Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נלקח מאוטו;

המלצה זו למעשה מאפשרת לראשונה לחברות הליסינג להתחרות ישירות ביבואניות הרכב על מכירת רכב חדש; וזאת ללא ההגבלות של רישום "יד" או הערת "החכר" המפחיתים את ערך הרכב.

לדעתי הצעד הזה פשוט פנטסטי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אכן צעד מבורך.

אני מעריך שזה יגרום לירידה חדה בכמות המכוניות שנמכרות ככה ובטח לבלימת ההנחות הנאות שהוצעו שם עד היום.

אבל זה כלי נוסף לחיסול מלאים שהצטברו והזדקנו להם בנמלים.

פורסם
אכן צעד מבורך.

אני מעריך שזה יגרום לירידה חדה בכמות המכוניות שנמכרות ככה ובטח לבלימת ההנחות הנאות שהוצעו שם עד היום.

אבל זה כלי נוסף לחיסול מלאים שהצטברו והזדקנו להם בנמלים.

שזו מטרה נעלה בפני עצמה

how it's like to drive :twisted:

פורסם

רק לא הבנתי מה ייצא מזה? חברות הליסינג לא ממש יוכלו להתחרות ביבואנים, כי במקרה כזה ההנחות שליסינג מקבל ייעלמו או יירדו משמעותית. או שאני טועה?

פורסם
רק לא הבנתי מה ייצא מזה? חברות הליסינג לא ממש יוכלו להתחרות ביבואנים, כי במקרה כזה ההנחות שליסינג מקבל ייעלמו או יירדו משמעותית. או שאני טועה?

מצויין!

ואז יקרה אחד מ-2 הדברים הבאים:

1) מה שאתה מתאר יתממש ושוק הליסינג יקרוס.

2) מה שאתה מתאר לא יתממש ואנחנו נהנה מתחרות אמיתית בשוק הרכב והמחירים ירדו (ע"ע שוק הסלולר).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

או, מאחר ובכל זאת זו ישראל, אני הייתי מהמר על 3: קומבינה כלשהיא שתאפשר לאכול את העוגה, להשאיר אותה שלמה, ולהעלות מחירים בתואנות שונות ומשונות. אה, ומשהו שיפתח פתח למס חדש. מס פראיירים אולי, או משהו דומה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כי לחברות הליסינג, כרגע, יש מספיק כוח קנייה כדי לכופף את היבאונים למטה במחיר.

נראה מה יהיה כאן עוד עוד חצי שנה כשזה יצא לפועל ועוד שנה מעכשיו אחרי שנראה מה היו ההשלכות של כל זה.

פורסם

יש מצב שהיבואנים ייתלו בנושא האחריות כעוגן שימשוך את הלקוחות אליהם - מה שישמר את המצב הקיים.

מה גם שיש רכבים שלא מגיעים לליסינג.

פורסם

א. לא כתוב שיאסר על החברות למכור רכבי ליסינג עם 0 ק"מ, ולכן נראה לי שההשפעה של התקנה תהיה שולית אם בכלל.

ב. יהיו שני מחירים (כמו שאגב יש בהרבה מקומות כבר היום כשחלק מהחברות משמשות כסוכן משנה של היבואן) מחיר כליסינג ומחיר כיד ראשונה.

ג. יתכן שהרבה מהמבצעים של היבואנים יהפכו להיות "מבצעים שקטים" כאשר יהיה מחיר אחד (גבוה יותר) באולם התצוגה הרשמי ומחיר נמוך יותר בחברות הליסינג. כך המחיר הנמוך ישפיע פחות על שוק המשומשות ועדיין היבואן יוכל למכור מכוניות בהנחה ולהמשיך לדוג פראיירים באולם התצוגה שלו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני מקווה שהיבואנים פשוט יורידו את המחירים כדי להלחם בזה.

הם יעדיפו להעניק לך אחריות מורחבת עם מלאנתלפים סייגים מאשר להרוויח פחות. להבדיל ממה שהצעד הזה מבטיח, אני דווקא מעדיף להשאר קטן אמונה.

עד שהצעד להורדת המחירים לא יבוא מהממשלה (בצורה של הפחתת מיסים על רכבים חדשים, כמובן), הגאולה לא תגיע.

• תוכן חדש...