Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוב, אז הגיע תורי. בית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות מודעה בעיתון הלכתי לראות היום בית מכונס נכסים. הדירות בסביבה נמכרות בין 600-650 א״ש. הבית גמור! צריך לעשות הכל חדש. החל מטיח בקירות ועד למרצפות, כלים סניטריים,מטבח ואולי גם צנרת וחשמל על הדרך. איזו הגשת מחיר ריאלית כדאי להציע בהנחה והשיפוץ עתיד לעלות בסביבות ה 150 א״ש?

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

יש לי ניסיון רע עם כונס נכסים.במכרזים בהם הייתי הדירות נמכרו במחירים לא סבירים לדעתי.תציע 500-520.גם ככה הצעתך תהייה בין הגבוהות ואז תוזמן ,יחד עם אחרים שהציעו הצעות גבוהות למעין "שוק" מחירים בו ההצעה הגבוהה תנצח.בהצלחה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אם אתה מעריך שהשיפוץ יעלה 150 אש"ח עךיך להקציב לו לפחות 250 אש"ח. ודי לחכימא ברמיזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זהו. חשבתי להציע 408 א״ש (סתם מספר יפה) במקרה הגרוע אגיע לשווי שוק של הנכס אבל הכל יהיה חדש. ובמקרה האחר אולי זה יהיה אפילו זול יותר ואז העלות הכוללת תסתכם בפחות משווי השוק. בסביבות ה550~580. השאלה היא איך אני מציע הצעה עם סיכוי ממשי לזכות :/ ..

פורסם
בעקבות מודעה בעיתון הלכתי לראות היום בית מכונס נכסים. הדירות בסביבה נמכרות בין 600-650 א״ש. הבית גמור! צריך לעשות הכל חדש. החל מטיח בקירות ועד למרצפות, כלים סניטריים,מטבח ואולי גם צנרת וחשמל על הדרך. איזו הגשת מחיר ריאלית כדאי להציע בהנחה והשיפוץ עתיד לעלות בסביבות ה 150 א״ש?

כשרוצים לעשות פחחות וצבע לרכב, חשוב לדעת אם מדובר ברכב אספנות בן 40 או במכונית חדשה יחסית בת כמה שנים, שכן העבודה על שתיהן וזמינות החלפים שונה לחלוטין.

במקרה שלך, רצוי שתאמר כמה מטר הדירה ע"מ שנוכל לעזור לך בהערכה לעלות השיפוץ.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כאחד שרכש את ביתו מכינוס נכסים , יש לי עצה אחת בשבילך :

תשכור עו"ד שמבין בנושא , רכישה מכונס מסורבלת מרכישה רגילה וטומנת בתוכה לא מעט מוקשים .

באמצע תהליך הקנייה שלי החלפתי עו"ד כי כמעט נפלתי קורבן לסעיפים דרקוניים שהעו"ד הכונס השחיל בחוזים

והעו"ד (המקורית) שלי לא זיהתה אותם .

Gn'f'R

פורסם

אתה יכול לפרט קצת יותר בבקשה?

מתי לפנות לעו"ד? לפני או אחרי הצעת ההגשה\זכיה במכרז?

אולי תוכל לתת גם דוגמאות לסעיפים מכשילים ספציפית?

פורסם

לא יכול לפרט , אני לא מבין בזה - לכן לקחתי עו"ד ושילמתי כסף .

יש סיכוי טוב שאני אבין חדו"א לפני שהתמצא בחוזים הללו , אבל אשתף אותך בסיפור שלי :

הבית שרכשנו הוא הבית שכבר היינו חיים בו בשכירות במשך שנתיים , כלומר הכרנו אותו היטב .

שילמנו לבעלת הבית שכירות נמוכה כי היינו ביחסים טובים והיינו מה שנקרא שוכרים נוחים ,

מאלו שמתחזקים את הבית לבד ולא 'מפריעים' יותר מידי לבעלת הבית.

בדיוק סגרנו עם בעלת הנכס לשנה נוספת והיינו מרוצים , כעבור מס' ימים קיבלנו טלפון מכונס

שהודיע שהנכס עוקל ושעלינו להתפנות תוך 30 יום .

אישתי הייתה בחודש מתקדם בהריון ונכנסתי לסרט- לא ידעתי לאן אנו אמורים ללכת ,

התחלנו לחפש שכירות חדשה וההיצע היה זבל יקר , התייאשנו .

מפה לשם עלתה לי מחשבה שאולי כדאי שאנחנו נקנה את הבית , היה לנו כמה לירות בצד - ננסה..

התקשרתי לכונס ואמרתי לו שאני מעוניין בנכס אך ללא מכרז והצעתי לו להפגש ,

הכונס הוא דמות ידועה לשמצה באיזור הדרום ודי בגיגול קטן כדי להבין.

הגעתי למשרדו ואמרתי לו שינקוב במחיר ללא מכרז כעבור יומיים טילפן אליי ונתן מחיר , מקובל עליי.

הגעתי שוב למשרדו ומסרתי לו 10% מקדמה ומהנקודה הזו שכרתי לי עו"ד והעברתי לידייה מסמכים ראשוניים .

תיזזתי הרבה ממשרד למשרד ממשרד לבנק וחוזר חלילה ולא הבנתי למה,הרי שילמתי כסף כדי שמישהו ירוץ במקומי ,

קיבלתי טלפונים ממשרד הכונס - חסר את זה ,צריך את זה וכאלה - התחרפנתי.

שיחת טלפון מהבנק הדליקה לי נורה אדומה כאשר הבנקאית מהמשכנתאות אמרה לי שאין סיכוי שהבנק מקבל את החוזה הזה.

(רגע , איפה העו"ד שלי?..)

היו שם סעיפים בעלי השלכות קריטיות בנוגע לרישום בטאבו ולכספים המועברים .

ניגשתי למשרדה של העו"ד וההיא החליטה שזה הזמן לצאת בוידוי שמסתבר שאין לה כלל ניסיון בכינוס נכסים ושהכונס

הוא חתיכת כריש ( מה זה מעניין אותי ..?)

לקחתי את כל החומר והלכתי לאחת אחרת , יקרה יותר אבל הסכמתי לשלם רק עבור השקט הנפשי .

ואכן לא שמעתי ציוץ עד כעבור חצי שנה שנקראתי לבוא לקחת את הטאבו .

יצא שקניתי את הנכס ב20% פחות ממחיר השוק דאז . המציאות הבאמת טובות נמכרות מתחת לשולחן כמו בדוגמא

של מכר שלי שאביו חבר ילדות של כונס ויצא שהוא רכש דירה דנדשה במחיר הזוי - כהכרת תודה הכונס קיבל מהם 30K.

טוב , לא עזרתי לך הרבה אבל לפחות הקפצתי לך את הפוסט , אני מאחל לך בהצלחה ושתקח צעדים בזהירות.

ערן.

Gn'f'R

פורסם
אתה יכול לפרט קצת יותר בבקשה?

מתי לפנות לעו"ד? לפני או אחרי הצעת ההגשה\זכיה במכרז?

אולי תוכל לתת גם דוגמאות לסעיפים מכשילים ספציפית?

תציע הצעה, תתן צ'ק בנקאי.

תגיע להתמחרות אם יש כזו, ותראה אם את זוכה.

ברגע שזכית - תיגש לעו"ד מטעמך שינהל את הקניה.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...