדאי לך לבדוק את הכיוון של חריש. 650K ש"ח קונים לך דירת 4 חדרים חדשה מהניילונים ואני שמעתי שניתן גם לרדת עוד קצת לדירת 3 חדרים (בפרויקט שקרוב משפחה שלי קנה לא הייתה אופציה כזו אז אני לא יכול לעזור לך עם מחירים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אני לא מומחה נדל"ן (או משהו קרוב אפילו), אבל בתקציב הזה לפי דעתי אתה יכול למצוא דירות בב"ש ובדימונה.

לגבי דימונה, העיר נמצאת בתנופת בנייה רצינית, ובכל חור צצים לך בניינים חדשים ושכונות של וילות. לפי דעתי הביקוש לדירות בה רק יגדל בשנים הקרובות, במיוחד כאשר תושלם בנייתה של עיר הבה"דים (כ-20 דקות נסיעה מדימונה), וכן כל מיני פרויקטים אחרים באזור (זה גם רלוונטי לב"ש). בנוסף, מחירי הדירות בה לפי דעתי נמוכים יותר מאשר בב"ש.

אוכל להעיד מקרוב על המודגש לעיל. הנדל"ן הדימונאי נמצא בתנופה רצינית, ושוק השכירות פורח גם הוא. ממליץ לך לבדוק את העניין מקרוב. רכישה זולה בהשוואה לאיזורים אחרים בארץ - ותשואה יפה מאוד בסוף כל חודש ביחס להשקעה. במיוחד בעוד כמה שנים כשעיר הבה"דים תוקם כמו שגדיק ציין.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תודה!נבדוק את הכיוונים הללו!

מה דעתכם על טבריה?עיר עם סיכול לתנופה?הבנתי שכביש 6 יבנה שם.

יש שם במגדלי המלכים דירות נופש להשכרה, 500 ש"ח ללילה,מצאתי דירה בתקציב.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

• תוכן חדש...