Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרינה בהונדה אינסייט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

שבוע שעבר התחדשתי בהונדה אינסייט 2009 יד ראשונה עם 38,000 ק״מ סה״כ האוטו נוסע סבבה ושקט מאד ואני דיי מרוצה מהקנייה, אך יחד עם זאת בשבוע האחרון אני מרגיש קצת במהלך הנסיעה כאבי ראש וכל מיני כאבים מוזרים בגוף שהופכים את הנהיגה ללא נעימה בכלל, הדבר הולך ומתגבר עם זמן הנהיגה.

האם לדעתכם זה קשור לקרינה שנפלטת ?! אני ממש מרגיש שכן, האם מישהו שמע על תופעות דומות ? אני יודע שיש קרינה ברכבים אלו אבל לא ידעתי שהיא כזו משמעותית ומורגשת ;( האם יש מה לעשות בנדון ? או פשוט צריך למכור את הרכב?

תודה מראש

אריק

פורסם

תשכיר או קנה מכשיר למדידת קרינה אלקטרומגנטית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כיוונת את המושב כראוי?

האם גם למי שיושב ליד הנהג יש כאב ראש?

אני הייתי מהמר על עמוד השדרה הצוארי, אלא אם יש איזה אטיופי בתא הסוללות.

ד"א - נהיגה ב כבישי ישראת לגרום לכאב ראש גם ברכב הבנזין המפנק ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

http://www.toyota.co.il/pdf/news/sviva-stand.pdf

אתה יכול לראות השוואה בין רכבים היברידיים לרגילים בבדיקה שערך המשרד להגנת הסביבה בעמוד 3.

מהנתונים אפשר לראות שדווקא במושב הנהג אין הבדלים גדולים לעומת המושבים האחוריים ששם הקרינה כפולה ואפילו יותר.

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

יש מחקרים שהוכיחו שהוצאה כספית ניכרת (רכב, דירה, ואשתך שמסתובבת בקניון עם הכרטיס האשראי שלך)

גורמת בוודאות לכאבי ראש, ולו רק בגלל הבירוקרטייה או בגלל החשש לטלפון ממנהל הבנק:wink:

ועכשיו ברצינות, כנראה שמה שצריך להדאיג אותך יותר זה דווקא הקרינה מהסלולרי שלך, ולא מהרכב, מצ"ב:

http://www.infocell.org/ShowDOcC.asp?MenuID=375&Company=Cellcom

פורסם

במושב האחורי תהיה יותר קרינה בגלל הקרבה לסוללות. גם מתחת רגלי הנהג.

היצרנים טוענים שהכל ברמה תקנית וגם בסמוך למועד החלפת סוללות הכל בסדר. אבל מידע כזה יש לקבל בערבון מוגבל - כמו כל הצהרת יצרן בנושא שנוי במחלוקת , כי עדיין אין נסיון של שנים רבות עם ההיברידיות.

נסה לחפש מידע באינטרנט, גם בחו"ל, על מה שקורה עם הדגם הספציפי שלך.

חפש בפורום כי היו פה כבר דיונים בנושא. כמו פה עם קישורים רבים למידע נוסף ובהם כתבה על מדידות ותגובות היבואנים .

לפני פעולה קיצונית כמו מכירת הרכב - מצא באזור שלך מקום שבודק את הקרינה ועשה בדיקה כזו.

ידידה של חבר שיש לה פריוס חשה כמוך, עשתה בדיקה - והכל נמצא תקין וברמות מותרות, ואז הכאב נעלם. אבל ממקרה אחד איני מסיק לגבי הכלל.

עוד נקודה לסיבוך היא האינטרס של העוסקים בדלק למזער את החדירה ההיברידית מול האינטרס של העוסקים באיכות הסביבה וצרכנים שרוצים לחסוך.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תראו איזה חוסר אחידות במדידות ה"קרינה" (ואני מכניס את המונח למרכאות, כיון שכלל לא ברור לי למה הכוונה).

בסלולרים - מודדים SAR שהוא כמות האנרגיה הנקלטת ברקמה בתנאים סטנדרטיים. אפילו ה-SAR נמדד בשיטות שונות (מקובלות האמריקאית והאירופית, שהן שונות זו מזו בתכלית), ולאף אחד אין מושג מה הקשר בין ה-SAR הנמדד לבין השפעות ביולוגיות.

ברכב ההיברידי - במסמך שהובא נמדדה עוצמת שדה מגנטי.

במחקרים אחרים - נמדדה דווקא עוצמת השדה החשמלי.

בסופו של דב יש הרבה "מוחים" אבל אף אחד לא יודע באמת מה משמעות המספרים שהוא מפיץ.

ועוד שתי הערות:

1. במאמר באתר טויוטה מזכירים קשר בין לאוקמיה בילדים לבין קרבה לקוי מתח גבוה. עד כמה שאני יודע היו כבר מחקרים איכותיים ששללו קשר כזה, אבל לא עקבתי בשנים האחרונות כך שאולי בכל זאת יש מחקרים יתר חדשים שהדגימו את הקשר.

2. אפילו לגבי קרינה מייננת לא ידוע הקשר בין כמות הקרינה לבין נזקים ביולוגיים עתידיים וכל החישובים נעשו לפי אקטראפולציות מחשיפות לקרינה בהירושימה ונגסקי. כמובן שמדובר שוב בקרינה עם מאפיינים שונים לחלוטין מזו שלה נחשפים בחדר הרנטגן בבית החולים, ובודאי מהקרינה הלא מייננת של הטלפון הנייד או הרכב ההיברידי או קו החשמל בקיר. לכן יש לקחת את כל החישובים בערבון מוגבל מאוד, אם כי, כמובן, עקרון הזהירות מנחה את כלם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...