Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לנפשות התאומות שלי בCF,

שלשום הצטרפתי לHotnet כספקית אינטרנט כי השירות ניתן לי בחינם כלקוח של הוט מובייל במסלול ה89 ש"ח ללא הגבלה. לקחתי את מסלול ה100 מ"ב כי ממילא זה בחינם וזה לא ממש משנה כי המהירות נקבעת על פי המהירות הנמוכה יותר של הספק או של התשתית.

הקיצר, סיכמתי על הכל עם נציגי השירות שהיו אדיבים, תוך מענה מהיר ויעיל. לא טרחתי לקרוא את פרטי ההתקשרות שנשלחו לי למייל מכיוון ששכחתי שהם בכלל שם. היום נכנסתי למייל במקרה וראיתי את מסמך תנאי ההתקשרות, קובץ PDF שבו הסעיפים הבאים שגרמו לי לחום:

מגבלת הנפח החודשי המקסימאלי להעלאת והורדת נתונים ברשת האינטרנט: 50GB.

HOTnet רשאית להגביל את היקף השימוש של הלקוח בשירותי הגלישה באינטרנט או לחייבו בתשלום נוסף בגין חריגה מנפח הגלישה

המקסימאלי כמו כן, HOTnet רשאית לשנות את הנפח החודשי המקסימאלי מעת לעת, עפ"י שיקול דעתה, כפוף להוראות הדין.

גלישה נעימה.

ראשית כל, אני נראה כרגע ככה :shock:

ומרגיש שעשו לי ככה :twisted:

אני מאד דואג, היות ויש מצב גדול שאני עובר את מגבלת הנפח וגם לא ממש בא לי להיות מוגבל בנפח גלישה (לא מדובר בגלישה סלולרית לעזאזל). אני גם לא מרוצה מהעובדה שהוטנט שומרת לעצמה את הזכות לחייב אותי בעוד כסף לפי הגחמות שלה, או לנתק אותי מהאינטרנט. למזלי הייתי חכם מספיק כדי לא להתקשר לבזק בינלאומי ולנתק את השירות, כי אמרתי לעצמי שנשלם עוד חודש 30 שקל כגיבוי שאם אני אגלה פתאום שהוט נט לא טובים לי (בכל זאת, שירות שניתן בחינם) ולכן יש לי את האופציה להתעופף כרגע מהוטנט ולהמשיך את הגלישה הרגילה שלי בבזק בינלאומי.

האם יש בסיס לטענותיי? האם כדאי לדאוג? סליחה, אני כבר דואג אז האם מישהו יכול להרגיע אותי בקשה?

יש לציין שהאינטרנט שלהם בשלושת הימים האלה די מעולה, הרבה יותר טוב מזה של בזב"ל שכל הזמן התנתק לי והיה איטי.

תודה רבה :oops:

פורסם

גם אני שמתי לב לסעיף הזה כשהייתי מנוי של HOT.

היינו בדירה 3 שותפים על אינטרנט 5 מגה ואני בספק רב שלא עברנו את ה 50 ג'יגה בחודש. מעולם לא הגיע חיוב גבוה מהרשום בחוזה או האטה במהירות הגלישה.

מעניין באמת לשאול את שירות הלקוחות למה התכוון המשורר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אל תדאג , זה קיים בכל הספקיות.

עד היום יש מעט מקרים שנעשה שימוש בסעיף וגם לא בחיוב הלקוח אלא בניסיון לגרום לו לעבור ספקית.

המגבלה האמיתית היא סיביב 250 גיגה וגם אז רק אם במשך כמה חודשים (מידע דיי מעומעם ולא ניתן לגילוי ) אז יצרו איתך קשר.

היו גם ספקיות שניסו להאט גלישה לחורגים .

בקיצור , תרגע הכל בסדר.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

אף ספקית לא ממש אוכפת את זה כרגע.

תסתכל בחוזה של בזב"ל, גם שם מופיע מקסימום 65 ג'יגה וגם הם לא יעשו לך כלום אם תעביר 100.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
בחייאת רבאק, כמה פורנו כבר אפשר להוריד?!

:oops:

:lol:

בחייאת אתה יודע מה זה לראות את זה בבלוריי? אתה מרגיש בפנים :lol:

תודה רבה לכולם. באמת נרגעתי :)

עכשיו אפשר להעלות את המהירות גם אצל בזק :)

• תוכן חדש...