Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

בתחילת החורף יצאו מאווררים עומדים שכאלו המפיצים חום ,מפלסטיק ודקורטביים.אני מחפש כבר למעלה משעה ב"רבי גוגל" ואינני מוצא שום דגם שלהם..למישהו יש מושג מה קרה לדגמים האלו?. האם יש משהו חזק מספיק לחימום סלון של 30 מטר?.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

האם , פרט למחיר יש הבדל בין מפזרי החום הסינים הנמכרים ברשתות השיווק בפחות ממאה שקלים למפזרים אלו? (מדובר על מפזר הדלונגי ששלחת לינק אליו ) .

פורסם

אין לי מושג מכיוון שאין לי נסיון אישי עם אף אחד מהמוצרים הנ"ל, פשוט מצאתי בשבילך בזאפ...

לי יש אחד כזה -

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=8222

אמנם לא מפזר חום אלא תנור הלוגן, ולא מעוצב בכלל (בהשוואה לסטנדרט העיצוב של אלו בהודעתי הראשונה) - אך עושה את העבודה נאמנה, ואינו יקר כלל. כבר חורף שלם שהוא דולק כמעט 24/7 והוא עדיין מחמם כמו נינג'ה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

היה לי תנור דומה ופרט להיותו מנורה לא רעה לא חימם כמעט.אני רוצה משהו עם צריכת חשמל נורמלית וחימום טוב ומחיר סביר.

פורסם

תראה, הגרצ שקישרתי אליו מחמם טוב מאוד. אך מספיק טוב בשביל חדר שינה, ולא בשביל סלון של 30 מטרים.

מאידך, אצלינו בסלון יש את המכשיר הבא, גם כן של גרצ -

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715341

הוא מחמם ממש טוב. אני משער שבמצב מסתובב הוא יחמם את הסלון שלך נהדר - מצד אחד אחרי מספר דקות חלל החדר עצמו יתחמם, ומצד שני המאוורר המסתובב ישלח גלי חום מזדמנים כלפי היושבים בסלון כך שלא ישעמם להם :wink:

DOESN'T WORK HARD

פורסם
תראה, הגרצ שקישרתי אליו מחמם טוב מאוד. אך מספיק טוב בשביל חדר שינה, ולא בשביל סלון של 30 מטרים.

מאידך, אצלינו בסלון יש את המכשיר הבא, גם כן של גרצ -

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715341

הוא מחמם ממש טוב. אני משער שבמצב מסתובב הוא יחמם את הסלון שלך נהדר - מצד אחד אחרי מספר דקות חלל החדר עצמו יתחמם, ומצד שני המאוורר המסתובב ישלח גלי חום מזדמנים כלפי היושבים בסלון כך שלא ישעמם להם :wink:

אני מוסיף להקשות...:).

יש לי תינוקת כבת שנה וחצי והכוללללללללללל מעניין אותה ,כך שאין ספק שהיא תפיל את המקרן הזה עליה.עוד הצעות?.

פורסם

יש לו כפתור לחץ מיוחד בתחתית, כמו של מוקש, שגורם למכשיר להיכבות בשנייה שהוא לא מונח בצורה מאוזנת וישרה על הרצפה. בנוסף, יש למכשיר מעט משקל - ובצירוף לבסיס העגול והרחב אני בספק אם תינוקת בת שנה וחצי תצליח להפיל אותו.

DOESN'T WORK HARD

• תוכן חדש...