Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מסוגל לעכל את זה שמחר מגיע קונה לרכב שלי,כבר הכל סגור ולמרות שהפסדתי 20K ירידת ערך אני מסוגל להגיד לו שהכל בוטל!

איך מתמודדים עם זה?

אשמח אם מישהו שעבר חוויה דומה יספר קצת על זה.

תודה

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

נושמים עמוק, שוב, עוד קצת.

מבינים שזה רכב, מכונה בסופו של יום, מעבירים בעלות, לוקחים את הכסף, מפקידים בבנק, ובא שלום על ישראל.

שלא תבין, אני הכי בקטע של להיקשר לרכב, משקיע, מטפח, מטפל בכול דבר קטן, ברמה מוגזמת לפעמים.

אבל קח שניה, תחשוב, ותבין שזה רכב ואתה תחליף עוד הרבה במשך חייך.

מזל על טוב על המכירה, בהצלחה.

פורסם

תסתכל על הדברים החיוביים: אתה מוכר את הרכב, מתקדם, בניגוד להרבה אנשים אחרים שאצלם הבעיה הפוכה - מתים למכור ואין מי שיקנה.

פורסם

במהלך החיים אך טבעי שכולנו מחליפים בית, רכב, נייד, ועוד).

יש כאלו שאפילו מחליפים את "העגלה"...:lol:

הטמעת תובנה זו יסייע לך.

הצטלם עם הרכב למזכרת (כי אחרי זה לא יהא לך הזדמנות נוספת-ואתה עלול להצטער על זה).

ואם אתה ממש צריך, אז יש כרגע מבצע הוזלה לטישו בפארם הקרוב לביתך.

בריאות והצלחה בכל!.

פורסם

נכון שזה פורום רכב והכל אבל קצת פרופורציות, זה לא שגנבו לך את הפרארי 250 gto או את השלבי. אתה בסך הכל מוכר מרצונך רכב, המרחק מכאן ועד ל"דרכי התמודדות" הוא מרחק של שנות אור.

פורסם

בקטע הזה אני עם חיימי. אני אוהב את הרכב שלי ומטפל בו, אבל הוא צריך להיות ממש מיוחד בשביל שארגיש רע למכור אותו, ובד"כ רכב כזה מיוחד אני כגם לא אמכור. אז בינינו, אם אתה מוכר אותו, כנראה שהוא לא כזה מיוחד ;)

הרבה בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כמו עם נשים,

לך על ריבאונד עם רכב מהשכרה,פרק לה תצורה ואל תתקשר ביום שאחרי :).

עכשיו ברצינות,אם המכירה היא לצורך שידרוג,ההתרגשות של הרכב הבא צריכה להפיג את הגעגוע.

Porsche 944 turbo

פורסם

אני לא יודע אם המכירה היא לצורך שדרוג,פשוט שמתי לב שאני מפסיד המון כסף ואני רוצה לחסוך לבית או יותר נכון להון העצמי.

הרכב הוא סיאט איביזה SC 1600 שעלה לכביש בחודש פברואר,האוטו יצא מהחברה עם ספויילר מקורי + הושקעה בו מערכת SQ שהורכבה אצל יוסי ECA.(הרכיבים בחתימה שלי)

עד היום נסעתי 26,800K בדיוק והקפדתי לטפל בשמנים הכי איכותיים. אני מרגיש פראייר שאני מוכר את הרכב אבל אני לא יכול להרשות לעצמי להפסיד עוד כסף וירידת הרכב מוערכת ב 20K עד עכשיו. וכן בשבילי הרכב מיוחד גם כי זה רכב ראשון שלי וגם שהוא בתול מבחינת הכל,יד 00.

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

תחשוב שאתה מוכר ובסוף משתדרג למשהו יותר טוב :D

חסמו לי תאפשרות להגיב.. מעניין מאוד למה, מוזמנים לשלוח ה"פ במידה ואתם מעוניינים לדבר

פורסם

אתה מוכר עכשיו ומפסיד סכום "X" . תנסה למכור עוד כמה חודשים ותפסיד סכום "X+++" . רכב , כמה שיהיה הכי , הכי ,[טוב, יפה ועוד...] תמיד ירד ערכו . אפילו לאחר יום שהוצאת מן החברה.

פורסם

אני כנראה עומד לפני מכירת הרכב הראשון שלי, ואני מרגיש שאני ממש לא מסוגל לעשות את זה ואני עומד להתחרט!:cry:

קקטוסולר ידנית

פורסם

חברים יקרים, קחו את החיים בפרופורציות! זה רכב, סופו של יום, בשורה התחתונה, זו מכונה.

ברגע שרכב פוגע בחיים שלך כלכלית אז שיהיה להתראות.

ובקשר לפותח השרשור - אתה עושה טעות, את הירידת ערך ספגת, יירד עוד אבל זה מה שקורה כשקונים רכב חדש, ״בתול״ להגדרתך.

ושאף אחד לא יבין בטעות שאני לא מצטער על מכירה של רכבים, אני מוכן לשלם הרבה כדי להחזיר לעצמי את ה205 שהייתה לי במצב שהיא הייתה בו, אבל זה לא ייקרה, וזה מה יש, מתמודדים עם זה.

• תוכן חדש...