Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי ג'נסיס קופה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שאתה כבר יודעים כל פעם אני מביא לכם רכב חדש ומעניין שנמצא כבר בישראל, והפעם זאת היונדאי גנסיס קופה לגבי שאר הפרטים מנוע גיר רמות גימור וכ'ו פרטים יתפרסמו בהמשך.

19395_516692351705073_1743057256_n.jpg

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסקרנת מאוד.

מעניין אם היא מספקת תחרות אמיתית לאינפיניטי G, היחידה שקרובה אליה במאפיינים ואני מתאר לעצמי שגם במחיר.

פורסם

זה היונדאי קופה פשוט עם שם אחר?

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

תמחור אטרקטיבי ביחס למתחרות כמו הולוסטר ויש להם קלף מנצח ביד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
תמחור אטרקטיבי ביחס למתחרות כמו הולוסטר ויש להם קלף מנצח ביד.

מאד אטרקטיבי אתה מוזמן להסתכל בכמה מתכננים למכור אותם ביבוא אישי ביד 2 לדוגמא.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

אם לנסות לנחש את התמחור לפי הולוסטר\טורבו, אני אומר שהיא תתחיל מ195K.

וקחו בחשבון שמה שי.ל צילם זה ה track spec, הדגם הכי יקר שמתומחר ב$33K. כמעט 40% יותר מהבסיס.

חלום לרובנו, אולי בתור יד שניה בעוד חמש שנים או משהו כזה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני בספק רב שהיא תגרד את ה200 אלף ש''ח מלמטה.

לפי איך שצמד היפניות מתמחרות את הGT86\BRZ אני חושב שזה יתחיל באזור ה270 אלף לגרסת הבסיס וצפונה לגזרות ה300+.

אחרי הכל היא חזקה מהתאומות ולכן לא בסגמנט שלהן או קרובה למחירהן,היא בליגה של הניסאן 370Z או האינפיניטי G קופה שכבר נמצאת בסקאלה אחרת מבחינת מחיר.

הלוואי שאני טועה בכל אופן.

הנעה אחורית עם מנועי 2.0 ליטר טורבו ו3.8 אטמוספרי והספקים נאים על הנייר + חוות דעת חיוביות בעולם ,נשמע לא רע בכלל...

פורסם
זה היונדאי קופה פשוט עם שם אחר?

לא, היא יותר גדולה (מבוססת על הג'נסיס סדאן, שיותר גדולה מהסונטה) ובעלת מנועים אחרים. כמובן שגם יותר מאובזרת ויקרה.

*אה כן, והנעה אחורית.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

קצת מידע:

הדגם טורבו 2.0 ליטר:

יגיע עם 274 כ"ס מנוע DOHC

0-100 : 6.1

הדגם החזק יותר של ה3.8 ליטר:

V6 ללא טורבו יגיע עם 348 סוסים

0-100: 5.1

הגרסאות הידניות יגיעו עם 6 הילוכים, האוטומטיות יגיעו עם 8.

אגב, נראה לי ש 300K לדגם של ה3.8 זה לא מילה גסה :|

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

אני האחרון שיקטר על כניסת מכוניות ספורטיביות לא יקרות לארץ - ואולם, ביותר מדי ביקורות מתקבל הרושם שהג'נסיס "לא ממש שם".

קחו את זו, למשל:

שימו לב כמה רג'קטים המכונית מקבלת ביחס לניהוגה וליחידת הכח שלה(2 ליטר, נקרא RS TURBO או ערס טורבו, בעברית). כדאי לזכור שהמכונית כבדה מאד, מעל 1.5 טון, מה שקצת מקהה את ההספק המרשים(274 כ"ס).

ול-V6 יהיו חיים קשים יותר. אני תוהה מי יעדיף אותה על M135i או על 370Z(או על קיימאן וקורבט משומשות).

בקיצור, אני משער שרוב המכירות תהיינה של ה-2 ליטר, אשר ללא תג מחיר אטרקטיבי, סיכויי ההצלחה שלו נמוכים - למעט בקרב אלו שיעדיפו את המראה הקרבי ואת ביצועי המנוע, החזקים מאלו של מיאטה/טויובארו ומקבילים לאלו של פוקוס ST/רנוספורט מגאן.

מה זה אטרקטיבי? פחות מ-200K, בדיוק כפי שהטויובארו צריכות לעלות לנו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לפי תימחור בחו"ל היא אמורה לעלות סביב 200 אש"ח (פחות, אבל עיגלתי).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
קצת מידע:

הדגם טורבו 2.0 ליטר:

יגיע עם 274 כ"ס מנוע DOHC

0-100 : 6.1

הדגם החזק יותר של ה3.8 ליטר:

V6 ללא טורבו יגיע עם 348 סוסים

0-100: 5.1

הגרסאות הידניות יגיעו עם 6 הילוכים, האוטומטיות יגיעו עם 8.

אגב, נראה לי ש 300K לדגם של ה3.8 זה לא מילה גסה :|

5.1 שניות למאה זה כבר SUPERCAR.. כל הכבוד להם. גם נראית מעולה (מסרטונים ביוטיוב)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...