Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול עם נגיעה מוטורית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי גישה לאוף טופיק ולכן זה לא שם, ב4-3 חודשים הקרובים אני מתכנן להתעופף לטיול קצרצר בן כ5 ימים (סביבות אפריל-מאי), ההתעניינות מתחלקת ל2, או להשכיר ליום אחד רכב על או לחלופין להגיע לאחד ממסלולי הנהיגה ושם לשכור רכב.

אני בטוח שלכל אחד מהאופציות יש יתרונות וחסרונות, השאלה היא מבחינת עלות - תועלת, מה בעצם הואליו פור מאני הכי טוב כאן ?

אממה, אתם בטח שואלים איך ניתן לכוון אם לא ידוע היכן הטיול, כאן אתם נכנסים לתמונה והשאלה היא לאן כדי לטוס בכדי לממש רצון זה, האופציות הם גרמניה/איטליה/ספרד, כשאני מניח שאצל רובכם זה גם יהיה הסדר עדיפויות למרות שאני באופן אישי נוטה לאיטליה, או במילים אחרות אני רוצה לטוס לחול בכדי להנות ממה שאין כאן, איפה אני עושה את זה, איך הכי כיף ומשתלם לעשות את זה, וכמה העלויות +/- של דבר שכזה?

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

הנאה היא עניין סוביקטיבי.

בפחות ממחיר של יום מסלול עם מכוניות על הייתי שוכר קייטרהם 7 לסופ"ש ארוך, משאיר את הילדים בארץ עם סבא-סבתא, מושיב את האשה ליד, זורק קצת בגדים בתא המטען (הזערורי) ויוצא לטיול בין הגבעות והטירות הוולשיות. גם אקזוטיקה, גם הנאה בסיבובים, גם נוף מדהים וגם היסטוריה - הרי לך value for money.

פורסם

מהכרות אישית עם יוני, המנהלים עושים בשכל שלא נותנים לו גישה לאופטופיק, יש גבול לרמה הנמוכה שאפשר לרדת שם :lol:

ובחזרה לנושא השרשור:

אם אתה מתכוון לעשות טיול נהיגה, הוא חייב להיות במקום הנכון - כלומר בNürburgring בגרמניה.

שאל את חבר הפורום AvielT שעשה את הנסיעה לשם.

הנה, מצאתי את השרשור שלו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=446328&highlight=%D7%94%D7%92%D7%94%D7%A0%D7%95%D7%9D+%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7

בהצלחה,

אלי.

פורסם
מהכרות אישית עם יוני, המנהלים עושים בשכל שלא נותנים לו גישה לאופטופיק, יש גבול לרמה הנמוכה שאפשר לרדת שם :lol:

ובחזרה לנושא השרשור:

אם אתה מתכוון לעשות טיול נהיגה, הוא חייב להיות במקום הנכון - כלומר בNürburgring בגרמניה.

שאל את חבר הפורום AvielT שעשה את הנסיעה לשם.

אני מצטרף להמלצה על הרינג, יש שם כמה מקומות להשכרת רכב יעודי למסלול ( שים לב שלעלות עם רכב של חברת השכרה על המסלול מסכון מאוד- החברות אוסרות לעשות זאת ), גם הסביבה שמסביב לרינג מלאה ברכבי ספורט ויוקרה וזאת חוויה אדירה, רק צריך לשים לב לימים פתוחים לקהל, בכל מקרה יש לרינג אתר טוב מאוד ואפשר לבדוק את הדברים האלה.

• תוכן חדש...