Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקראת רכישה של מסך 40' LED

התקציב: 3000 ש"ח

מטרת המסך צפיית בתכנים SD וגם סרטי HD ומשחקים ב PS3

ולאחר חיפוש ראיתי בזאפ, שמסגרת התקציב נכנסים הדגים הבאים:

Toshiba 40SL733

Samsung UE40D5003

Samsung UA40D5000

Samsung UA40EH5300

מה עדיף מבין הארבעה?,ואם יש עוד דגמים מומלצים שפיספתי.

תודה:oops:

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בטווח המחירים שלך, אתה יכול לרכוש טלוויזיות גדולות יותר כמו 42' או אפילו 46' בעלות כל השכלולים והטכנולוגיות המתקדמות

שיש לשוק להציע.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

בתקציב שלך הייתי בוחר בפלזמה טובה כמו 43E490 לדוגמה

אבל אם חייב LED אז 42LS460 בחריגה קלה.

הEH5000 היא לא טלויזיה שהייתי ממליץ עליה.

ולשים לב שאתה בוחר במשווק שהוא משווק מורשה של היבואן הרשמי ולא את האתר הראשון בזאפ.

פורסם

זאפ לא מייצג מחירי תחתית - לפחות לא במקרים של מסכים.

כל טלויזיה שתמצא בזאפ או בכל אתר אחר באנטרנט, תמצא במחסני חשמל, טרקלין חשמל, אפילו ביג בוקס - במחירים נמוכים

יותר. מהסיבה הפשוטה שהמחסנים הגדולים והחנויותה גדולות מוכרים בכמויות ולא מפרסמים מחירים ברשת.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

קניתי לא מזמן סמסונג 40 אינץ' מהדגם הזה:

UE40EH6030WXBT

LED עם 3D ועוד כמה קשקושים. איכות תמונה מצוינת. לא יודע אם יש אותה בארץ (אני בחו"ל) אבל אם יש משהו דומה - בדוק.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טלויזיה טובה (6030) אבל לא בתקציב שלו,

בנוגע למה שTHE ONE רשם, אני מסכים שאפשר להשיג במחירים טובים יותר מהמשווקים המורשים שמופיעים בזאפ, אבל ממש לא במחיר של האתרים הראשונים בזאפ (הלא מורשים), זה לא נכון.

פורסם

אני באמת יקפוץ לביקור, בכמה רשתות מוצרי חשמל.

ובאמת הפלאזמה 43E490 קורצת לי.

אבל מה החסרנות, והיתרונות של פלזמה?.

ואל תשכחו, שאחד שהשימושים העיקרים זה לשחק PS3.

חברים תלמדו אותי לדוג, לא רק לתת לי דגים:wink:

נ.ב

לא מצאתי שום ביקורת על 42LS460

תודה

פורסם
טלויזיה טובה (6030) אבל לא בתקציב שלו,

למה לא בתקציב? עלתה לי 2500 שקלים. והמחירים כאן לא נמוכים יותר מבארץ במוצרי אלקטרוניקה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אכן מומלץ שתיקנה פלאזמה, הצבעוניות והאיכות במיוחד של התכנים בארץ טובה הרבה יותר מLCD!.

ואצלךבמשחקים הכי חשוב זה זמן התגובה ומניעת מריחות (ghosting ) - והפלאזמה היא היחידה שלא סובלת מהבעיות הנ"ל.

וגם זוויות הצפייה בפלאזמה היא 180 מעלות - המקביל בLCD יעלה לא קצת כסף.

לי יש פלאזמה LG PQ300R ברזולוציה של 1024*768 ובחיבור למחשב רואים כל פיקסל (כל פיקסל בפלאזמה מראה את הפיקסל שלו ללא ריקודים וכו'- כמו במסך מחשב).

תיקנה פלאזמה טובה ותיהיה הכי מרוצה- אם התכנים בארץ אני לא מסוגל להיסתכל על LCD.

LCD מצויין למי שיש מערכות בלו-ריי וכו', ורק הדגמים היקרים הם באמת שווים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לא מסכים (תרתי משמע). טלוויזית LED נורמלית כיום היא כמה רמות מעל מה שבעבר נאמר עליו שסובל ממריחות וכדומה.

בנוסף, פלזמה ברזולוציה של 1024? talk about old...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

חכה ותיראה איך איכות התמונה וחווית הצפיה מול הLCD מול פלאזמה טובה ולא תיסתכל על LCD בחיים.

אני גרפיקאי ומבין קצת באיכות תמונה, חדות וצבעוניות IPS וכו' - אין סיכוי שאקנה LCD- במיוחד עקב איכות התכנים בארץ.

האיכות של הLCD בתמונה מופיעה רק במידה והשימוש במסך הוא לתצוגת תכנים של מחשב.

הפלאזמה מנצחת את הLCD בחווית הקולנוע:

זוויות צפייה

קונטרסט

גווני שחור

זמן תגובה

ועוד....

הLCD המקביל לחווית הצפייה של פלאזמה תעלה לפחות כפול במחיר, על תתפתה לחשוב שמסך FHD פשוט יתן איכות צפייה טובה יותר ממסך פלאזמה עם 1024*768.

ולצערי החנויות זה לא המקום הכי טוב ליראות את ההבדלים באיכות(פיצול מסכים/ניגוון סרטון באיכות 1080 ירודה מאוד, חוסר כיול וכו').

(אצלי בבית פלאזמה PQ300R של LG 42 ואצל אחותי LED LCD אכותי בעל פאנל MVA של סמסונג מקורי(לפעמים תקבלו סיני :-) ) וחווית הצפייה בתור טלוויזיה יש תיקו עד ניצחון לפלאזמה, אבל בתור מסך מחשב אין עוררין על הLCD)

There is no “perfect” TV, but for most people the better picture quality, better off-axis performance, better motion resolution, and lower price mean plasma TVs are a better deal than LCDs (LED or otherwise).

http://hdguru.com/the-case-for-plasma-vs-ledlcd-hdtv/9373/

מילה ממני

אל תתפתו למסך LCD במחיר נמוך כפי שמופיעים בפרסומים רבים. יש סיבה למחיר הנמוך. עדיך להוציא את אותו הכסף על מסך פלסמה גדול יותר.

http://cafe.themarker.com/post/1842798/

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
קניתי לא מזמן סמסונג 40 אינץ' מהדגם הזה:

UE40EH6030WXBT

LED עם 3D ועוד כמה קשקושים. איכות תמונה מצוינת. לא יודע אם יש אותה בארץ (אני בחו"ל) אבל אם יש משהו דומה - בדוק.

קניתי גם כזו בדיוק לפני כחודשיים ב 2650 ש"ח במבצע מקומי יחד עם 4 זוגות משקפים ואזניות. אחלה מכשיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ההצעות החל מ באתרי הסחר המורשים ל6030 זה באיזור ה 3000 אז 2650 = משווק לא מורשה = אחריות לא מקורית, לא צריך להגזים 6030 דגם חדש ומתקדם יחסית, אין שום סיבה שימכר במחיר שמוכרים את ה EH5000

לגבי פלזמה, לפלזמה הרבה יתרונות כמו: שחור כהה יותר, זמן תגובה אפסי, זוויות צפיה טובות יותר, מחיר קניה יחסי נמוך יותר, צבעים מדוייקים יותר, התמודדות טובה יותר עם שידורי SD

מנגד, בהירות נמוכה יותר, צריכת חשמל מעט גבוהה יותר.

כל הנושא של צריבות וחיי מסך נמוכים לא רלוונטי לפלזמה נורמלית מה10 שנים האחרונות.

אני אישית הייתי בוחר ב 43E490 שהיא טובה מאוד והמחיר שלה לא יקר

וSRONIS מה הכוונה פה? איפה אתה גר?

פורסם

יבואן רשמי אחריות 3 שנים של סמליין.

עם כל הכבוד לסחר האלקטרוני היום כשחנויות נלחמות על קיומן ניתן לקבל מחירים הרבה יותר טובים מזאפ וחבריו.

בקשר לרוני, אתה לא זוכר את השרשור שלו על האסטוניות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...