Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את ה FA475 מגבר 4 ערוצים , שאני מאוד מבסוט ממנו ,

לפי מה שאני מבין (ותקנו אותי אם טועה) , אין יותר יבוא מסודר של המותג.

השאלות :

א. האם עדיין יש יבוא שלו ?

ב. מה יש מקביל שלו באותו רמת מחיר כחדש (בזמנו הוא עלה בערך 1800 ש"ח )

ג. האם אפשר לרכוש אותו ישירות מהיצרן ?

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

הבנת לא נכון יש עדיין יבוא של המוצרים היבואן הוא ישראל (srool) כמו שנאמר למעלה.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

מגברי חלסטרה:-)

כמו שאמרו למעלה.

בעבר חבר הפורום danyg היה יבואן של סלסטרה מאחר והוא פרש מהיבוא של סלסטרה הוא העביר את זה לסרול, ומאז ועד היום סרול מייבא את המותג.

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

סלחה שאני נדחף.

יש לי גם מגבר 475 שיש לי מלא בעיות איתו .

בקיץ נכנס למצב ההגנה + לפעמיים צד אחד של הרמקולים הקדמים לא עובד .

יש משהו ממולץ לתיקון ?

פורסם

שחר ניסית לדבר עם סרול לגבי לתקן את המגבר?

מניסיון עם המגברים האלו האמינות שלהם גבוהה מאוד במיוחד הסידרה של ה-FA לא יצא לי להיתקל בהם בבעיות למעט מגבר אחד שהבעלים שלו תלש לו את ה-RCA שזה כבר נזק לא באשמת המגבר.

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

לא יצא לי לדבר ם סרול

משום מה אני לא יכול לשלוח לו הודעה .

כנראה אני והמזל שלי נפלתי דפוק!

המגבר היה במעבדה, שלא מצא את הבעייה .

החלפו חלק אבל המצב נשאר אותו דבר .

מתי שחם נכבה המגבר

פורסם

אם המגבר הנ"ל מגביר מורל הייבירד וסאב פוקל אקסס 30A1

אתה עובד ב 4 אום גם עם הסט וגם עם הסאב.

אם המגבר ניכנס לפרוטקשן כי הוא מתחמם אתה יכול להתקין עליו וונטה לקירור יתכן וזה יעזור.

פורסם

שלום sahargt,

לא נתקלתי מעולם בתקלות שאתה מתאר בסדרת ה FA. עם זאת, פנה אליי דרך המייל או דרך האתר של סלסטרה ואשתדל לעזור לך על הצד הטוב ביותר.

ישראל

נ.ב.

אני די בטוח שלא קנית את המגבר ממני, תקן אותי אם אני טועה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
אם המגבר הנ"ל מגביר מורל הייבירד וסאב פוקל אקסס 30A1

אתה עובד ב 4 אום גם עם הסט וגם עם הסאב.

אם המגבר ניכנס לפרוטקשן כי הוא מתחמם אתה יכול להתקין עליו וונטה לקירור יתכן וזה יעזור.

יכול מאוד להיות שכאן הבעיה - עומס יתר

זה מגבר טוב, יש לו גם קרוס נהדר אבל הוא לא מגבר חזק במיוחד בנתון ההספק שלו לערוץ.

תנסה לעשות דבר פשוט - נתק את הסאב או שתוריד לו מאוד את הגיין - המגבר נכנס לפרוטקשן? אם לא - אתה יודע שאתה פשוט מעמיס עליו, רצוי לשקול מונובלוק (ולעבור להגברה אקטיבית על הסט הקדמי)

אם הוא עדיין נכנס לפרוטקשן - תפנה באמת לסרול לבדיקה דרכו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סרול ,

לא מצליח לשלוח לך ה"פ אנא צור קשר

תודה

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...