Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

באמצע עדכון הצ'יטה הוא נכבה ואינו מגיב. המחשב הפסיק לזהות אותו ומעלה הודעת שגיאה בסגנון USB לא מזוהה.

לפני שאני פונה לחנות ממנה נרכש המכשיר, האם יש פתרון קסמים להערת המכשיר (לחיצה על מקש, נשיקה וכדומה).

תודה רבה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לחצן ימני על המחשב, manage (ניהול?) - device manager (מנהל התקנים?)

שם תמצא את הצ'יטה או "התקן בלתי מזוהה" (unidentified usb device)

דאבל לחיצה עליו - uninstall

חבר אותו שוב.

אמור לעבוד, אם לא, בעיית חומרה, חיבור USB שמת (בצ'יטה, לא במחשב)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני לא מכיר את הצ'יטה וחיבוריה אבל חיבורי מיקרו ומיני USB רגישים מאוד לליכלוך ויכולים (ולכן גם יעשו) לעשות צרות.

ניקוי השקעים והתקעים עם מברשת שיניים ישנה (רצוי בליווי אלכוהול) יכולים לעשות פלאים.

תנסה לנקות ולעשות hard reset למכשיר (אם אפשרי) ותחזור על התהליך.

פורסם

המכשיר לא פועל גם בחיבור כח בלבד ברכב.

הגוויה הופקדה אחר כבוד במקום ממנה הגיעה, נקווה לטיפול יעיל של היבואן שיצדיק את מחיר הרכישה הגבוה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא קורוזיה ולא נעליים, המכשיר בן חודש וחצי וננהג בכפפות של משי.

המחיר היה כל כך גבוה שהסיבה היחידה להצדקתו היא שירות ואחריות ללא רבב. אני לא רואה סיבה שלא יהיה טיפול מהיר ויעיל בבעיה או החלפת המוצר תיק תק.

Winston S. Churchill -

פורסם
מקסימום, אם "יש קורוזיה" (הטענה האבסולוטית שבמשך שנים חברות האפ"ס שידרגו לך מכשירים בעל כורחך בהתחייבויות נוספות),

תזמין אחר ב368 ש"ח.

הם כבר לא שולחים לארץ?

אני רואה בארצות למשלוח רק USA ו-CANADA

• תוכן חדש...