Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקנות רכב הנ״ל עם 5 דלתות. לאחר בירור קצת ב אתר icar הסתבר לי שאין חיבור איזופיקס לבסיס סלקל. האמנם?

מאיזו שנה התקן הינו חובה? קראתי שיש רנו משנת 2001 עם ההתקן ולאודי 2009 אין?

מישהו שיש לו/ יודע יכול לאשר או להפריך?

ואם באמת אין בשנת 2009 אז מאיזו שנה יש באודי?

תודה

פורסם

לא הייתי סומך על קטלוגים אינטרנטיים כאלה או אחרים. ISOFIX קיים בכל רכב אירופאי משנת 2005 ומעלה אם אני לא טועה. אין לי אודי A3 אבל אני יכול לומר כמעט בוודאות שיש ברכב נקודות עיגון מהסוג הזה. האם יש מישהו בפורום עם A3 שיוכל לתת מענה מוסמך לסוגיה?

We are the Human Race

פורסם

תודה צביקה אבל זה נראה לי המפרט ה״ייצוגי״, מן הסתם לא כל מה שיש ברכב. מקווה שמישהו עם מודל 09 ייתן תשובה מהימנה,

ולכן גם מצטרף לדניאל שהצטרף לשאלה שלי :-P

פורסם

אני מניח שאם טרחו לציין שם שיש ברכב אנטנה (!) בגג (!!), בניגוד לרכבים אחרים בקטגוריה בהם האנטנה היא בתוספת תשלום כמובן, היו מוצאים מקום לציין עיגוני ISOFIX.

אבל היי, זה רק ההיגיון העקום שלי :wink:

אגב, למיטב ידיעתי אין חובה לצייד את הרכבים בארץ בהתקן ISOFIX.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני ביררתי בזמנו את הנושא אצל היבואן, והתשובה היתה שצ'מפיון לא מייעדת את ה- A3 למשפחות ולכן אם אני רוצה חיבורי ISOFIX צריך להזמין במיוחד עבורי. אין בעיה וכו' רק צריך לחכות 3ח'. אז קניתי GTI ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני ביררתי בזמנו את הנושא אצל היבואן, והתשובה היתה שצ'מפיון לא מייעדת את ה- A3 למשפחות ולכן אם אני רוצה חיבורי ISOFIX צריך להזמין במיוחד עבורי. אין בעיה וכו' רק צריך לחכות 3ח'. אז קניתי GTI ;-)

פשוט מבחיל...על מה הם חסכו...פריט בטיחותי במכונית "פרימיום" שלא בדיוק הזיעה בגיזרת המחיר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני מחזיק בידי את הספר רכב של הA3 ספורטבק שהודפס ב07.

מוזכרת מערכת הISOFIX, אבל לא רושמים במופרש אם יש או אין.

אם יש היא קיימת גם במושב הקדמי בנוסף לשני המושבים הקיצונים מאחורה.

בנוסף רשום:"אם יש צורך בכך, ניתן להתקין מערכת תושבת למושב ילדים" ,ככה שכנראה יש אפשרות להוסיף.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

הזוי שזו התשובה שלהם לרכב שנחשב ״פרימיום״ שזה דבר סטנדרט באירופה , מצד שני מי שמכיר את צ׳מפיון לא אמור להיות מופתע (אבל תמיד אני מופתע מחדש).

תודה

פורסם
פשוט מבחיל...על מה הם חסכו...פריט בטיחותי במכונית "פרימיום" שלא בדיוק הזיעה בגיזרת המחיר.

קצת נסחפת עם ההגדרה שלך. להגיד מבחיל על אבזור שישנו או איננו זה לא לעניין. A3 עם 180 כוחת סוס זאת לא מכונית למשפחות עם תינוקות. זאת מכונית לטחונים שרוצים לתת בגז ולעשות פוזה. אם אפשר לוותר שם על משהו זה על איזו פיקס. ממילא כמו שהם נוהגים במכוניות האלה טוב שאין להם ילדים...

אתה רואה תינוק פולט את הגרבר על מושב האלקנטרה ולא עף שניה אחרי זה דרך החלון? חה חה חה

ובכלל, מי צריך איזופיקס במכונית שלוש דלתות? הכי לא נוח בעולם ומי שיש לו סלקל או בוסטר מחפש משהו קצת יותר פרקטי.

פורסם
מעוניין לקנות רכב הנ״ל עם 5 דלתות.

ובכלל אם כבר להכליל דוקא אלו שקונים את גרסת ה 5 דלתות אלו המבוגרים שקצת יותר אחראים

פורסם
קצת נסחפת עם ההגדרה שלך. להגיד מבחיל על אבזור שישנו או איננו זה לא לעניין. A3 עם 180 כוחת סוס זאת לא מכונית למשפחות עם תינוקות. זאת מכונית לטחונים שרוצים לתת בגז ולעשות פוזה. אם אפשר לוותר שם על משהו זה על איזו פיקס. ממילא כמו שהם נוהגים במכוניות האלה טוב שאין להם ילדים...

אתה רואה תינוק פולט את הגרבר על מושב האלקנטרה ולא עף שניה אחרי זה דרך החלון? חה חה חה

ובכלל, מי צריך איזופיקס במכונית שלוש דלתות? הכי לא נוח בעולם ומי שיש לו סלקל או בוסטר מחפש משהו קצת יותר פרקטי.

וואלה, צודק!

היה עדיף גם בלי חגורות בטיחות - הם מקמטות את הגוצ'י...

...איזה באסה - הם חובה חוקית.

אבל...ראבק - בeuroncap היא נבחנה עם 2 נקודות isofix. עד כמה שאני יודע הסרת אביזרי בטיחות עלולה לבטל את הדירוג.

מעניין אם בפרוספקט מצויין דירוג הבטיחות ושהוא נעשה עם אבזור שאינו קיים בארץ.

http://www.euroncap.com/tests/audi_a3_2003/176.aspx

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...