Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

הבוקר אשתי עשתה תאונה קלה כשלא הספיקה לעצור מאחורי רכב שבלם בפתאומיות,מהירות נמוכה מאוד. רציתי להתייעץ פה אם כדאי בכלל להפעיל ביטוח על דבר שכזה והיכן לדעתכם נמצאת המכה (כי אשתי צילמה ולא ידעה להסביר לי ממש בדיוק בטלפון). יש לי אימפרזה 2002 ניו אייג' ולרכב השני יש פורד פוקוס 2001. בהתחלה חשבתי שזה השפשוף בחלק הכי תחתון של הרכב,אבל אחרי שניסיתי להשוות את גבהי הרכב שלי יחסית לפורד-לא נראה שזה קולע בדיוק לשם....

אני מצרף פה את התמונות להשוואה.

תודה רבה!

הפורד מקרוב:

http://yodmgzotzngy.jpg

הפורד מרחוק:

zkeljt2z2dzm.jpg

החלק הכי תחתון של הפורד:

פת.jpg

וזה הסובארו שלי:

2ylztomuzyxw.jpg

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

על פניו קשה לראות על איזה פגיעה מדובר בסובארו , הדבר היחיד שראיתי זה המכה על המכסה מנוע אבל זה נראה ממקרה אחר .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

האמת,רק אתמול בלילה אשתי העירה את תשומת ליבי שברגע שהמנוע היה כבוי והוונטה הימנית התחילה לעבוד-נשמע רעש חזק יחסית. הסתבר שכנראה מהפגיעה, הרדיאטור (שלא נפגע ד"א) "נדחף" קצת פנימה ואז הצינור העליון של הרדיאטור התקרב לוונטה הימנית והוונטה שפשפה אותו קצת. עכשיו אני מנסה באיזו שהיא דרך להרחיק את הצינור משם.זה בעייתי.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

• תוכן חדש...