Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אתמול הייתי בחתונה, ובמהלכה מלצר הפיל מגש מלא אוכל. החכמה של המנקה ניקתה את האוכל, אבל לא ניקתה את השמן. קמתי מהמקום שלי ללוח המגנטים, ופשוט החלקתי את עצמי לדעת על הכתם.

פשוט הרגשתי את השניה שבה נשברו העצמות, וזה היה פשוט מזעזע.

פוניתי ע"י מד"א לבי"ח ברזילי שם גיבסו לי את הרגל באופן זמני, עד לניתוח...

זה פשוט אחד הכואבים! אתם מכירים שיטות להפחית את הכאב? אני לוקח אופטלגין, אבל זה לא מספיק.

אני מסופח עד להודעה חדשה לר"מ 2. מישהו יודע מה זה אומר? איך עובדים מולם? סופחתי לר"מ 2 באשקלון כשאני גר במעלה אדומים. איך אני עיובר לר"מ 2 בי-ם?

הרגשתי צורך עז לשתף אתכם במכאוביי,

אלרואי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לא נעים.

תתייעץ עם עוד אורטופד. אולי תצליח להתחמק מניתוח. מי טיפל בך בברזילי?

לגבי כאבים, מחר זה יהיה כבר יותר טוב. עכשיו זה עוד מ.נפח וכואב מאוד. הדברים האפקטיביים באמת לא ניתנים בקלות. אותי מה שהציל היה אוקסיקונטין שזה למעשה אופיום ( בגלל שברים בצלעות היה אסור לי מורפיום ווליומים למיניהם).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טיפל בי אורתופד. האורתופד גם גיבס לי את הרגל. הוא הרדים לי את הרגל עם שתי זריקות לידוקאין ופשוט החזיר את העצמות למקום. בהמשך אני אעלה תמונות של השבר... מעניין ויפה.

ולגבי הניתוח - לא אשפזו אותי. הרופא אומר שאני אעבור ניתוח בזמן הקרוב. אני מקווה שלא, אבל נראה מה יהיה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לא הבנתי - אתה מאושפז או בבית?

אתה יכול להיות מסופח לר"מ 2 במסגרת אשפוז, אבל גם אם אתה מקבל חופזת מחלה. אני לא יוד מה ההסדרים היום, אבל אני מניח שלא כל כך חשוב לאיזה ר"מ 2 אתה מסופח כל עוד אתה מקבל מהם את השירות.

יש לי אזהרה אחת: כנראה שהפציעה שלך די מסובכת וההחלמה עלולה להיות ארוכה ואולי אפילו להשפאיר אותך עם נכות כלשהי, וסביר שתקבל פרופיל 24 ואולי אף 21. אל תאפשר לצבא לשחרר אוצך מהשירות לפני שלפחות עניין המשך הטיפול הרפואי יוסדר, כיון שמדובר בטיפול ממושך ויקר. כמוכן כדאי ליצור קשר עם מביני עניין בנושאי תביעה מהאולם, אבל זה יכול להמתין עוד זמן מה עד שתתאושש, וכמובן צריך להביא בחשבון את מצבך העתידי שעדיין מוקדם לדעת מה יהיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בהחלט לא נעים, אבל יכול להיות יותר גרוע:

אמא שלי שברה את הרגל ואת הקרסול והייתה צריכה ניתוח כשהיינו בפלרמו בסיצליה.

מעבר לחוויה המפוקפקת עם הבתי חולים שם והרופאים שאפילו אנגלית לא יודעים, חברת התעופה לא הסכימה להטיס אותה עקב מצבה הבריאותי, וניתוח שם בהחלט לא היה בא בחשבון. :?

היום היא עדיין עם פלטות וברגים ברגל בעקבות הניתוח, אבל הרגל חזרה לתפקוד מלא ורגיל אחרי המון תרגילים ופיזותרפיה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

תרגיש טוב.

בהחלט מומלץ להתנחם בכספי הפיצויים שתקבל, אני מקווה שהתחלת לפעול בעניין.

בזמנו היה לי חייל שכשהיה תלמיד תיכון המורה שלו עשתה עליו רוורס ושברה לו את הרגליים.

קנה דירה בב"ש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אם לצטט את החתימה שלך אז...

"תעשה LSD והכול יהיה בסדר".

רפואה שלמה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מאחל לך החלמה מהירה ומינימום של כאבים!

אני לא רופא אבל משיחה עם אחד או שניים הבנתי שאורטופדיה היא תחום שבו יש הבדלים תהומיים בין רופא לרופא ויש תתי התמחות (כף יד/כף רגל וכו'). ההבדל בין רופא מומחה למיומן לבין אחד שהוא פחות יכול להיות משמעותי מאוד מבחינת התוצאה הסופית והיכולת התפקודית.

אני אומר זאת בעדינות, יכול להיות שבברזילי יש את האורטופד הכי טוב בארץ, אבל רוב הסיכויים שלא :|

ממליץ מאוד לנסות לקבל חוות דעת שניה ושלישית מרופא אחר, ממרכז רפואי גדול ומרכזי יותר. יתכן שלהעביר את הצילומים שלך אליהם זה מספיק. ממליץ (במידת האפשר, מבין שאתה חייל שזה יתרון אבל גם מגבלה) לנסות לעבור את הניתוח, אם ידרש, במקום מיומן יותר (אלא אם תגלה שברזילי טובים בזה, שוב - אפשרי אבל כנראה מפתיע.).

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...