Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 60000 פיזו 407

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אשמח לחוות דעת לאחר הטיפולImageUploadedByTapatalk1358621714.668045.jpg

כן לאחר הטיפול זה לא ממש יעיל, בכל זאת

הקילומטרז הוא 52,000 והטיפול 30 k הקודם היה לפני יותר משלוש שנים.

השמן מנוע הוא ליקווי מולי ( קופסה בצבע שחור )סינטטתי מלא

פילטר שמן, ופילטר דלק מקורי.

רפידות קדמיות איטלקי, אחוריות ספרדי.צלחות סיניות.

נוזל קירור אדום ממש כמו שמן

נוזל בלם הוחלף שני בקבוקים כמעט

Dot 4

אוכל להעלות את הדגם של המי קירור נשאר לי קצת במיכל זה ברכב

בהזדמנות זו, רב תודות למוסך גבע הישרים יוסי ורונן שליוו אותי בתהליך בכמה טלפונים המלצות ועזרה באדיבות ונעימות, אם הייתי באיזור המרכז ללא ספק שהייתי רץ לשם.

לתגובותיכם אודה,מוטי

ImageUploadedByTapatalk1358622037.558462.jpg

פורסם

מחיר סביר.

אני חיפשתי להחליף ב-407 של אבא שלי פילטר דלק ולא מצאתי אותו. אתה יכול לומר לי איפה הפילטר נמצא?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

הוא בערך באמצע הרכב,מתחת לרכב כמובן ,לכיוון הנוסע .

צריך לפרק את הפלסטיק ( כמה ברגים) ולהוריד את הפלטת פלסטיק הזו .

אם לא הבנת אשמח להבהיר

פורסם

אשמח להסבר נוסף.. אני מעוניין להחליף את הפילטר, אבל לא מצאתי איפה הוא יושב.

אלעד!

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

כשהרכב על ליפט יש כמין חתיכות פלסטיק המכסות את החלק התחתון של הרכב,המוברג לרכב עם ברגים.צריך לפרק אחת מהחתיכות הנמצאת באיזור בין הנוסע למושב האחורי.

אשמח לתגובות

פורסם

חבל ששמת דיסקים סיניים,זה פשוט זבל,הם מתעוותים מאד מהר,ההפרש ל דיסקים תוצרת איטליה למשל הוא קטן,אבל הפער באיכות הוא גדול מאד.

מה שקשור לברקסים אני לא מציע לך לחסוך,עדיף לשלם עוד כמה שקלים ולקבל ביצועים מייטביים לאורך זמן.

פורסם

כל הכבוד שאתה מטפל ברכב, גם לאמא שלי הייתה 407, מכרנו כמה שיותר מהר וברחנו, השוק של הרכב הזה הוא בין הכי גרועים שראיתי, וחבל כי היום אפשר להביא פיג'ו 407 ב20-25 אלף וזה רכב ממש נוח וכיפי, גם יפה מאוד על הכביש, הבעיה זה במכירה שלו.

פורסם

קודם כל עם ברקסים לא משחקים ואם כבר הלכת על קיט בלמים תחליפי, אז למה צלחות סיניות כדי שעוד טיפול תחליף אותם או פחות כי עוד 100 ק"מ הן ישרקו ולא תוכלו לסבול את הנסיעה ברכב.

115 ש"ח לגומיית קודן?, על מה ולמה?, גומייה לקודן עולה 50 ש"ח וגם זה בלחץ.

פיג'ו לא נוסעים עם נוזל קירור שלא של טקניק, אתה רוצה לסיים עם ראש מנוע?, אטם אכול?. יש נוזל אחד ויחד שמתאים למנועי פיז'ו סיטרואן, חבל על הכסף.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

Reka

אני נורא אוהב את הרכב,לא מבין מה קורה בשוק הזה,יותר מידי סטיגמות ,הרכב ממש נוח וכיף כי לנהוג בו.התחלתי כבר לחשוב לעשות הסבה לידני ולהשאיר אותו עד הסוף,אני עדיין קורא ומתעניין אבל כנראה שזה לא יצא לפועל.

עמוס,תודה רבה על התגובה קודם כל .

גומיות קודן -הוא היחידי שהיה באיזור,בנוסף הקודן היה זקוק להלחמה כי זמן מה לא היה סיליקון ולחצנו על הכפתור ישירות .

לטיפול הבא אתארגן מראש,אזמין שמן מנוע פלאגים פילטר שמן ונוזל קירור מגבע ואטפל פה רק עבודה.

אני מניח שלא כל מי שטיפל בנוזל קירור הזה הלך לו ראש מנוע או אטם אכול, אך אשמח לטעות.אני רק מתחיל ללמוד

בנוגע לצלחות,לפי מה שהבנתי הן פשוט לא יחזיקו להרבה קילומטראז,איכות הבלימה היא אותו דבר ( כל עוד כבר הלכתי על רפידות איטלקיות)

אני לא מחפש צלחות ל30k , זה יקח לנו בערל עוד 4 שנים:)

תודה אבה

• תוכן חדש...