Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בארה"ב משום מה הם לא יודעים על קיום תבילינים לפיצה כמו שיש בשימוש בישראל... בלי קשר לזה שפיצריות פה גם לא יודעות מה זה זיתים ירוקים אבל זה סיפור ליום אחר.

מישהו יודע מה יש בתבלין של פיצה דומינוס למשל? הייתי פשוט רוצה להכין אותו בעצמי וזהו. :roll:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתיאבון:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא ממש מעורר תאבון חחח

אהבתי גם את הפירוט תבלינים, סוכרים... וואלה.

איפה משיגים מונוסודיום גלוטומט שוב? :wink:

1969 Pontiac Firebird

פורסם

התבלין של דומינוס די טוב ומזמן אמרתי שהייתי שמח אם היו מוכרים אותו גם בנפרד כמו שקונים תבלינים בסופר

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

1. לך לחנות מוצרי המזון הסיניים הקרובה אליך.

2. קנה חבילת מונוסודיום גלוטמט.

3. פזר בנדיבות על הפיצה.

4. חכה מספר שנים ופנה לטיפול בסרטן.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
איפה משיגים מונוסודיום גלוטומט שוב? :wink:

מונוסודיום גלוטמט זה לא בעיה, יש את זה בכל מיני חנויות לטבחים/אופים.

E-551, או SiO2/סיליקה, הוא המרכיב העיקרי של חול, ומשמש לייצור זכוכית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בארה"ב משום מה הם לא יודעים על קיום תבילינים לפיצה כמו שיש בשימוש בישראל... בלי קשר לזה שפיצריות פה גם לא יודעות מה זה זיתים ירוקים אבל זה סיפור ליום אחר.

מישהו יודע מה יש בתבלין של פיצה דומינוס למשל? הייתי פשוט רוצה להכין אותו בעצמי וזהו. :roll:

כי תבלין פיצה זה המצאה דוחה של פיצריות בארץ

יש בפזה קצת מלח, קצת אורגנו, קצת שאטה והרבה הרבה מונוסודיום גלוטאמאט. פשוט תקנה אורגנו מיובש שיהיה בבית ואתה מסודר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אולי המצאה דוחה... אבל אני אוהב.

חוץ מזה שתדע שבכללי הפיצות בארץ הרבה יותר טעימות מרוב הפיצות פה, מה שמוזר שאפילו דומינוס פה פחות טעים שלא נדבר על רשתות גדולות פה כמו פאפא ג'ונס שזה פשוט דוחה.

1969 Pontiac Firebird

פורסם
אולי המצאה דוחה... אבל אני אוהב.

חוץ מזה שתדע שבכללי הפיצות בארץ הרבה יותר טעימות מרוב הפיצות פה, מה שמוזר שאפילו דומינוס פה פחות טעים שלא נדבר על רשתות גדולות פה כמו פאפא ג'ונס שזה פשוט דוחה.

אני נאלץ לחלוק על דעתך. הפיצות בארה"ב הם בעיקר דקות כאשר בארץ אנחנו רגילים לפיצות עבות. אני לפעמים מזמין דומינוס בכדי להיזכר בטעם האמריקאי. דומינוס תמיד הייתה פיצה דקה. אכלתי בארה"ב, בהודו ובישראל ולפי דעתי הטעם הוא אותו טעם. מה שכן, אין על הפיצה של פיצה האט. פשוט חבל על הזמן. בארה"ב יש להם מזנון של אכול כפי יכולתך כל יום בין 11 בבוקר עד 1 בצהריים או בימי רביעי בדרך כלל מ 6 בערב עד הסגירה. בעבור $6.99 אפשר לאכול פיצות, פאסטה, מקלות שום, מקלות קינמון עד אשר אי אפשר לקום מהמקום.

לגבי פאפא ג'ונס לא יצא לי לאכול הרבה. הסניף שהיה בעיר שלי נסגר על ידי מערכת הבריאות של המחוז. מצאו שם עכברים ותנאי התברואה היו גרועים חבל"ז.

בקיצר, למרות היריבות בין דומינוס לפיצה האט זה כמו קולה לפפסי. יש כאלה שאוהבים את זה ויש שאוהבים את ההוא.

דרך אגב, חבל מאוד שבישראל במאה ה 21 כל מיני חומרים שנאסרו לשימוש בעולם מוצאים את דרכם למטבח הישראלי.

למשל צהוב סנסט. צבע מאכל שנאסר ברוב מדינות העולם עקב ההשפעה השלילית ביותר שיש לו על גוף האדם. בישראל הוא נמכר חופשי ומופיע במשקאות מוגזים כאלה ואחרים כגון בסודות הכתומות של סופר דרינק וכל המשקאות הזולים ואפילו במירנדה של פפסי.

כמובן, שלא נדבר על כמויות המלח האדירות שדוחפים לנו באוכל במיוחד במרקים. אפילו המרקים הקפואים לא חפים מפשע. אולי בירקות עצמם אין מלח אבל בציר המרק שזה כמו משחה נוזלית שמוסיפים למרק יש כמות אדירה של מלח. סנפרוסט, אני מאוכזב גם ממכם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...